Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sadece panikten değil canım, bebeğin büyümesinden ve onun kan ihtiyacının da sağlanmasından oluyor. Kalp biraz daha fazla çalışıyor. Rahatlat kendini, ennn normal şeylerden biri bu de.
Öle diom cok sukur vede bogauim.simdide damagim arka tarafi bogazi dogru agri degilde hafif yanio gibi böle basladi bugun hani parfum genizinize kacarya öle bir hiz hep ya

Öle diom cok sukur vede bogauim.simdide damagim arka tarafi bogazi dogru agri degilde hafif yanio gibi böle basladi bugun hani parfum genizinize kacarya öle bir hiz hep ya
Dikkat et canım boğazların felan şişer hasta olursun. İlaçta yasak zor geçer. Eğer artarsa tuzlu suyla gargara yapmaya çalış.

Uyuyamadığıma sinir oluyorum ya, hele son iki gündür geri de dalamıyorum. 4 saat kadar ancak uyuyorum.
Şu kasıktaki ağrı da geçmiyor, üstüne bir de böbreğime doğru batma gibi oluyor. Allahım sağlık versin hepimize, herşey bölük pörçük sanki. İlkinde ne rahatmışım ya

Benim ilk cnm o agrilar hep bide vajinamda buugn cöp cikarttim esim asaya indircek o bile agir geldi agir bile degil hemen agrii hemen ben hic mi birsey kaldirmiyacan yaaa saglik olsun valla en buyuk zenginliyimiz

Sadece panikten değil canım, bebeğin büyümesinden ve onun kan ihtiyacının da sağlanmasından oluyor. Kalp biraz daha fazla çalışıyor. Rahatlat kendini, ennn normal şeylerden biri bu de.
Kizlar bızım panık ataklık yasmamz kalbmzn hızlı atması nefessiz kalmamız hamılelkten dolayı buyuk oranda. İnsanın nabzı kacsa carpi2 bebegın nabzı. Bız ıcımızde bunu sureklı yasıyoruz bırde bebek buyuyor son haftalara dogru bu durum ıyıce artıyor. Yavas hareket etmek uyurken yan uyumak belki bıraz daha ıyı gelıyor

Uykusuzluk herseyı cok tetikliyor ınsanı daha asabi yapıyor. Ben dun bırkac kez uyandm ama rahat uyudum korkusuz sabah vucudm daha dınc uyandı su uyku sorununu Bı halledeblsek hersey daha guzel olacak. Vucudnda dinlenince Gune daha guzel uyanır ınsan

Kızlar gunaydın bugun cok sukur parca parca da olsa daha fazla ve rahat uyuyabldm. Uyku ne guzel nimmetmiş insan daha dinç oluyor bıde panıklemeden korkmadan uyuyunca daha guzel. İnsallah hep böyle devam eder sizlerde gece güzel uyursunuz sabahda korkmadan kotu olmadan uyanırsınız

Bu arada burada ilk kar yagmaya basladı ve sıddetını artırdı benm okulm bıraz eve uzak arabayla gidiyorum ilk kez karda araba kullanacam ınsallah kazasız belasız gider gelirim cok erken geldi kar. Yaz bır turlu bitmedi bırden kıs bastırdı ıklım cok degısıyor

Hep sola yatıyorum canım, hareketlerim de yavaş. Zaten hızlı davransam karnıma elektrik çarpıyor gibi anlık bişey oluyor. Sürekli bişeyler çıkıyor tövbe yarabbim, gerçekten tat alamadan geçiyor. Hamile değilde hastayım gibi. Oğlumdayken böyle şikayetlerim yoktu..
Ayy ne güzel, biz daha görmedik karı. Allah korusun dikkatlice sağ salim git gel canım

Omas Help kuzum seninde derdin başından aşıyor ama aynı şeyleri yaşadığımız için direk sana sormak istedim. Fırsatın olursa cevaplar mısın?
Geçen haftadan beri ter basıyor gibi oluyor, sanki midemde balon varda nefes aldırmıyor ve bayılcak gibi oluyorum. Sanki midem ağzımda.. Şuan yine var. Gece 4 saat anca uyuyorum iki gündür. Sağa ve sola farklı zamanlarda sancılar giriyor, bayadır vardı arttı. Psikolojim iyice çöktü. Randevu alayım dedim 6 7 dr.un sadece 3ü hastanede o da cuma öğleden sonra. Kendi dr.umda öyle ve bikaç randevu saati boştu almadım. Yarın özele gidicem. Öğle arssında tlfnlara bakmıyolar, hemen randevu alıcam. Ama şuan nasıl toparlanıcamı bilmiyorum

Kar durdu yollar da temizdi cok sukur bende bu hamılelgmden hıc birsey anlamıyorum oglum da cok ıyıdm bu kız hamılelık leri cok kotu bende hasta gibi hissedyorum kendmı heran da bırsey cıkıyor

Arkadaslar ben bugun bıraz uykumu aldm dıye o kadar kendmı iyi hissettim ki biran eski gunlerdekı halime dondum saglıklı olmak ne guzel nimmetmiş keske hep böyle devam etse hepimiz bu illetten kurtulablsek

Kar durdu yollar da temizdi cok sukur bende bu hamılelgmden hıc birsey anlamıyorum oglum da cok ıyıdm bu kız hamılelık leri cok kotu bende hasta gibi hissedyorum kendmı heran da bırsey cıkıyor
Aynı ben işte. Benimde kız ve ağır geçiyor.

Yarın özelden randevu aldım. Oğlumdayken gittiğim dr.a dicem. Bu ağrılar sık olmaya başladı. En azından neyin nesidir öğrenirim belki.

Ah cnm ahhh herkesin derdi ayni ya brda bende suannn hic iyi degilim hele ruyalar esimle gördugum korkutuorlar agliomm heppp uyaninca gercekmis gibi Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…