Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ah cnm ahhh herkesin derdi ayni ya brda bende suannn hic iyi degilim hele ruyalar esimle gördugum korkutuorlar agliomm heppp uyaninca gercekmis gibi Allah korusun
Kafamiz sürekli olumsuz seylerle meşgul olduğundan olumsuz rüyalar görüyoruz o da tüm günümüzü mahvediyor. Belki bebek olunca onunla ilgilenmekten başka birşey dusunmeyiz.Sürekli evde olmak da insanı sıkıyor.Çalışma hayatı ve gezmeler insanın aklını dağıtıyor aksamda eve gelince yorgunluktan düşünceye firsat kalmaz

Ja benim kiz cok activdi tekmelerini hizederdim vayada atardi bugun hizetmedim yaaa agliom.suannn neypaacam bilmiom

Ah cnm ahhh herkesin derdi ayni ya brda bende suannn hic iyi degilim hele ruyalar esimle gördugum korkutuorlar agliomm heppp uyaninca gercekmis gibi Allah korusun
Biraz kaygılardan biraz da hormonlardan oluyor canım. Bende aynıyım.
Kizlar sezen aksu da panik atak hastasıymıs onu da ekleyelim buraya
Haha Allahım ya kız nerden geldi aklına.. ünlülerden biçok isim var panik atak olan.
Arkadaslar sizler çalışıyor musunuz evdemisiniz
Çalışmıyorum 1 senedir..
Ja benim kiz cok activdi tekmelerini hizederdim vayada atardi bugun hizetmedim yaaa agliom.suannn neypaacam bilmiom
Kuzum bunun için ağlamaaa sakınnn, bebeğin hareketleri 28.haftaya kadar düzensiz olcak. Bir gün hissedip 3 4 gün hissetmediğin zamanlar olcak daha.. ben bile daha yeni başladım hergün hissetmeye. Bazen az bazen çok oluyo. 28.e kadar sabretmelisin.

Ben hergun hizederdim.hep tekmelerdi de ondan kaygilandim tm simdi iki uc atti yine durdu yoksa baya activdi nebileyim rahatladim.simdi esime bile korkuttum.ebeye aradim cikmadi geri dönerse bakalim o ne diyecek Allaha emanet ya onlarda birdey edemez

Bugün haberlerde söyledi ünlülerin hastalıklarından bahsetti.sezen aksu da bizim gibiymis

Canım senin haftalarında benimde öyleydi. Nerdeyse 1 aydir hergün kipirdamaya başladı hemen panik yapma lütfen .ilk gebeliginde senin gibi bende panik yapmıştım kipirdamadi diye esimle birlikte acile gitmiştim ultrason yapıldı sorun çıkmadı şimdi denetim kazandım. Birde yatar pozisyonda daha kipirdiyordu

Allaha emanrt ya gutsemde birsey edemezlerki Allah buyuk

Hergün hissetmeye başlarsın sonra bi bakarsın tık yok. İlk olduğu için korkman normal. Ama dediğim gibi 28.haftaya kadar düzenli olmuyor hareketler. 28.den sonra düzene giriyor.

Hergün hissetmeye başlarsın sonra bi bakarsın tık yok. İlk olduğu için korkman normal. Ama dediğim gibi 28.haftaya kadar düzenli olmuyor hareketler. 28.den sonra düzene giriyor.
He iyi amn icim rahatladi ya cok sukur var ara sira tekmeleri var yani cok aukur ama cok degil eskisi gibi

Yarın özele gidicem bende. Dua edin kızlar bişey çıkmasın bende de bebişte de. Kasık ağrısı karın ağrısı, böbreklerde ağrı, alt tarafta batma derken iyice psikolojim bozuldu.
... yemekte yiyemiyorum doğru düzgün midem patlıcak balon gibi. Karnım huzursuz. Aç aç duruyorum şuan ve sinir oldum iyice.

He iyi amn icim rahatladi ya cok sukur var ara sira tekmeleri var yani cok aukur ama cok degil eskisi gibi
Benimde öyleydi. Neredeyse hiç hareket etmemeye başlamıştı. Sonra 25.haftada sert hissetmeye başladım. Bazen acıtıyor tekmesi. 3 4 hafta daha sabret canım, sonra daha da güçlü geliyor..

Benimde öyleydi. Neredeyse hiç hareket etmemeye başlamıştı. Sonra 25.haftada sert hissetmeye başladım. Bazen acıtıyor tekmesi. 3 4 hafta daha sabret canım, sonra daha da güçlü geliyor..
Birsey yiyip uzanınca ınsan daha hıssedeblyr bende yenı bır haftadr hissetmeye basladm arada cok hareketli ama hareketszde oluyor cok fazla takmamak lazım bır kez hissetmek bile gun ıcınde yeterli

Birsey yiyip uzanınca ınsan daha hıssedeblyr bende yenı bır haftadr hissetmeye basladm arada cok hareketli ama hareketszde oluyor cok fazla takmamak lazım bır kez hissetmek bile gun ıcınde yeterli
Tatlı şeyler yiyip uzanınca daha da hareketleniyor o haftalarda. Ama benim haftalarda işe yaramamaya başlıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…