Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ünlüler belki işin kolayına kaçıyorlar dır yada yada durumları daha ciddidir.sen ilaç kullandın mı
Canım ilaçsız yontem ler de var tabi bikişşsel yöntemler. Dr braun un panık atakta basetmenin 40yolu diye unlu bşr kitap var orada kullanlms temelli kurtulmuş hastalar var

Kızlar hayırlı geceler aksam erkenden uyumsm galıba saat 9buck gıbı uyandm uykum kactı. Rahatsızlığı olan arkadslara uzuldum ıns ıyı olurlar dra gidip içleri rahat olur. Ne desek belki anlamsız ceken bilir güclü olmaya çalışın

O batma ne bi sorsana cnm benim 20 haftalik ins normaldir nasil örcecekki rahaim agzini ney onu yaptirabilionmu ben aiii ondan bile korkuom
Sorcam canım, gelince yazarım. Batma normal diye biliyorum ilkinde de olmuştu ona bişey yapmıyolar. Rahim ağzını karın ultrasonunda görebiliyolar. Gerekirse alttan bakıyolar, ondan felan korkmuyorum. İlk gebelikte 3 ay alttan bakmıştı.
Canım her gebelik bir olmuyor zaman gectikce insanın Fizyolojisi de değişiyor biz rahatsızıs bebeklerin sağlıkları bari iyi olsa onlar daha savunmasız
Evrt canım değişiyoruz ama benim anlamadığım ilk gebelik su gibi geçerken ikincinin tammm tersine olması. Bu sadece fizyolojik değildir sanırım. Erkek kız hamileliklerinde fark aramaya basladım valla.
Canım senn kac haftalık dı suan merak etme Allahın izniyle bırsey yoktur stres stresi getirir rahat ol sen
26.haftadayım canım. Olmasın inşallah. Çıkınca yazarım size.

Kızlar tek sorun bişey çıkıp çıkmaması değil. Ben yemek yiyemiyorum çoğu zaman. Özellikle akşamları. Aç kalmak sinir yapmaya başladı
Gündüzde mide bulantıları yokluyor yine.
Hepsi bi tarafa kasığa ağrı girdiğinde hiçbişey yapamıyorum gidip yatmaktan başka. Yattığım yerde bile olup geçiyor.

Hadi hayırlı haberler getrrm. Tum sıkayetlerini unutmadan da drna soyle belki bir faydası olur

Kızlar hayırlı sabahlar günaydın bugun 18+4 üm. Sezeryan olanlar için 19dan sonra yarı bitti demektir hayırlısıyla.

Etrafıma bakıyorum gün be gün hamileliğinn tadını cıkartanlar cok bıde kendime bakıyorm biranevvel gecsın bi doğayım hersey daha güzel olacak. Gerçi oglum da bende oyleydım ne haftayı saydım ne gunu normal rahatsızlıklar vardı ama kizlar ne hikmetse beni perişan ettr

Canım ben halen kusuyorum gebeligin sonuna geldim sadece 1 kilo almışım bunlar sinir bozucu şeyler tabiki ama bebeğimiz için katlaniyoruz ya sabır diye diye 37.haftaya geldim

Doğru söylüyorsun canım hamileligin tadını cikartamiyoruz ama en azından doğumdan sonrası için umutluyuz. bizde doğumdan sonra tadına bakarız Allah doğumdan sonra daha çok yardım eder gecenin en karanlık zamanı sabahın ilk ışıklarına en yakın zamandır bu da bize ilham olsun

Ünlüler belki işin kolayına kaçıyorlar dır yada yada durumları daha ciddidir.sen ilaç kullandın mı
Bu hastalığı kendi kendine atlatan duymadım eninde sonunda hortlayan bi hastalık ya bununla böyle işkence içinde huzursuzluk içinde yaşamayı öğrenicez yada tedavi olup en azından bağımlı dahi olsa huzurla yaşıcaz bilmiyorum kafam çok allak bullak, ben kullandim iyileştim üzerine eşimin kazasi ile hamile kaldım ilacı kestim

Canım ben halen kusuyorum gebeligin sonuna geldim sadece 1 kilo almışım bunlar sinir bozucu şeyler tabiki ama bebeğimiz için katlaniyoruz ya sabır diye diye 37.haftaya geldim
Ben 8 10 hafta ishal sorunu yaşadım halim kalmıyodu artık. Ama buna rağmen suan toplamda 7 kilo almısım.sekerden süphelenip takibe geçtik ama abes bir yükselme olmadı. E ben adam akıllı yemekte yiyemiyorum nasıl kilo aldığımı dr dahil kimse anlamadı. Bulantı bu hafta basladı.

Kızlar geldim ben. Bu dr.uma gitmemin verdiği huzuru ve güveni hiçbirinde yaşamadım ya.. yarın karaciğer ve böbrek enzimlerine bakılcak, sabah erken gidip tahlil vericem. Bişey varsa çıksın hiç değilse çünkü bu ağrı acı berbat etti beni.
Bebişin durumu iyi çok şükür. 780 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu gidiyor. Herşeyini detaylıca gösterdi dr. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.

Bebis için çok sevindim inşallah senin.sorunlarında çözülür üzülme

Cnm cok sevindim seninde birsey yok merak etme eh batma ne dior bu agrilar normalmismi rahim agzini baktilsrmi peki diordunya

Evet hamileligun tadini cikaramioz ins ama digumdan sonra kizimizin tadi cikacak lohasaliyi cinaracam ins

Cok güzel söyledin vallah bende öyle umut ediyorum yani doğumla beraber bizler için tertemiz bir sayfa acılacak bu sıkıntılar gıdecek

Hadi gözün aydın için daha ferah olsun.
Cnm ya adet agrisi gibi agrilalrim var benim dizlerim agrirdi öle agri suan yoruldum az bugun is yaotim bitmezku sen kac haftaliktin yazmio karistirion senin mi az kalmisti ben ins dogundan sonra piskatriye gidecem su hastaligi care yoksa varya bi korkularla hasta oluruz yasayamaiz yada yine umre yaoarim ve tevekkpl etmeye calisacam hocalarla konusa konusa

Canm ben 18+4 um belki dogmdan sonra hıc gerek kalmaz psıkytrse o dogmla beraber ustmzden atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…