- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Bismillahhh silah derkeny4zy4qmurum Ya sorma yemin ederim ayağımi vursam yakinda psikolojiktir aşkım dicek Hayır madem rahatsız oluyosun bırak ben gidim yok ya heryere kendi götürüyo içeri kadar giriyo doktorun yanına kadar ya o bişey değil bi gün belinde ki silahla beni doktoru vuracak yok gösteremem ki tekrar randevu almam lazım randevusuz hasta kabul etmiyo göğüs hastalıkları bölümü çok yoğun şansıma işte bakalim sonra gizliden yapabilirsem akciğer filmi çok istiyorum KBB ya gidicem ama bu sefer başka doktora gidip ultrason cektircem inşallah, kız psikolojik de yani makarna pirinç bile takiliyo normalmi bu arada senin adına çok sevindim okudum şimdi de maşallah durumuna ayrıca o yemek yiyememe hep nefes alamadığındanmi yemiyosun?.. ben nefes alamiyodum yiyince ondan aç geziyodum
O spreyi bende kullandım daha önce.bende pek fayda görmedim. O iltihap olduğu sürece ağrıyor benimde. Tuzlu suyla da yıka burnunu. Bi de sıcak su buharı uygulamasını yap mutlaka yüzü cok rahatlatıyo. Ben kışın 4 5 sefer yapıyodum ya.Kizlar yaa sizinde hergun bu bas agriniz oluormu hergun agri ve 4 hap aldim.gecmek bilmioo niye acaba kafami vurasim var o sekil ve sol yuzum.yine agrio burun spray verdi iste iltuhabi yok edecekmis ama hemen kezmes dedi
Nasil tuzlu suyla yikiyacamO spreyi bende kullandım daha önce.bende pek fayda görmedim. O iltihap olduğu sürece ağrıyor benimde. Tuzlu suyla da yıka burnunu. Bi de sıcak su buharı uygulamasını yap mutlaka yüzü cok rahatlatıyo. Ben kışın 4 5 sefer yapıyodum ya.
Aaslinda sendede birsey cikmiyacak cnmy4zy4qmurum Oto kiralama galeri işi olduğu için biraz sıkıntili işleri ya ruhsatlı ama korkulucak bişey yok alıştım ben her köşede bir silah adam biraz deli bide bana utanmadan herseye psikolojik diyo ayyy işte ben öyleyim yediklerim nasıl takiliyo bilsen deli oluyorum kız, korkma ya ben senden beterdim habire yoğurt yiyodum vallahi su bile icemiyodum fazla hemen tikaniyodum ama mis gibi dogurdum çok şükür vallahi sancı 5dk olduğunda nefesi unutmustum Afedersin popomun derdindeyim aman doğsa diye
Haxirdir cnm gunaydin hayirli cumalatKızlar günaydın ve hayırlı cumalar herkese umarım cok guzel bşr gün gecirir. Ben bugun saat ucte dra gıdecem mudurumden izin alablrsem
Evet aynen öyle. Sinüzitte hep bu anlattığını yaşıyorum malesef. Ilık suya tuzu at erit sonrada burnuna çek sümkür. Günde 2 3 kez yapıyodum ben.Nasil tuzlu suyla yikiyacam
Ja sanki dis gibi ama dis degil tam o elmacik yanaklarim agrioo aii uyusuo sanki ölemi olurodu sendese cnm cok igrenc
Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Güzel haberlerle gel inşallahKızlar günaydın ve hayırlı cumalar herkese umarım cok guzel bşr gün gecirir. Ben bugun saat ucte dra gıdecem mudurumden izin alablrsem
Erkeklerde alıskanlık olmuş resmen herşey psikolojik herşey bizden kaynaklı.. geçen bnm görmce fal baktrmş. Adam gelmiş geçmiş ne varsa kaderini saymış. Bu işlerle çok uğraşıyo hiç sevmiyorum. Ben huzursuz oluyorum. O gittikten sonra ben kabıma sığamadım daraldım bunaldım. Eşime diyorum ben evimde konusulmasınıda istemiyorum diye. Tmm diyo geçiyo. Gece oldu ben hala bunalıyodum. Oğlumla bakkala bari gidelim dedik hemen karşıda. Eşimde gelmek istedi, kapıdan çıkarkende "birazda senden oluyo galiba" dedi. O sinirle varya, salağım ya ben benden oluyo tabi dedim. Ne gıcıklar ya. Adam kaderini okumuş herşeyiniiiii. Kader değişirmiş felan. Tercihlerini değştirdi hayatının akısını değiştirdi. Ben miyim gerçekten rahatsız olmakta haksız olan?y4zy4qmurum Oto kiralama galeri işi olduğu için biraz sıkıntili işleri ya ruhsatlı ama korkulucak bişey yok alıştım ben her köşede bir silah adam biraz deli bide bana utanmadan herseye psikolojik diyo ayyy işte ben öyleyim yediklerim nasıl takiliyo bilsen deli oluyorum kız, korkma ya ben senden beterdim habire yoğurt yiyodum vallahi su bile icemiyodum fazla hemen tikaniyodum ama mis gibi dogurdum çok şükür vallahi sancı 5dk olduğunda nefesi unutmustum Afedersin popomun derdindeyim aman doğsa diye
İnşallah canm bakalmEvet aynen öyle. Sinüzitte hep bu anlattığını yaşıyorum malesef. Ilık suya tuzu at erit sonrada burnuna çek sümkür. Günde 2 3 kez yapıyodum ben.
Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Güzel haberlerle gel inşallah
Erkeklerde alıskanlık olmuş resmen herşey psikolojik herşey bizden kaynaklı.. geçen bnm görmce fal baktrmş. Adam gelmiş geçmiş ne varsa kaderini saymış. Bu işlerle çok uğraşıyo hiç sevmiyorum. Ben huzursuz oluyorum. O gittikten sonra ben kabıma sığamadım daraldım bunaldım. Eşime diyorum ben evimde konusulmasınıda istemiyorum diye. Tmm diyo geçiyo. Gece oldu ben hala bunalıyodum. Oğlumla bakkala bari gidelim dedik hemen karşıda. Eşimde gelmek istedi, kapıdan çıkarkende "birazda senden oluyo galiba" dedi. O sinirle varya, salağım ya ben benden oluyo tabi dedim. Ne gıcıklar ya. Adam kaderini okumuş herşeyiniiiii. Kader değişirmiş felan. Tercihlerini değştirdi hayatının akısını değiştirdi. Ben miyim gerçekten rahatsız olmakta haksız olan?
Boşver kafaya takma erkekler hep böyle pesin hukumluler hepimizde var bır tane bız ıyı olalım güclü olalım kimseye Allahtan baska muhtac olmıyalımErkeklerde alıskanlık olmuş resmen herşey psikolojik herşey bizden kaynaklı.. geçen bnm görmce fal baktrmş. Adam gelmiş geçmiş ne varsa kaderini saymış. Bu işlerle çok uğraşıyo hiç sevmiyorum. Ben huzursuz oluyorum. O gittikten sonra ben kabıma sığamadım daraldım bunaldım. Eşime diyorum ben evimde konusulmasınıda istemiyorum diye. Tmm diyo geçiyo. Gece oldu ben hala bunalıyodum. Oğlumla bakkala bari gidelim dedik hemen karşıda. Eşimde gelmek istedi, kapıdan çıkarkende "birazda senden oluyo galiba" dedi. O sinirle varya, salağım ya ben benden oluyo tabi dedim. Ne gıcıklar ya. Adam kaderini okumuş herşeyiniiiii. Kader değişirmiş felan. Tercihlerini değştirdi hayatının akısını değiştirdi. Ben miyim gerçekten rahatsız olmakta haksız olan?
Canm normalde haftya 20haftalkken gıdecktm bugun ogrrmnler gunu munasebetyle ogrrmnlere medıcalde ucretsz muayene oluyor daha bu hafta gıdeyım dedım benm cok sukur fiziksel bir skntm yok gecelerı uyuyamama korkma falan Yanı psıkolojk dışında. Ama bu hafta cok sukur boluk porcuk uyusam da korkark uyanmadım buda bır gelısme benm ıcınHaxirdir cnm gunaydin hayirli cumalat
Amin canım, gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Boşver kafaya takma erkekler hep böyle pesin hukumluler hepimizde var bır tane bız ıyı olalım güclü olalım kimseye Allahtan baska muhtac olmıyalım
Aminn Rabbim hastalik vermesin elden ayaktan dusurmesin kimseye muhtac etmesin amin aminLÇ
Amin canım, gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Aminnn canım.Aminn Rabbim hastalik vermesin elden ayaktan dusurmesin kimseye muhtac etmesin amin amin
Sağol canımAramızda olan olmayan bütün öğretmenlerimin günü kutlu olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?