Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bismillahhh silah derken
Makarna pirinç felan hak getire :)) özellikle nohut fasulye ppatlamış mısır.. suan halen oluyor ara ara. Bu ara bişeyleri tam yutacakken engel oluyorum kendime, sağa sola takılcak gibi oluyor iki saat uğraşıyorum gittiği yerden geri çıkarmak için. bu derece yani. Psikolojik olarak takınca yüzde 1500 artıyor o net kuzum. Ama boğazla ilgili bir problem varsa da en azından tedbir alırsın. Takıntı olmaktan çıkar.
Evet kalbim küt küt başlıyo sofrada, 2 lokma yiyemeden geri kalkıyorum nefesim yetmiyor. Şişkinlik gibi değilde bildiğin dolgunluk oluyor midemde karnımda. Sanki patlıcak gibi hissediyorum geri kalkıyorum sofradan. Zaten o halde yersem kalktığımda ceremesini çekiyorum. Hemen doğum geliyor aklıma, o gündde böyle olursa ben nasıl dayanırım bu hantallıkla diye..

Kizlar yaa sizinde hergun bu bas agriniz oluormu hergun agri ve 4 hap aldim.gecmek bilmioo niye acaba kafami vurasim var o sekil ve sol yuzum.yine agrio burun spray verdi iste iltuhabi yok edecekmis ama hemen kezmes dedi

Kizlar yaa sizinde hergun bu bas agriniz oluormu hergun agri ve 4 hap aldim.gecmek bilmioo niye acaba kafami vurasim var o sekil ve sol yuzum.yine agrio burun spray verdi iste iltuhabi yok edecekmis ama hemen kezmes dedi
O spreyi bende kullandım daha önce.bende pek fayda görmedim. O iltihap olduğu sürece ağrıyor benimde. Tuzlu suyla da yıka burnunu. Bi de sıcak su buharı uygulamasını yap mutlaka yüzü cok rahatlatıyo. Ben kışın 4 5 sefer yapıyodum ya.

Nasil tuzlu suyla yikiyacam
Ja sanki dis gibi ama dis degil tam o elmacik yanaklarim agrioo aii uyusuo sanki ölemi olurodu sendese cnm cok igrenc

y4zy4qmurum Oto kiralama galeri işi olduğu için biraz sıkıntili işleri ya ruhsatlı ama korkulucak bişey yok alıştım ben her köşede bir silah adam biraz deli bide bana utanmadan herseye psikolojik diyo ayyy işte ben öyleyim yediklerim nasıl takiliyo bilsen deli oluyorum kız, korkma ya ben senden beterdim habire yoğurt yiyodum vallahi su bile icemiyodum fazla hemen tikaniyodum ama mis gibi dogurdum çok şükür vallahi sancı 5dk olduğunda nefesi unutmustum Afedersin popomun derdindeyim aman doğsa diye

Aaslinda sendede birsey cikmiyacak cnm

Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar herkese umarım cok guzel bşr gün gecirir. Ben bugun saat ucte dra gıdecem mudurumden izin alablrsem

Nasil tuzlu suyla yikiyacam
Ja sanki dis gibi ama dis degil tam o elmacik yanaklarim agrioo aii uyusuo sanki ölemi olurodu sendese cnm cok igrenc
Evet aynen öyle. Sinüzitte hep bu anlattığını yaşıyorum malesef. Ilık suya tuzu at erit sonrada burnuna çek sümkür. Günde 2 3 kez yapıyodum ben.

Kızlar günaydın ve hayırlı cumalar herkese umarım cok guzel bşr gün gecirir. Ben bugun saat ucte dra gıdecem mudurumden izin alablrsem
Günaydın canım. Hayırlı cumalar. Güzel haberlerle gel inşallah

Erkeklerde alıskanlık olmuş resmen herşey psikolojik herşey bizden kaynaklı.. geçen bnm görmce fal baktrmş. Adam gelmiş geçmiş ne varsa kaderini saymış. Bu işlerle çok uğraşıyo hiç sevmiyorum. Ben huzursuz oluyorum. O gittikten sonra ben kabıma sığamadım daraldım bunaldım. Eşime diyorum ben evimde konusulmasınıda istemiyorum diye. Tmm diyo geçiyo. Gece oldu ben hala bunalıyodum. Oğlumla bakkala bari gidelim dedik hemen karşıda. Eşimde gelmek istedi, kapıdan çıkarkende "birazda senden oluyo galiba" dedi. O sinirle varya, salağım ya ben benden oluyo tabi dedim. Ne gıcıklar ya. Adam kaderini okumuş herşeyiniiiii. Kader değişirmiş felan. Tercihlerini değştirdi hayatının akısını değiştirdi. Ben miyim gerçekten rahatsız olmakta haksız olan?

Boşver kafaya takma erkekler hep böyle pesin hukumluler hepimizde var bır tane bız ıyı olalım güclü olalım kimseye Allahtan baska muhtac olmıyalım

Haxirdir cnm gunaydin hayirli cumalat
Canm normalde haftya 20haftalkken gıdecktm bugun ogrrmnler gunu munasebetyle ogrrmnlere medıcalde ucretsz muayene oluyor daha bu hafta gıdeyım dedım benm cok sukur fiziksel bir skntm yok gecelerı uyuyamama korkma falan Yanı psıkolojk dışında. Ama bu hafta cok sukur boluk porcuk uyusam da korkark uyanmadım buda bır gelısme benm ıcın

Herkesin ögretmenler gunu kutlu olaun
Cnm geldiginde haber et kontrolden nededi diye doktor ama iyidir bebek ya

Aminn Rabbim hastalik vermesin elden ayaktan dusurmesin kimseye muhtac etmesin amin amin
Aminnn canım.
Ben açlık tahlillerimi verdim. 11de de tokluk kanı vericem. Şekere de bakılmış olcak bu arada. Şeker çıkmaz inşallah. Zaten aç kalıyorum ama aç kalmak çok sıkıntı oldu bu hamileliğimde

y4zy4qmurum eşinin gözünü korkutsaydin deseydin hayatım bu arada falı dedi bu evde bi adam var yakinda ona bi güzellik yapıcak kaderiyle ilgili uzaylilar hani uzaylilar gerçektende varya hen evimde kahve fincanını ters cevirmelerine bile müsade etmiyorum en son tam çevirdi komşum aldım götürüp suyun içine koydum bozuldu ama dedim kusura bakmayın evimde bu tarz şeye izin vermiyorum evinizde istediğiniz falı kendinize bakın aman boşver yakinda ayağını sehpa kenara çarp dicekler psikolojik aşkım carpmadin o yüzden hepsi aynı bir nevi işlerine ne gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…