- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
O da iyiymiş yay4zy4qmurum eşinin gözünü korkutsaydin deseydin hayatım bu arada falı dedi bu evde bi adam var yakinda ona bi güzellik yapıcak kaderiyle ilgili uzaylilar hani uzaylilar gerçektende varya hen evimde kahve fincanını ters cevirmelerine bile müsade etmiyorum en son tam çevirdi komşum aldım götürüp suyun içine koydum bozuldu ama dedim kusura bakmayın evimde bu tarz şeye izin vermiyorum evinizde istediğiniz falı kendinize bakın aman boşver yakinda ayağını sehpa kenara çarp dicekler psikolojik aşkım carpmadin o yüzden hepsi aynı bir nevi işlerine ne gelirse
Hadi gözün aydin çok geçmiş olsunKızlar tahlillerde sorun yok şükür. Magnezyum başladık karın ve kasık ağrısı için. Açlık tokluk şekerinede bakıldı sorun yok şükür. Hafif bir enfeksiyon varmış idrarda, sadece bol su dedi. Sanırım şu karındaki olgunluğun çaresi yok. İdare edicem artık.
İyi hadı gözün aydın inşallah oda gecer sıskınlığınKızlar tahlillerde sorun yok şükür. Magnezyum başladık karın ve kasık ağrısı için. Açlık tokluk şekerinede bakıldı sorun yok şükür. Hafif bir enfeksiyon varmış idrarda, sadece bol su dedi. Sanırım şu karındaki olgunluğun çaresi yok. İdare edicem artık.
y4zy4qmurum sanada doktorun nefes darlığı için bişey yapamayız dedi dimi
Sağol cnm, dün anlatmıştım bu yiyememe sorunumu. Bugün komple sorunları konusalım diye anlastık ama o konu hakkında bişey demedi. Bende tekrar sormayı unutmuşum kalabalıktı aradan aldı hemen.Hadi gözün aydin çok geçmiş olsun
İyi hadı gözün aydın inşallah oda gecer sıskınlığın
Sağol canım. Sende güzel haberlerle gelceksin inşallah bekliyorum :)Kizlar mudurmden ızın aldm ınsallah ucu on gece gıdecem bakalım bebıs nasıl
Sağol canım. Böyle gidecek demekki sonuna ladar, hayırlısı olsun sağlık olsun da katlanılır artık :)Yaz yağmurum geçmiş olsun kendine dikkat
Cnm hadi gözun aydin birsey yok cok sukur bakSağol canım. Böyle gidecek demekki sonuna ladar, hayırlısı olsun sağlık olsun da katlanılır artık :)
Ben senle şafak sayıyorum şuan ya, serra, berno, omas derken sıra sana geldi. Onlarda da böyle olmuştum, sanki ben doğurcak gibi heyecan yapıyorum:))
Gerçekten bende diğerlerinin yazdıklarını okurken heyecan yapiyordum.şimdi önümde doğum yapacak kimse kalmadı daha çok heyecan yapiyorum.Sağol canım. Böyle gidecek demekki sonuna ladar, hayırlısı olsun sağlık olsun da katlanılır artık :)
Ben senle şafak sayıyorum şuan ya, serra, berno, omas derken sıra sana geldi. Onlarda da böyle olmuştum, sanki ben doğurcak gibi heyecan yapıyorum:))
Ins iyi olcak heycan panik eden venim ben doktora bile alttan baktiramiom bir saat suruo acioo diye bagiriomm dusunun benim gibi yok ya bide ilk dogum ins o gunleri görurunGerçekten bende diğerlerinin yazdıklarını okurken heyecan yapiyordum.şimdi önümde doğum yapacak kimse kalmadı daha çok heyecan yapiyorum.
İnşallah dogum anında heyecan yapmam en cok da ondan korkuyorum
Elektrik çarpması gibi bişey oluyo bende. Anlık bişey. Hiç yaşamamıştım ilkinde. Bunda başından beri var. Ama sadece batmaysa karnının genişlemesinden olabilir.Ja kozlar acilll cevap su rahimimdr batmalar girip cikiorr o normalmiii yaaaa her zaman degil buda ilk oluor agri vardida batma nee yaa siplatiorr veni
Ayy o dediğin duygu senden sonra bana kalcak sanırım, en yakın ben kalıyorum doğumaGerçekten bende diğerlerinin yazdıklarını okurken heyecan yapiyordum.şimdi önümde doğum yapacak kimse kalmadı daha çok heyecan yapiyorum.
İnşallah dogum anında heyecan yapmam en cok da ondan korkuyorum
Evet cnm ya suan iyi sade agri var sanki doluu gibi hiz var rahimde bende bastan beri agri cekiom ama normal diorlar bilsem 7 haftalikken yani dusunElektrik çarpması gibi bişey oluyo bende. Anlık bişey. Hiç yaşamamıştım ilkinde. Bunda başından beri var. Ama sadece batmaysa karnının genişlemesinden olabilir.
Ağrılar çoğunlukl rahmin genişlemesinden kaynaklı oluyor o yüzden normal karşılanıyor. Sen yine iyisin, ben diyorum ya bildiğin elektrik çarpması oluyor karnımda ya. Bebek bazen ayaklarını dayıyor yukarıya ve hafif okşasam bile anlık çarpılıyor gibi oluyor karnım. Ben bunu daha önce kmsede duymadım bile :))Evet cnm ya suan iyi sade agri var sanki doluu gibi hiz var rahimde bende bastan beri agri cekiom ama normal diorlar bilsem 7 haftalikken yani dusun
Jaaa ins bisag salim.kucagini alsak bu hamilelik bizu bozdu korku hahhaAğrılar çoğunlukl rahmin genişlemesinden kaynaklı oluyor o yüzden normal karşılanıyor. Sen yine iyisin, ben diyorum ya bildiğin elektrik çarpması oluyor karnımda ya. Bebek bazen ayaklarını dayıyor yukarıya ve hafif okşasam bile anlık çarpılıyor gibi oluyor karnım. Ben bunu daha önce kmsede duymadım bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?