Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

O da iyiymiş ya ben ona diyeceklerimi biliyorum kuzum ama ne fayda, erkek sonuçta. En fazla bağırır çağırır sinirden tepinir sonra sen şurda şunu dedin bunu dedin der çıkar işin içinden. Biz gibi oturup düşünmezler işlerine gelmesi lazım önce.
Bir de benim başıma önceden bi olay geldi, hemde kendi ailem tarafından. O gün bugündür zaten daha da inancım arttı. O yüzden bu tarz seyler keyfi gırgır için bile olsa hoş karşılamıyorum, istemiyorumda. Sende en iyisini yapıyosun kendi evinde huzursuz olmaktansa. Ne diye merak edip kurcalarsınız ki. İyi ya da kötü yaşamanız gereken seyler belli zaten. Ki herşey Allahtan diye boşuna demiyolar. Geleceği bilmemizi istese zaten bildirirdi. Gıcık oluyorum anlayışsızlara.

Kızlar tahlillerde sorun yok şükür. Magnezyum başladık karın ve kasık ağrısı için. Açlık tokluk şekerinede bakıldı sorun yok şükür. Hafif bir enfeksiyon varmış idrarda, sadece bol su dedi. Sanırım şu karındaki olgunluğun çaresi yok. İdare edicem artık.

Hadi gözün aydin çok geçmiş olsun

İyi hadı gözün aydın inşallah oda gecer sıskınlığın

Yaz yağmurum geçmiş olsun kendine dikkat
Sağol canım. Böyle gidecek demekki sonuna ladar, hayırlısı olsun sağlık olsun da katlanılır artık :)
Ben senle şafak sayıyorum şuan ya, serra, berno, omas derken sıra sana geldi. Onlarda da böyle olmuştum, sanki ben doğurcak gibi heyecan yapıyorum:))

Cnm hadi gözun aydin birsey yok cok sukur bak

Gerçekten bende diğerlerinin yazdıklarını okurken heyecan yapiyordum.şimdi önümde doğum yapacak kimse kalmadı daha çok heyecan yapiyorum.
İnşallah dogum anında heyecan yapmam en cok da ondan korkuyorum

Gerçekten bende diğerlerinin yazdıklarını okurken heyecan yapiyordum.şimdi önümde doğum yapacak kimse kalmadı daha çok heyecan yapiyorum.
Ins iyi olcak heycan panik eden venim ben doktora bile alttan baktiramiom bir saat suruo acioo diye bagiriomm dusunun benim gibi yok ya bide ilk dogum ins o gunleri görurun

Ja kozlar acilll cevap su rahimimdr batmalar girip cikiorr o normalmiii yaaaa her zaman degil buda ilk oluor agri vardida batma nee yaa siplatiorr veni

Ja kozlar acilll cevap su rahimimdr batmalar girip cikiorr o normalmiii yaaaa her zaman degil buda ilk oluor agri vardida batma nee yaa siplatiorr veni
Elektrik çarpması gibi bişey oluyo bende. Anlık bişey. Hiç yaşamamıştım ilkinde. Bunda başından beri var. Ama sadece batmaysa karnının genişlemesinden olabilir.

Ayy o dediğin duygu senden sonra bana kalcak sanırım, en yakın ben kalıyorum doğuma aramıza yeni katılan arkadaşlar olursa ya da erkenci bebişler olursa orasını bilemem tabi Allah vaktiyle sağlıkla nasip etsin inşallah, öyle ya da böyle gün geçiyor yaklaşıyoruz :)

Elektrik çarpması gibi bişey oluyo bende. Anlık bişey. Hiç yaşamamıştım ilkinde. Bunda başından beri var. Ama sadece batmaysa karnının genişlemesinden olabilir.
Evet cnm ya suan iyi sade agri var sanki doluu gibi hiz var rahimde bende bastan beri agri cekiom ama normal diorlar bilsem 7 haftalikken yani dusun

Evet cnm ya suan iyi sade agri var sanki doluu gibi hiz var rahimde bende bastan beri agri cekiom ama normal diorlar bilsem 7 haftalikken yani dusun
Ağrılar çoğunlukl rahmin genişlemesinden kaynaklı oluyor o yüzden normal karşılanıyor. Sen yine iyisin, ben diyorum ya bildiğin elektrik çarpması oluyor karnımda ya. Bebek bazen ayaklarını dayıyor yukarıya ve hafif okşasam bile anlık çarpılıyor gibi oluyor karnım. Ben bunu daha önce kmsede duymadım bile :))

Jaaa ins bisag salim.kucagini alsak bu hamilelik bizu bozdu korku hahha
Kac haftalikken yasar bebekler erken dogumda bana ev doktorum dediki 28 haftalikken ama bileniom

Arkadaşlar bugün çatı muayenesi oldum ve bağırdım ağrıdan doktorum sen normal doğum yapabilecek misin diye sordu sonra da epidural ile yaparız neyse hissetmezsin dedi.. Pazartesi gününü dolduruyor bebek ve hiç sancı yok . Bu pazartesi fitil vererek doğumu başlatacak doktor.. çatı muayenesi bile zor geldi gerçekten normal doğumu yapabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…