Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eve şimdi geldim.namazimi kılıp ilacimi icip uzanacam dun gecede hic uyumadim inşallah Allah sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza alması nasip etsin canim.Dediğin gibi en azından fiziksel rahatsızlıklar hafifler bu da bir ilerlemedir.

Bem yedigim halde dusuo seker titredim demin ah ah Allahin izniyel acacaz bunlari saglicakla buyutecez
Bende 1 2 saat öncesinde tatlı yediğim halde düştü birden. İnşallah canım sağlıcakla..
Eve şimdi geldim.namazimi kılıp uzanacam misafirlikte uzanamadim inşallah Allah sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza alması nasip etsin canim
Amin aminnn inşallah
Allah kabul etsin canım.
Eve gelince biraz daha iyi hissettin mi kendini? Umarım rahatlamışsındır biraz.

Heyecan çok valla.Ameliyathane gozumun önünden hiç gitmiyor kendimi sedye ile ameliyathaneye giderken dusunuyorum sürekli Ayy stres basıyor
Sakinlestirici verceklermi sordunmu korkma yaaa gececekkk herkes ne amaliyatlar oluor Allah korusun yaa kalp atisi bakionda baya bi oabiklestim surammi agrio burammi diomm

Biraz daha iyiyim orda oturur pozisyonda durmak midemi iyice sıkıştırdı çarpıntımı artırdı insanın evi gibisi yok valla

Heyecan çok valla.Ameliyathane gozumun önünden hiç gitmiyor kendimi sedye ile ameliyathaneye giderken dusunuyorum sürekli Ayy stres basıyor
Yeni bir başlangıca gidiyor olacaksın, dönüşte aynı yoldan bebeğinle çıkacaksın, hayatına yepyeni bir değişiklik gelecek, baktıkça şükredeceğin bir meleğin daha olacak.. Bunlar çok güzel şeyler.
Tamam işin panik kısmı strese sokuyor ama biz bu derece kaygılı insanlar olmasak sadece bunlara endekslenmiş olacaktık. O yüzden en güzel anları düşün, bunlar tekrarı olmayan en özel anlar.. bırak panik peşinden koşsun ama yetişemesin sana :)

Sakinlestirici verceklermi sordunmu korkma yaaa gececekkk herkes ne amaliyatlar oluor Allah korusun yaa kalp atisi bakionda baya bi oabiklestim surammi agrio burammi diomm
Sakinleştirici sormadım canım ya.Haklısın millet baypas oluyo 12 saat ameliyatta kalıyo. Bizdeki kalp kuş kalbi gibi pır pır atıyor

Aymen 2 gideceniz 3 geleceniz ins hepimiz cok guze kokacak ev aii heycanlandim sabirsizlaniom bence bu cektigimiz korku stress daha ktu dogumdan

Güzel şeyler bunlar birçok kişinin servet harcayıp yasayamağı özlemini çektiği evlat sahibi olma duygusu. Panik sakın pesimden gelme bende bu duyguyu en güzel şekilde yasamak istiyorum Allahın izniyle

Güzel şeyler bunlar birçok kişinin servet harcayıp yasayamağı özlemini çektiği evlat sahibi olma duygusu. Panik sakın pesimden gelme bende bu duyguyu en güzel şekilde yasamak istiyorum Allahın izniyle
Kesinlkle öyle. Şükürler olsun Rabbime.
Yasıcaksın insallah canım, sen buna odaklan sadece.

Aynen öle yaa kimo tadanior bu duyguyu istenezlermiydi bize cok sukur Rabbin verdi bizz yok panik yok suuuu olmayanlar bizee nasil kizar demeeee aslindaaa cok sukur edecekkenn

ˆ
Yokk yaa bilmiomm baslamadii kelmi ne olcak aklima geldi benimde
Haydaaa o nerden cıktıııı güldürdün beni ya ilk ya ondandır. Benim ilki 6 7 ay arası baslamıstı. Bunda 1 ayı geçmiştir baslayalı. Keske hiç yanmasa miden. Hiç güzel bişey değil zaten.

Aynen öle yaa kimo tadanior bu duyguyu istenezlermiydi bize cok sukur Rabbin verdi bizz yok panik yok suuuu olmayanlar bizee nasil kizar demeeee aslindaaa cok sukur edecekkenn
Olmayanlarında gurubu var biri şöyle yazmış hertürlü sıkıntıyı cekmeye hazırım yeterki hamile kalayım demiş.sukretmemiz lazım Allah aratmadı bize.

Olmayanlarında gurubu var biri şöyle yazmış hertürlü sıkıntıyı cekmeye hazırım yeterki hamile kalayım demiş.sukretmemiz lazım Allah aratmadı bize.
Evet onlara sorsannn butun yil dogum samcisi a razilarr ah ahhh sukur Rabbimee sukurr bizz neyi takiozzz Biz Allaha biraksak herseyi veridgide vermedigide imtihannn sabir lazim ahoret varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…