Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende bugun kaynanm geldi bıraz Temzlk hazrlk yaptm cok yorlmsm dokuzda uyumsm on ikide uyandm daha nasl yatacam bilmiyorm kendmı zorlasam bu sefer panık olurum

Bende bugun kaynanm geldi bıraz Temzlk hazrlk yaptm cok yorlmsm dokuzda uyumsm on ikide uyandm daha nasl yatacam bilmiyorm kendmı zorlasam bu sefer panık olurum
uykun gelmeden yatağa girme zorlama 3 saat yeter bence ben dün gece 1 dakika bile uyumadim halen uykum yok bak

Yaz yağmuru sen kac haftalık oldn

Geceye yakın saatlerdeki uykuyu uyumasan biraz daha rahatlarsın ama işte elde olmuyor bazen. Kendini hiç zorlama, uyku gelmeden yatağa gidince şikayetler daha cok olmaya başlıyor. Benimde tamamen uykusuz kaldığım geceler oluyor, ertesi gün acısı çıkıyor ama en azından gece zorlamıyorum napayımki.. her halükarda uyku tutmuyo

uykun gelmeden yatağa girme zorlama 3 saat yeter bence ben dün gece 1 dakika bile uyumadim halen uykum yok bak
Vallahı bir esseklık ettim keşke dayansaydm o zaman daha çok uykum gelecekti yorgunluktan uyuyacaktım ben uyumadmsa aklıma daha her şey geliyor

Canım yanı ben her turlu uykuszlga razıym bebek ıcın falan. Ama sımdı ki daha zor bende tedirginlik var uyannca kotu olacam dıye aslında uykum var

Kızlar gecen gittiğimde Dr pasıflora yı her gun ıc dedı bitkisel bısey olmaz ben bu hafta cok sukur idare ettim gece kotu olmadm sımdı ıcsem Belkı faydasnı gorurm ama onu suan ıcme konsnda tedırgınm

Kızlar gecen gittiğimde Dr pasıflora yı her gun ıc dedı bitkisel bısey olmaz ben bu hafta cok sukur idare ettim gece kotu olmadm sımdı ıcsem Belkı faydasnı gorurm ama onu suan ıcme konsnda tedırgınm
Ictım suru bu İlk kez bakalım bır faydası olacakmı tadı cok ıgrenc pekmezle karısık bir tadi vardı bır saat sonra bakalm etki edeckmi şimdiye kadar icmedim

Cok zor uykun geldgi halde uyuyamamak gozumu kapatınca sankı kotu olacakmsm gibi. 9da uyumasaydm bunlar gelmeyecekti basıma

Gunaydın namaza uyandm o surupu Ictım bır saat gecmeden gozum kapandı bunada şükür. İşe yaradı

Gunaydın kızlar hayırlı pazarlar
Hayırlı sabahlar canım..bende uyuyamama konusunda seninki ne benzer durumlar yaşadım..uykudan bir an korku kalp çarpıntısı ve titreme hali ile uyanıyordm .. Her gözüm daldıin da çarpıntı ile uyanmak zor oldu nas Felak insirah suresi okudum sürekli Elhamdulillah geçti bir süre sonra... demir eksikliği de etkili oluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…