Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Paxera hiç iyi gelmedi bana efexor başladık bir hafta oldu şimdi 75 mg. bi hafta sonra 150 ye geçicem bakalım ne olacak hiç iyi olamıycam sanırım

Merhaba canım evet emzirirkende kullandım hamileykende cipralex çok düşük bii ilaç sanmıyorum çok kötü olacağını ilacını bırak ben çok kötüydüm o yüzden kullandım eğer iyi olmazsan kullanırsın yapacak bişey yok ne yazık ki

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben çoook fenayım ilacın dozu yükseldikçe daha kötüye gidiyorum bakalım akıbetim ne olacak nasıl özledim burda rahat rahat yazışmaları oğluş çok fena oldu darısı sizlere inşallah sağ Salim ha bu arada abimin bebeği çıktı küvezden maşallah çok iyi sağlıklı şükür çokda minik

Allah yardımcın olsun, Rabbim hastalara şifa versin inşallah... Bebeğin nasıl canım bir sorun olmadı değilmi?

Suyu azalmıştı mecbur Doğuma aldılar 2.200 gr. doğdu şimdi ne kadar oldu bilmiyorum kontrole gidecekler bakalım iyi hamdolsun darısı vakti saati gelince sizlere inşallah
Kilosu iyi cnm ben bile annem der 40 haftalik olmusum 2600 gr falan 2800 mu öle birsey yani

Kız nerelerdesinnn sennn :) çok sevindim arada bakabildiğine. İlaç konusunda en başta umutsuzluğunu ortadan kaldırmaya çalışsan, hani mesela ilaçların bizi iyi ettiğine inanınca iyileşiyoruzz dokuncak diyen düşününce dokunuyor sanıp belirtiler ysşıyoruz ya ondan diyorum. İlaç konusunu siz kadar anlayamam kullanmadığımdan sadece aklıma geldi söyledim öyle. İnşallah etki ede ilacın kuzum inşallah iyi olursun.. hepimizz inşallah iyi oluruz..

Omas hadi gündüz tamam da geceleri nasıl idare ettin kuzum ya çift yastık koymama rağmen sanki boğazımın hemen altında bir alanda kocaman bir şişlik varda nefesim kesiliyor gibi oluyor. Tamda anlatamadım. Ama berbat birşey... iç çamaşırımı çekiştirip duruyorum sanki sıkıyor gibi oluyor. kalkmamak için oyalıyorum kendimi ama olmuyor daralıyorum şimdiden oturarak uyucam galiba. 3 ay var daha ve ben ağlıcam artık artan şikayetlerimden(

Cnm ya dunden beri bendede bogaz agrimi desem damak.mi bademcik odugu yerde mi zaten orda bademcik odugu yer iki tane sislik var bademcik degil diorlar bilmiom almanyada yine göstercem bu 2 senedir var agri etmio ama damagim kenarlari arka taraf kirmizi yani Allah buyuk ama dogumdan sonra kesin piskolojiye gidecem yani

Faranjit rahatsızlığın varsa onla alalalı olabilir. Gidip göstermeden içimiz rahat etmiyor bizim, o yüzden muayene sonrası için rahatlar en azından. Ben şuan sanki nefes alamıcak gibi oluyorum. Çok yoruldum bugün, akşamüstüde kalbimi dinledim çarpıntılı gibiydi. Gece yatabilcek miyim acaba vs diye düşündüm ister istemez. Şimdide yatamıyorum rahatsız oluyorum.

Ja muayne edio burda hollandada bilemiorlarya o korkutuo tr ye geldigimde bebek icin gittim bide isal oldum aklima gelmedi hic kalp atisim bu ara iyi iste ara sira carpiorya ondan korkutuo beni neyse cuma gidecem ins sag salim aliriz cnm kucagilizi onlarla ugrasirken kendimizi unuturuz belki ama kesin piskolojiye gidecem sen ilk sonra ben ins dogum burdada devam yasisalim yaaa yoksa saha cok kltu oluruz

Ja bide su dis eti sismesi olurmusya bu aylarda gercekten oluor ya gicik oluorum ins doguma kadar dusmez dislerim ve bebeye sarari olmaz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…