Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben varım canim hamileyken de vardı şimdi de var be bişe birsey olmadı Allahim a çok şükür.Allah koruyor merak etme.Hamileyken ilaç kullandım çünkü carpinti beni çok korkutuyordu.

6 7 ay sonra hamile kaldım Hayır sezeryan ama benim panikataktan ağlamalarim arttı suni sancı verildi açılma olmadı ben de Dr a sezeryana almasını söyledim doğum fobisi vardı bende
Eh bendede var o fobi bi o bi dis doktoru bende epedural istiom ya bakalim amaliyat hanedende korkuom suam bile inan ter basti

Eh bendede var o fobi bi o bi dis doktoru bende epedural istiom ya bakalim amaliyat hanedende korkuom suam bile inan ter basti
Ben sana daha önce de yazmıştım hatırlarsan şimdiden kendini normal doğum yapabilirim diye telkin ver ben onu yapmadım başaramadim epidural sezeryan mi epidural normal doğum mu?

Ben sana daha önce de yazmıştım hatırlarsan şimdiden kendini normal doğum yapabilirim diye telkin ver ben onu yapmadım başaramadim epidural sezeryan mi epidural normal doğum mu?
Epedural normal iste konusmam vardi yine konusmam olcak benim korkum.bama agridan birsey olursa diye kaöbim dayanmassa diye bakiorlar sen saglikli bebek öle birsey olmaz diorlar ama gel gelelim panik

Epedural normal iste konusmam vardi yine konusmam olcak benim korkum.bama agridan birsey olursa diye kaöbim dayanmassa diye bakiorlar sen saglikli bebek öle birsey olmaz diorlar ama gel gelelim panik
Hiç bişey diyemeyecegim bu konuda fakat ne panikataklılar doğum yaptı beni de teselli ettiler ama ben yapamadım demek ki yapamicaktim ki Allah bana bunu nasip etti korkma şimdiden hazırla psikolojini yaparsın Allahın izniyle ben başaramadim

Cnm sevindim umarım fayda görürsün bende geçen yqşadıgım bir atakla tekrar ilaç almaya başladım ama haftay bırakmayı denicem belki emzirirken kullanılan bir ilaca geçerim yavaş yavaş.şuanda emziremiyorum. Ama azmettim yenicem bu illeti.
Buarada emdr ye doktorum tatilden dönünce 10 gün sonra devam edicem buarada isteyene 1-2 psikolog tavsiye edebilirim kesinlikle düzenli deneyin derim. Ben tekrarlayan travmalar yasadıgım için başa döndüm hayatı iyi gidene giçbirşey olmaz

Kızlar birde meşhur bir hoca şu tarifi verdi mutlaka abdestli deneyin birde namaza önem gösterin asagida yaziyorum
1. Formül
Fatiha

Ayetel kürsü

Tebbet (kasebe kadar)

İhlas

Felak

Nas

Tevbe suresinin son ayeti ( fein tevellev)

21 er adet 21 gün

2. Formul

Şahmeran duası 21 gün

Ben işkini denedim sadece 1 gün bile fayda etmişti. Tekrar başlıcam ama zaman lazım çalışırken bebekle zor baya uzın sürüyor çünkü

Birde bol bol bakara , secde, hadid surelerini dinleyin internetten

Ja dediler deneriz olmazsa sezaryana aliriz herzaman olur dediler sen epedural mi yatin

Saol cnm deniyecem

1.formülde uzun sürüyor mu?evet yaşanılan en ufak stres bu hastalığı tetikliyor

Evet bakalim bende normal dogumdada istiomya hayirlisi
Ya evlat istenmezmi en azi 2 ins olur bunu yaparim ikinciyede versin Rabbim
Mesela eşim bgn dedi sen sütümü helal etmiyorum diyemiceksin dedi ben ilaca başlayınca sütü tamamen kestik zaten emmediydi de bu hastalıkta es de destek olması gerekiyor o yüzden Allah bu kızıma hayırlı uzun ömür versin atlatirsam bu hastalığı o zmn düsunebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…