Ben varım canim hamileyken de vardı şimdi de var be bişe birsey olmadı Allahim a çok şükür.Allah koruyor merak etme.Hamileyken ilaç kullandım çünkü carpinti beni çok korkutuyordu.Kızlar benim gibi aranızda aşırı heycan yaşayıp kalp çarpıntısı yaşayan varmı. Ardından baş dönmesi. Biliyorum panik atak ama şuan böyle göğsüme ağrı girdi yine sakinleşmeye çalışıyorum. Dua ediyorum. Bebeğime bişey olmaz umarım
Evet doğum yaptım fakat bu sayfada iken düşük yaparak ayrılmıştim ama arkadaşlardan hep hbr alıyordum gebelikte ilaç kullanmadım fakat suan kullanıyorum emzirmiyorumSen doğum yaptinmi ilaç kullanıyor musun
Normal dogummu yaptin peki cnm dusukten sonra kac ay sobra olduEvet doğum yaptım fakat bu sayfada iken düşük yaparak ayrılmıştim ama arkadaşlardan hep hbr alıyordum gebelikte ilaç kullanmadım fakat suan kullanıyorum emzirmiyorum
6 7 ay sonra hamile kaldım Hayır sezeryan ama benim panikataktan ağlamalarim arttı suni sancı verildi açılma olmadı ben de Dr a sezeryana almasını söyledim doğum fobisi vardı bendeNormal dogummu yaptin peki cnm dusukten sonra kac ay sobra oldu
Eh bendede var o fobi bi o bi dis doktoru bende epedural istiom ya bakalim amaliyat hanedende korkuom suam bile inan ter basti6 7 ay sonra hamile kaldım Hayır sezeryan ama benim panikataktan ağlamalarim arttı suni sancı verildi açılma olmadı ben de Dr a sezeryana almasını söyledim doğum fobisi vardı bende
Ben sana daha önce de yazmıştım hatırlarsan şimdiden kendini normal doğum yapabilirim diye telkin ver ben onu yapmadım başaramadim epidural sezeryan mi epidural normal doğum mu?Eh bendede var o fobi bi o bi dis doktoru bende epedural istiom ya bakalim amaliyat hanedende korkuom suam bile inan ter basti
Epedural normal iste konusmam vardi yine konusmam olcak benim korkum.bama agridan birsey olursa diye kaöbim dayanmassa diye bakiorlar sen saglikli bebek öle birsey olmaz diorlar ama gel gelelim panikBen sana daha önce de yazmıştım hatırlarsan şimdiden kendini normal doğum yapabilirim diye telkin ver ben onu yapmadım başaramadim epidural sezeryan mi epidural normal doğum mu?
Hiç bişey diyemeyecegim bu konuda fakat ne panikataklılar doğum yaptı beni de teselli ettiler ama ben yapamadım demek ki yapamicaktim ki Allah bana bunu nasip etti korkma şimdiden hazırla psikolojini yaparsın Allahın izniyle ben başaramadimEpedural normal iste konusmam vardi yine konusmam olcak benim korkum.bama agridan birsey olursa diye kaöbim dayanmassa diye bakiorlar sen saglikli bebek öle birsey olmaz diorlar ama gel gelelim panik
Cnm sevindim umarım fayda görürsün bende geçen yqşadıgım bir atakla tekrar ilaç almaya başladım ama haftay bırakmayı denicem belki emzirirken kullanılan bir ilaca geçerim yavaş yavaş.şuanda emziremiyorum. Ama azmettim yenicem bu illeti.Herkese selamlar ne çok şey yazılmış. Hepsini okudum. Kızlar sakinliğimizi korumamız lazım, önce kwndimiz sonra bebişlerimiz için. Gruptan kimse ayrılsın istemem. Ben daha yeni dahil olmama rapmen bi aile gibi görüyorum burayı çünkü dertdava aynı hepimiz aynı sıkıntı süzgeçindeyiz. Bizi bizden başkası anlamaz asla. Birbirimizin derdini dinleyip yardımcı olmak paha biçilmez bişey bence. Bu sayfaya üye olmamdaki en büyük amaç kendim gibi hisseden arkadaşlarla konuşabilmekti çünkü bu beni rahatlatıyor en azından tek olmadığımı anladım. Bu bir süreç inş geçicek
mutluym arkadaşım emdr seanslarına yeni başladım senin fayda görmene sevindim umarım bende görürüm 20 haftalık gebeyim bende. Üç kere gittim şimdiye kadar inşallah faydasını görücem. @Omas arkadaşım ilaçlar herkeste farklı etki yapar birinden fayda görmezsen ötekinden mutlaka görürsün ama illaki fayda bulursun bu konuda asla şüpheye düşme. İlaç son çaren olsun yinede tabi çünkü bebişin çok küçücükmüş. Olsun son çareyse de yapıcak bişey yok. Olumsuz şeyler düşünme bu süreçte en önemli şey bu. Nefes egzersizi yap bilmiyorsan öğren mutlaka.
Ja dediler deneriz olmazsa sezaryana aliriz herzaman olur dediler sen epedural mi yatinHiç bişey diyemeyecegim bu konuda fakat ne panikataklılar doğum yaptı beni de teselli ettiler ama ben yapamadım demek ki yapamicaktim ki Allah bana bunu nasip etti korkma şimdiden hazırla psikolojini yaparsın Allahın izniyle ben başaramadim
Spinal sezeryan yaparsın inşallah korkma keşke ben de yapabilseydim normal doğum yapanlara suan hayranlıkla bakıyorumJa dediler deneriz olmazsa sezaryana aliriz herzaman olur dediler sen epedural mi yatin
Saol cnm deniyecemCnm sevindim umarım fayda görürsün bende geçen yqşadıgım bir atakla tekrar ilaç almaya başladım ama haftay bırakmayı denicem belki emzirirken kullanılan bir ilaca geçerim yavaş yavaş.şuanda emziremiyorum. Ama azmettim yenicem bu illeti.
Buarada emdr ye doktorum tatilden dönünce 10 gün sonra devam edicem buarada isteyene 1-2 psikolog tavsiye edebilirim kesinlikle düzenli deneyin derim. Ben tekrarlayan travmalar yasadıgım için başa döndüm hayatı iyi gidene giçbirşey olmaz
Kızlar birde meşhur bir hoca şu tarifi verdi mutlaka abdestli deneyin birde namaza önem gösterin asagida yaziyorum
1. Formül
Fatiha
Ayetel kürsü
Tebbet (kasebe kadar)
İhlas
Felak
Nas
Tevbe suresinin son ayeti ( fein tevellev)
21 er adet 21 gün
2. Formul
Şahmeran duası 21 gün
Ben işkini denedim sadece 1 gün bile fayda etmişti. Tekrar başlıcam ama zaman lazım çalışırken bebekle zor baya uzın sürüyor çünkü
Birde bol bol bakara , secde, hadid surelerini dinleyin internetten
Aynen öle cnm ya bende hic birseysiz spinal da uyaniksin deme peki amaliyathane korkunc degilmiydiSpinal sezeryan yaparsın inşallah korkma keşke ben de yapabilseydim normal doğum yapanlara suan hayranlıkla bakıyorum
1.formülde uzun sürüyor mu?evet yaşanılan en ufak stres bu hastalığı tetikliyorCnm sevindim umarım fayda görürsün bende geçen yqşadıgım bir atakla tekrar ilaç almaya başladım ama haftay bırakmayı denicem belki emzirirken kullanılan bir ilaca geçerim yavaş yavaş.şuanda emziremiyorum. Ama azmettim yenicem bu illeti.
Buarada emdr ye doktorum tatilden dönünce 10 gün sonra devam edicem buarada isteyene 1-2 psikolog tavsiye edebilirim kesinlikle düzenli deneyin derim. Ben tekrarlayan travmalar yasadıgım için başa döndüm hayatı iyi gidene giçbirşey olmaz
Kızlar birde meşhur bir hoca şu tarifi verdi mutlaka abdestli deneyin birde namaza önem gösterin asagida yaziyorum
1. Formül
Fatiha
Ayetel kürsü
Tebbet (kasebe kadar)
İhlas
Felak
Nas
Tevbe suresinin son ayeti ( fein tevellev)
21 er adet 21 gün
2. Formul
Şahmeran duası 21 gün
Ben işkini denedim sadece 1 gün bile fayda etmişti. Tekrar başlıcam ama zaman lazım çalışırken bebekle zor baya uzın sürüyor çünkü
Birde bol bol bakara , secde, hadid surelerini dinleyin internetten
Hayır korkunç falan değil zaten önüne perde seriyorlar bişey görmüyorsunAynen öle cnm ya bende hic birseysiz spinal da uyaniksin deme peki amaliyathane korkunc degilmiydi
Ja bide belki sakinlestirici vermislerdir ama atlattin bak bidaha istermisin bebis istenir yaHayır korkunç falan değil zaten önüne perde seriyorlar bişey görmüyorsun
Nasip evet sakinleştirici verdiler banaJa bide belki sakinlestirici vermislerdir ama atlattin bak bidaha istermisin bebis istenir ya
Evet bakalim bende normal dogumdada istiomya hayirlisiNasip evet sakinleştirici verdiler bana
Ben bu panikataktan çok çektiğim icin dusenemiyorum şuanEvet bakalim bende normal dogumdada istiomya hayirlisi
Ya evlat istenmezmi en azi 2 ins olur bunu yaparim ikinciyede versin Rabbim
Mesela eşim bgn dedi sen sütümü helal etmiyorum diyemiceksin dedi ben ilaca başlayınca sütü tamamen kestik zaten emmediydi de bu hastalıkta es de destek olması gerekiyor o yüzden Allah bu kızıma hayırlı uzun ömür versin atlatirsam bu hastalığı o zmn düsunebilirimEvet bakalim bende normal dogumdada istiomya hayirlisi
Ya evlat istenmezmi en azi 2 ins olur bunu yaparim ikinciyede versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?