- 23 Ocak 2016
- 34.823
- 50.820
- 598
Aman kardeşim Allah korusun beddua etme karşılıklı anlayışlı olalım bu hastalık kolay değil elbet sanırım çok sıkıntıdan bunları söylediğini düşünüyorum bu sayfada çok eskiyim ne kötü anlarında birbirine destek olan arkadaşlar vardı şimdi doğum yaptılar gittiler lütfen güzel düşünelim güzel olsun inşallahYa bişey dicem bu sayfanın konusu zaten belli zaten iyi olsam burda ne işim var bu bir ikincisi ise sen ve senin gibi düşünen bencil arkadaşlar senin kötü zamanlarında biz burda destek olduk değilmi hiçbi zmn of pof triplere girmedik ki hamileyken sende baya zorladın hah şimdi gelelim asıl meseleye ben harbiden çok acı şeyler yaşadım hakikaten iyi değilim belkide destek alamadım yanlış yönlendirildim vs vs insanlık bu değil çıkamana falan gerek yok sayfadan zaten ben kalmam iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim hakkınızı helal edin sizleride Allah’a havale ediyorum benden beter olup burda ağlamazsınız inşallah... hoşçakalın
Senin bebis ne kadarlık oldu ilacı emzirirken mi kullanıyorsun nasıl kullaniyorsunCanım benim hep aklımdasın dua ediyorum devamlı ama bakamadım kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyi olamıyorum kalbimde aşırı çarpma var ve sanki vücudumda bass var sonuna kadar açık kalbim çarptıkça beynimden atıyor o kadar rahatsız ediyor ki beni şimdi sol tarafım felç sanki artık umudu kestim iyileşemiycem sanki birde sindirim sistemi sorunu yani dr gidebilsem hastaneden çıkamam heralde Yinede Rabbim bu günümü aratmasın inşallah ne diyim sen nasılsın yavrun nasıl karnındaki minnak nasıl yazıp bakamasam da kalbimden geçiyorsun dua ediyorum inşallah hayırla kavuş yavruna Kuzum görüşürüz inşallah
Sen doğum yaptinmi ilaç kullanıyor musunAman kardeşim Allah korusun beddua etme karşılıklı anlayışlı olalım bu hastalık kolay değil elbet sanırım çok sıkıntıdan bunları söylediğini düşünüyorum bu sayfada çok eskiyim ne kötü anlarında birbirine destek olan arkadaşlar vardı şimdi doğum yaptılar gittiler lütfen güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Senin masil gisio cnmSen doğum yaptinmi ilaç kullanıyor musun
Bende bebişin emme sorunuyla uğraşıyorum memeyi almıyor sagiyorum biberonlada çok az alıyor.sarılık olmaz insallah.yarın kontrolü varSenin masil gisio cnm
Ins cnm birsey olmaz yHer dönem farklı sorunlar olabiliyor Allah hepimize yardım etsin arkadaşlar
Doğumu atlattim çok şükür öyle yada böyle geçiyor sende atlatacaksın bebeğini kucağına alacaksın merak etme. Ağrılar var tabiki günde 3 kere ağrı kesici veriyorlar ilaç biraz rahatlatiyorIns cnm birsey olmaz y
Senin agrin masil sen yine atlattin dogumu
Canm darısı bizim basımza fark varmı dogumdan oncekı halınle psıkolojk olarak yaniDoğumu atlattim çok şükür öyle yada böyle geçiyor sende atlatacaksın bebeğini kucağına alacaksın merak etme. Ağrılar var tabiki günde 3 kere ağrı kesici veriyorlar ilaç biraz rahatlatiyor
Cok guzel demissin cnm bem suam panik atak geviriom yardim edin camideyim ökumden konsuuor bir teyze 78 yasinda vefat etmis ve ben kötu oldum hastaymis detayini girmim de ja benimle konusunHerkese selamlar ne çok şey yazılmış. Hepsini okudum. Kızlar sakinliğimizi korumamız lazım, önce kwndimiz sonra bebişlerimiz için. Gruptan kimse ayrılsın istemem. Ben daha yeni dahil olmama rapmen bi aile gibi görüyorum burayı çünkü dertdava aynı hepimiz aynı sıkıntı süzgeçindeyiz. Bizi bizden başkası anlamaz asla. Birbirimizin derdini dinleyip yardımcı olmak paha biçilmez bişey bence. Bu sayfaya üye olmamdaki en büyük amaç kendim gibi hisseden arkadaşlarla konuşabilmekti çünkü bu beni rahatlatıyor en azından tek olmadığımı anladım. Bu bir süreç inş geçicek
mutluym arkadaşım emdr seanslarına yeni başladım senin fayda görmene sevindim umarım bende görürüm 20 haftalık gebeyim bende. Üç kere gittim şimdiye kadar inşallah faydasını görücem. Omas arkadaşım ilaçlar herkeste farklı etki yapar birinden fayda görmezsen ötekinden mutlaka görürsün ama illaki fayda bulursun bu konuda asla şüpheye düşme. İlaç son çaren olsun yinede tabi çünkü bebişin çok küçücükmüş. Olsun son çareyse de yapıcak bişey yok. Olumsuz şeyler düşünme bu süreçte en önemli şey bu. Nefes egzersizi yap bilmiyorsan öğren mutlaka.
Bak işte sana iyi gelmeyen bir durumla karşılaştın ve panik anında yakaladı seni. Allah gençlerden esirgesin, evlatlarımızı bize bizide evlatlarımıza bağışlasın inşallah. Derin nefes al ve bunun dünyanın kanunu olduğunu hatırlat kendine. Şuan üzerine gitmekten baska caren yok sanırım.Cok guzel demissin cnm bem suam panik atak geviriom yardim edin camideyim ökumden konsuuor bir teyze 78 yasinda vefat etmis ve ben kötu oldum hastaymis detayini girmim de ja benimle konusun
Cnm ölede iste oanik tak gunahlariliz var korku girdi aci cekecegimiz nasil olcak hersey herwey dusunuom sen böle degilmisin kabir neolcak falan filan seytanda turtuyor Rabbim var diom yardim eder diom ama gel gelelim panikBak işte sana iyi gelmeyen bir durumla karşılaştın ve panik anında yakaladı seni. Allah gençlerden esirgesin, evlatlarımızı bize bizide evlatlarımıza bağışlasın inşallah. Derin nefes al ve bunun dünyanın kanunu olduğunu hatırlat kendine. Şuan üzerine gitmekten baska caren yok sanırım.
Canım nasl oldun Felak nas ayetel kursu oku inşirah oku ferahlarsnCnm ölede iste oanik tak gunahlariliz var korku girdi aci cekecegimiz nasil olcak hersey herwey dusunuom sen böle degilmisin kabir neolcak falan filan seytanda turtuyor Rabbim var diom yardim eder diom ama gel gelelim panik
Saol cnm iyiyim suan sol böbrekle sol bacagim fena agrio uyutmadiCanım nasl oldun Felak nas ayetel kursu oku inşirah oku ferahlarsn
Hepimizin aklına zaman zaman gelıyor ve şundan korkuyor uzuluyor ama ıyı bır kul olmaya calısacaz Rabbım ızın rızasını kazanmaya calısacaz o zaman olum Bızı korkutmaz dunya fani ve bir imtihan yeri suan hormonlarndan dolayı cok hassasız cok normal dusuncelerın icini ferah tut biz güclü olmak zorundayız cocuklarımız içinSaol cnm iyiyim suan sol böbrekle sol bacagim fena agrio uyutmadi
Ama dunku olayda ya hayatin gercegi gercek dunyamizi gidecezde iste ya Rabbim yardim eder yaa bizi yaratan bizi uzmez
O tur durumlarda ortam degıstrmek bıraz ferahlaatır evın ıcınde bes ondakka yurumek ve bıldıgın duaları 11defa yada 3defa enaz okumak ıcını ferahlaatır Felak nas vesveselerdn koruyor ayetel kursu herseyden koruyor bunlar klasik bıldgmz seyler ama iyı edeceğine ınanarak okusan gerçekten işe yarıyor ben budur iki haftadr denedim bu yontem le daha rahatladımH
Hepimizin aklına zaman zaman gelıyor ve şundan korkuyor uzuluyor ama ıyı bır kul olmaya calısacaz Rabbım ızın rızasını kazanmaya calısacaz o zaman olum Bızı korkutmaz dunya fani ve bir imtihan yeri suan hormonlarndan dolayı cok hassasız cok normal dusuncelerın icini ferah tut biz güclü olmak zorundayız cocuklarımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?