Bende diyorum iyi ki bu gruptayım insan kendini baska kime bu kadar rahat acıklayablr kim anlayabilir bizi kimse sadece bu derdı bilen ceken bilir vallahi ben bazen soyleyınce diyorlar yinemi bu niye geççmiyor cok cok abartıyorsun diyorlar ama ceken bilirNeguzel masallah
Benden bir yas buyuksun neguzel arkadaslar tanidim burda
Evet anlamiorlar ki ben anlatniom bile kimseyeBende diyorum iyi ki bu gruptayım insan kendini baska kime bu kadar rahat acıklayablr kim anlayabilir bizi kimse sadece bu derdı bilen ceken bilir vallahi ben bazen soyleyınce diyorlar yinemi bu niye geççmiyor cok cok abartıyorsun diyorlar ama ceken bilir
Evet anlamiorlar ki ben anlatniom bile kimseye
Benimde suan batio vede sol memem agrioYeri geliyo eşi bile anlamıyo insanı,şaka gibi geliyo millete, ddüşmanıma bile vermesin allah
Annem bile kendini çok dinliyosun ondan heryerin ağrıyo, ben nefes alamıyorum kaburga kemiğime bıçak saplanıyo sanki ama gelde anlat, çeken bilir aynen
Benimde suan batio vede sol memem agrio
Banada degil göysumu koyamam.zatenGelsin uykusuz geceler:)
Sıcak su torbası da kar etmiyo artık bana
Bencede öyle.. heleki eşler.. gercek fiziksel sorunları bile psikolojik gözüyle görebiliyolar. Umursamaz davranıyolar, yardımcı olmalarını gectim hiç değilse köstek olmasalar yetecek. Hamilelik hassas bir dönem, en azından bu dönemde hoşgörülü olsalar, ama nerdee.. insan kendini daha kötü hissediyor.
Hem cocuk isterler hemde yaa anlamazlar yardimi birak evi dagitmasa benimkiValla ben kocamın gerçek yüzünü hamilelikte gördüm ben hasta oldukça adam düşman oluyo bana, ben artık umursamıyorum çünkü onunla uğraşacak halimde yok , şu hamilelik bi geçsin hele:)
Biz ne olursa olsun çokta umurlarında olmuyor ama işleri düşünce...... tam tersine dönebiliyolar, o zamanlarda yumuşak davranıyolar, anlamaya çalışıyolar, valla küfretsen yüzüne gülcek hale geliyolar o derece :))) ben bugün bişey sormak için aradım, işyerinde stresli bir zamana denk geldi galiba, bunu bana söylemek yerine kendince bağırıp çağırdı. 10 dk sonra aradı şimdi söyle ne sorcaksan dedi. Yok bişey sormıcam dedim iyi kapat dedi kapattım gitti napıyım. Dün de bnm tlfnum şarjdaydı, gece yatarken şarja tak felan demedi, sabah kalkmış tlfnumu niye takmıyosun diye söylendi durdu :)) saçma sapan hareketleri var ya, bazen gerçekten çileden çıkıyorum sanki kasıtlı olarak anlamamak için çabalıyo :)Valla ben kocamın gerçek yüzünü hamilelikte gördüm ben hasta oldukça adam düşman oluyo bana, ben artık umursamıyorum çünkü onunla uğraşacak halimde yok , şu hamilelik bi geçsin hele:)
Hem cocuk isterler hemde yaa anlamazlar yardimi birak evi dagitmasa benimki
Oda yapalim diom varya adam daha oturma dolabi tv uniteyi kuracak kac ay oldu
Diom heo duamda Rabbim hastaluk vermesin elden ayaktan dusurmesin muhtac etmesin kimseye[/QUOTE
Kendi arkasını toplasa yeter bişry beklediğim de yok , bazen hamile değilmişim gibi davranıyorya çileden çıkmamak mümkün değil,,az önce gelmiş tepeme millet 4-5 tane doğuruyo nasıl oluyo diyo:)kazasız belasız bi
atlatayımda şu hamileliği intikamı sonraya bıraktım artık çnkü gerildikçe iyileşmiyorum
Biz ne olursa olsun çokta umurlarında olmuyor ama işleri düşünce...... tam tersine dönebiliyolar, o zamanlarda yumuşak davranıyolar, anlamaya çalışıyolar, valla küfretsen yüzüne gülcek hale geliyolar o derece :))) ben bugün bişey sormak için aradım, işyerinde stresli bir zamana denk geldi galiba, bunu bana söylemek yerine kendince bağırıp çağırdı. 10 dk sonra aradı şimdi söyle ne sorcaksan dedi. Yok bişey sormıcam dedim iyi kapat dedi kapattım gitti napıyım. Dün de bnm tlfnum şarjdaydı, gece yatarken şarja tak felan demedi, sabah kalkmış tlfnumu niye takmıyosun diye söylendi durdu :)) saçma sapan hareketleri var ya, bazen gerçekten çileden çıkıyorum sanki kasıtlı olarak anlamamak için çabalıyo :)
Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmeye hele kocaya biz güclü olmak zorundayızKızlar erken uyumsm yine uykum kacti bu erkekler niye hep aynı vallahi sanki hepsi akrabalar umursamayın boşver ben oturma odalarnı ayırmıssım iki tv var gecede rahatsız oluyrm her dakika uyanyrm diye cocuklrin odasında yatıyorum baza var en rahat burada hissediyorum daha kendi oturma odasında mı yatar ytagndamı yatar hic karısmam bazen sabah kalkar sen burada uyumsm niye benım ustumu ortmedin der yani yatak orda yorgan orda git yat iste ben iki cocuga bakacam işe gdecem evin yemegi temizliği ustune hamilelik uyuyamama rahatsızlık yetmiyor onun ustun takıp edecem örtmşmu dıye
Benim damarıma basacak biseyler mutlaka var benimkinde:)Hamileymişiz gibi davranmıyorlar malesef, ilk öğrendiklerindeki sevinçten eser kalmıyor birsüre sonra, artık ben sinir olacağıma onu sinir ediyorum:) bugün zarzor kalktım bişeyler pişirdim yine onu düşünüyorum aç kalmasın diye ilk lafı pilav yapmadın mı dedi ,şaka gibi:) şimdi yarına aç kalsın hayatta pişirmicem bişey mesela, mutfakta da pek becerisi yok yesin krakeri de akıllansın
Al işte.. ev işi bizde, çocukların bakımı bizde, yemek bizde, hamileyiz ama anlayış bizde.. iyi ki işe gidiyolar gerçekten. O da olmasa ne bahaneleri olcaktı acaba. Ben artık eğilip kalkamıyorum, dr.da eğilmek uzanmak vs yasakladı bu kontrolde.eşimde biliyor ama daha bi kere en azından cocugun banyosunu yaptırırken yardım etmiyor. Kaç kere de rica ettim. Pişkinlik bu ya valla başka bişey değil.Kızlar erken uyumsm yine uykum kacti bu erkekler niye hep aynı vallahi sanki hepsi akrabalar umursamayın boşver ben oturma odalarnı ayırmıssım iki tv var gecede rahatsız oluyrm her dakika uyanyrm diye cocuklrin odasında yatıyorum baza var en rahat burada hissediyorum daha kendi oturma odasında mı yatar ytagndamı yatar hic karısmam bazen sabah kalkar sen burada uyumsm niye benım ustumu ortmedin der yani yatak orda yorgan orda git yat iste ben iki cocuga bakacam işe gdecem evin yemegi temizliği ustune hamilelik uyuyamama rahatsızlık yetmiyor onun ustun takıp edecem örtmşmu dıye
Evet bi böbrek bide bu tat kontrol edip duruom.agzimo falan diom sag salim dogurayim disciye gidecem sakinlestirici alarak temizlenmesi lazim tas var curuk yok cok sukurdeBende de var o tat, Demir ilacını kullandıkça artıyor. Sen soğuk algınlığı geçiriyor olabilirsin. Belirtiler öyle gibi biraz.
Kızlar erken uyumsm yine uykum kacti bu erkekler niye hep aynı vallahi sanki hepsi akrabalar umursamayın boşver ben oturma odalarnı ayırmıssım iki tv var gecede rahatsız oluyrm her dakika uyanyrm diye cocuklrin odasında yatıyorum baza var en rahat burada hissediyorum daha kendi oturma odasında mı yatar ytagndamı yatar hic karısmam bazen sabah kalkar sen burada uyumsm niye benım ustumu ortmedin der yani yatak orda yorgan orda git yat iste ben iki cocuga bakacam işe gdecem evin yemegi temizliği ustune hamilelik uyuyamama rahatsızlık yetmiyor onun ustun takıp edecem örtmşmu dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?