Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynı kafadayız :)
Bende ekatımlarda rahatlatan mesajları okuyodum ama arada olumsuz bişeye denk gelirsem temelli artıyordu. O yüzden doktora gittim gideli okumuyorum. Psikolojik olduğunu kabullenmek zor ama inatla uğraşırsam azalıyor. Bazen bize stres gibi gelmeyen ama bilinçaltımıza yerleşen durumlar bile tetikliyor. Bende hepimiz için dua ediyorumz Allah yardımcımız olsun inşallah.

He vallah ya

Kizlar aksam 8de bi basladi belim kople ve rahim oldu yerler asasi kalcam kople agrio adet sancisi gibi ama azdaha fena bi gidio bi gelio bu haftalar oluormuydu sizde

Kizlar aksam 8de bi basladi belim kople ve rahim oldu yerler asasi kalcam kople agrio adet sancisi gibi ama azdaha fena bi gidio bi gelio bu haftalar oluormuydu sizde
Ara ara olması normal ama sürekliyse takip etmek gerekir. Çünkü hem bel hem kasık diyosun. Allah korusun her ihtimale karşı tedbirli olmak en iyisi. Karnında kasılmalar da var mı ?

Suanda hafif agrilar herzaman olmuo ara sira gelioo bir kac saatmi desem dakikami desem bilemedim suan sirtim

Bütün günüm çarpıntıyla gecti.
Kahvaltıdan sonra baslıyor hep. Sanırım bu daha cok hamilelikle alakalı. Sen nasılsın?
Hamilelik en büyük sebep oluyor hormonlar falan cok etkiliyor. Ben gunduzlerı iyiyim benm de gece oluyor genelde uykuda basımı yastığa indirince sanki boglacakms gibiyim uykuda aniden korkarak uyanma onun sebebini anlams deglm zaten evdeki cocklarmdan uykum zaten bolunuyor

Bu nada şükür diyelim Rabbım daha kotu etmesin bizlere guc versın

Günaydın herkese kızlar hastanedeyim holter sonuçlarımı almaya geldim sıra bekliyorum. Çok tedirginim birde iki gündür bel kasık ağrım oluyor burdan çıkıncada bi kadındoğuma gözükeyim diyorum. Akıntıda çok fazla. Arada sanki gaz sancısı gibi sancıda giriyor. Buda geriyo beni. Kötü bişey yoktur umarım demi kızlar nolur cevap verin

Kimse gelmemiş foruma yaa. Arkadaşlar aldım sonucumu 3 adet ventriküler erken atım. 30 adet atriyal erken atım çıktı. Doktor gayet normal dedi. Banada taksak bendede böyle çıkar dedi. Ben niye hissediyorum ozaman dedim kendini dinleme dedi. Meşgale bul dedi. Bunlar tehlikesiz kafana takma dedi. Çok şükür allahıma şükürler olsun okadar rahatladımki anlatamam. Kadın doğumada upradım herşey normal gözüküyor ayaklarını şütmüşsündür dedi. Ama bukadar kasık ağrısı olurmu ya. Neyse heycanlı yapıdaki insanlar bu atımları sık ve kuvvetli hisseder dedi. Allahım şifayı daim etsin ve bizim gönlümüzü ferahlatsın inşallah kızlar. Allah sizdende razı olsun.

Kasilmalar nasil oluorki sert degil
Evet karnın top gibi sertleşiyor belirli aralıklarla. Nasıl oldun geçti mi biraz?
Benimde öyle olurdu normalde, geceleri artardı ama hamilelikten sonra her kahvaltı sonrası çarpıntı başlıyor. Ben şunu farkettim, mesela uykum geliyor ama tam o sırada kalkmam gerekiyosa ya da gözümü zorla açmam gerekiyosa o zaman sıkıntı başlıyor ve tekrar daldığımda sıçrayarak uyanıyorum boğuluyor gibi. Sende devamlı uyandığın için böyle bişey olabilir. Bu durum bir de hamilelikte artıyormuş onu okumuştum.

Canımm ggözünaydın, vallahi bende ferahladım. Bu saatte ne güzel oldu bu haber. Çok geçmiş olsun, şuan yaşadığın rahatlığı tahmin edebiliyorum. Sırf bunun için bile gitmeye değer dr.a çünkü hamilelik fazla olmasada uzun ve yorucu bir süreç. Hiç değilse doğumda ne olur korkusu felan gidiyor. Allahım korusun hepimizi, sağlık sıhhat huzur nasip etsin inşallah.

Cok sukur iyi çıktığına sevindim gözün aydin canim.bundan sonra da takma

Aminnn çok sağol canım benim.
Cnm sevindim hersey iyi olmasina
Bende dun disardaydim ya belim karnim fenaydi kasiklarim yani adet sancisi gibj ama decisi sukur iyi ama belim az yine agrio iyiki gittin normalmis yani evet dun disardaydimya usuttum bugun evde durcam ins bakalim

y4zy4qmurum yok elliom bakiom sert degil sukur suan belim agrio ya disari cikinca böle olior onladim takop ettim usutuoruz bugun evdeyim bakim ama hafif bel agrim var oda normal galina

O normal canım, bel sırt ağrıları karnın büyüdükçe artıcak illaki. Sen dikkat et kendine hasta olmamaya bak. Benimde gidip bişiler almam lazım ama hiç çıkasım yok ya, çok gözümde büyüyor. Ama akşam yemeğinden sonra çıkıp dünyayı dolaş deseler yorgunluk felan düşünmeden yürürüm. O iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…