Cnm anlat rahatlarsin cnm anliom.herkeste farkli ama.cok guzel sey bunlar evlat ah ah sukurler olsun nimetleri Allahimbazen karnımda bir bebek olduğunu düşünüp korkuyorum daralıyorum benim durumum bu kadar vahimsürekli yok bu his çok şükür ama yaşadıklarımı anlatmama kelimeler yetmiyo utanıyorum artık
Evet canım nisanda 28 inşallah. İmtihan dünyası dedikleri bu işte, vesveseye yenilmemek. Bende iki gündür daha kötüyüm, idare etmeye çalışıyorum kendimi. İç sıkıntısı gelip geçiyor, biraz önce mutfağa girdim 2 çeşit yemek yaptım, salatası mezesi derken kafamı dağıttım. Sonra makineyi yerleştirdim, kalanları yıkadım derken 1 saat geçmiş. Yağmur yağmazsa yemekten sonra yürüyüş yaparız o da iyi olur. Yoksa ağlıyıp durcam cocuk gibi.Semde 28 olcan deme
Yani hayirlisi ins dun hica sihbet verdi korku bile intuhanmis fabi disci fobi o bile yani ins intihaninizi kazaniriz
Hamilelikte dişetleri şişer ve daha çok kanar. Benim ilk hamileliğimi bi görseydin. Anestezi de fayda etmeyince tedavi ettirememiştim. Ağrıyla sancıyla geçti öyle. O yüzden korkma. Doğum sonrası hallederiz inşallah.Benim on disin bkrtanesi kirmizi kanamaio ama dis etim iste o disi zaten cektircektim faslalik ama dogum dan sonra ins
Ins cnm vende iste korkudan cocugu sarar veririm diye gitmiom doguma kadar ins idare ederEvet canım nisanda 28 inşallah. İmtihan dünyası dedikleri bu işte, vesveseye yenilmemek. Bende iki gündür daha kötüyüm, idare etmeye çalışıyorum kendimi. İç sıkıntısı gelip geçiyor, biraz önce mutfağa girdim 2 çeşit yemek yaptım, salatası mezesi derken kafamı dağıttım. Sonra makineyi yerleştirdim, kalanları yıkadım derken 1 saat geçmiş. Yağmur yağmazsa yemekten sonra yürüyüş yaparız o da iyi olur. Yoksa ağlıyıp durcam cocuk gibi.
Hamilelikte dişetleri şişer ve daha çok kanar. Benim ilk hamileliğimi bi görseydin. Anestezi de fayda etmeyince tedavi ettirememiştim. Ağrıyla sancıyla geçti öyle. O yüzden korkma. Doğum sonrası hallederiz inşallah.
Anlattığın cogu seyi bende yasıyorum karnım buyudkce daha rahatsız oluyorum gece kac kez uyanıyormacaba haftalar ilerledikçe bu korkularım azalacak mı kendi kendime sıkıntı yapmaktan uyku düzenimde mahvoldu nerdeyse her gece 4-5 defa uyanıyorum ve tekrar uykuya dalana kadar baya bir vakit geçiyor panikten ölüyorum sanki balkona atıyorum direk kendimi. sırf bu sıkıntılarım yüzünden ne hamileliğin tadını çıkarabiliyorum ne de oğlumun hareketlerini hissedebiliyorumhenüz hissetmemiş olmam da normal mi peki doktor herşey yolunda diyor ama
Evet bende katılıyorum vesvese hep bol dua okumak abdestli olmak lazım her anBenimde ilk hamileliğimde daralmalar oluyordu. Karnım büyüdüğünde nasıl nefes alıcam diye korkardım içindeki nasıl nefes alıyo diye daralırdım. Bunların hepsi vesvese canım. Benimde ikinci gebeliğim başka sıkıntılarım oluyor. Hepimizin oluyor burda anlatıp paylaşıp rahatlıyoruz. Allah sanadakolaylık versin inşallah M merveesez
Hayırlı akşamlar canım aminn inşallah hepimize hayırlı akşamlar olsun hayırlı güzel sabahlara uyanalımKizlar hayırlı aksamlar inşallah rahat bir akşam ve rahat bir gece geciririz
Teşekkürler canım, böyle düşünmene çok mutlu oldum. Neyin sebep olduğunu tam anlayamadım, halbuki dün akşamda oğlumla eşimle çok güzel zaman geçirmiştik. Bugün sabaha karşı uyandığımda hani aniden gelen ölüm korkuları olur ya öyle uyandım, içimde bi sıkıntı oldu. Sonrada gün boyu o tetikledi galiba anlayamadım. Kendi kendimi avutmaya çalışıyorum telkinle devamlı ama bildiğin gibi bazen çok çokk yorucu oluyor. Ben daha 5 6 aydır bu denli güçlü konuşabiliyorum, rest çekmeye çalışıyorum ama aniden gelen ataklar yüzünden anksiyete tavan yapıyor sonra da atlat atlatabilirsen.y4zy4qmurum canım niye oldun böyle birşeye sıktın canını gerildin acaba? Duygusallık alınganlık çok oluyor gebelikte. Bende bazen bi reklama bile ağlıyorum. Hallerimiz böyle işte. İşin içinde anksiyete de olunca tadına doyulmuyor suyundanda koy oluyor :))) sen benim grup içinde en güçlü gördüğüm arkadaşlardan birtanesisin. Mantıklı ve sakin düşünebiliyosun. Kendini sakın salma demicem çünkü senin gibi birinin böyle yapacağını düşünmem bile. Dua et ve aynı bugün yaptığın gibi kafanı bir şekilde dağıt. Seni gergin edecek şeylerden uzak dur. Duramıyorsan eğer içsel telkinini arttır. Biliyorum bazen ne yapsan olmuyor sanki batacakmışsın gibi geliyor ama pes etmek yok ha gayret...
Aminn canım inşallah, hayırlı günler nasip etsin RabbimKizlar hayırlı aksamlar inşallah rahat bir akşam ve rahat bir gece geciririz
Cnm o ölum korkusu varya bqzen tum gun suruor ama oda imtihanmis cnm Rabbim ordada yardim eder bizi etmesse yandik zaten aslinda bugunumuze sukur edipp Allaha tevekkül etsekAminn canım inşallah, hayırlı günler nasip etsin Rabbim
Panik atak açığımızı kolluyor işte. Çarpıntoya senelerdir alıştım artık, yavaş atınca anormal geliyor bazen.Cnm o ölum korkusu varya bqzen tum gun suruor ama oda imtihanmis cnm Rabbim ordada yardim eder bizi etmesse yandik zaten aslinda bugunumuze sukur edipp Allaha tevekkül etsek
O ic sikintisi bana varya 2 seme durmadan ettii sabaha kadar otururdum ölcem bugun derdim beklerdim dualar tovbeler konusmazdim bile onun etkisi kaldi iste birsey olsa ha hastayim ölcem yaa zaten ölcez ölum böle korkuncmu hayir hasaa herles gidecek iste imtuhanimiz bizim.bu korku cnmPanik atak açığımızı kolluyor işte. Çarpıntoya senelerdir alıştım artık, yavaş atınca anormal geliyor bazen.
Teklemeden korkuyodum, korkumu yenip doktora gittim, içimdeki şüpheleri öldürmeye çalışıyorum o günden beri.
Neyin üstüne gitsem başka bir yerden yakalamaya çalışıyor.
Şimdide iç sıkıntısıyla gelen o korkular rövaçta :)
Allah yardımcımız olsun..
Aynen herşey anksiyeteden bende öyleyim bazen kendimi herşeye öeydan okuyacak kadar güçlü hissediyorum bana bazende çok güçsüz ve zayıf. Bu git gel halleri gebelik tabiki tetikliyor ama en büyük düşman psikolojimiz tabi. Allahın izniyle geçicek. Olumsuz yazıları okumamaya çalış haber vs izleme biz zaten hassas yapılı insanlarız bu tür şeylerden iki kat etkileniyoruz.Teşekkürler canım, böyle düşünmene çok mutlu oldum. Neyin sebep olduğunu tam anlayamadım, halbuki dün akşamda oğlumla eşimle çok güzel zaman geçirmiştik. Bugün sabaha karşı uyandığımda hani aniden gelen ölüm korkuları olur ya öyle uyandım, içimde bi sıkıntı oldu. Sonrada gün boyu o tetikledi galiba anlayamadım. Kendi kendimi avutmaya çalışıyorum telkinle devamlı ama bildiğin gibi bazen çok çokk yorucu oluyor. Ben daha 5 6 aydır bu denli güçlü konuşabiliyorum, rest çekmeye çalışıyorum ama aniden gelen ataklar yüzünden anksiyete tavan yapıyor sonra da atlat atlatabilirsen.
Doğuma yaklaştıkça daha da duygusallaşıyor insan. Bugün forumda bir başlık gördüm, okudum. O da biraz etkiledi beni akşam, zaten son damlaymış oturdum ağladım bunaltımdan. Allah yardımcımız olsun, kendimizle uğraşıyoruz bildiğin.
Benimde üni.deyken 1,5 sene sürmüştü iç sıkıntısı. Sonrasında yaşadıklarım yüzünden hiç geçmedi uzun zaman. Ben ne zammn ki çarpıntıya ona buna takmaya başladım işte o zaman iç sıkıntısı geçti başka sorunlar arttı. Allahın izniyle üstesinden geliriz insallah.O ic sikintisi bana varya 2 seme durmadan ettii sabaha kadar otururdum ölcem bugun derdim beklerdim dualar tovbeler konusmazdim bile onun etkisi kaldi iste birsey olsa ha hastayim ölcem yaa zaten ölcez ölum böle korkuncmu hayir hasaa herles gidecek iste imtuhanimiz bizim.bu korku cnm
Bende su almanyaya gideyim.ins disciye gidecem.sircam bakalim
İnanır mısın moral bozacak şarkı bile dinlemiyorum, haber, vs dahil. Bugün başlığı görünce dayanamadım ama bu da ders olsun bana. Oyun bölümüne takılmaya devam edicem :)) bemim ilk hamilelikte de son aylarda alınganlık duygusallık ve gerginlik artmıştı. Yine öyle oluyor galiba. Amin, inşallah tez zamanda geçiririzAynen herşey anksiyeteden bende öyleyim bazen kendimi herşeye öeydan okuyacak kadar güçlü hissediyorum bana bazende çok güçsüz ve zayıf. Bu git gel halleri gebelik tabiki tetikliyor ama en büyük düşman psikolojimiz tabi. Allahın izniyle geçicek. Olumsuz yazıları okumamaya çalış haber vs izleme biz zaten hassas yapılı insanlarız bu tür şeylerden iki kat etkileniyoruz.
Geliriz cnm ya ins Allah var cnm ya dua edecezBenimde üni.deyken 1,5 sene sürmüştü iç sıkıntısı. Sonrasında yaşadıklarım yüzünden hiç geçmedi uzun zaman. Ben ne zammn ki çarpıntıya ona buna takmaya başladım işte o zaman iç sıkıntısı geçti başka sorunlar arttı. Allahın izniyle üstesinden geliriz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?