Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Uyudunuz mu bayanlar :)
Benim şu kaygılı halim halen tam anlamıyla geçmedi. Karnımda sertleşip duruyor, inşallah normaldir.
Bende kac saattir agliom aklima gelmedigi seyler kalmadi dua ediom evladimi annesiz birakma diye Allahim karnimi tekmeledikce aklima geliooo hic nir evlat annesiz kalmasin diye uzun ömur versin Rabbim bize evlatlarimizin basinda niye böle oluo bilmiom biderlerimiz agriorya yada dis etim de beyaz sey cikti internett iyi sey demedi ondanmidir aii cnm ya
Sende ven gibi bugun
Allah buyuk ya dua ettim

Bende aklıma bişeyler geldikçe daralıyorum. Geçmedi gitti ya, sinirlerim bozuldu iyice. Bir de böyle kafam doldukça bayılcak gibi hissediyorum kendimi, seninde oluyor mu o his?
Sen niye interneti karıştırıyosun okumaaaa, biz orda iyi de yazsa kötüyü bulur takarız kafaya. Ben sana hep diyorum aynı sorunlar bende de var. Allah büyük..

Bende bendr bayilcak gibi oluom tabi halsiz kaliom kalbim terliom kollarim gucsuzz artik kendimi birakiommm bu dusunceler gelince.
Evet semde de varmis isteee aynisi ama gel gelelim su internet ama artik sildim bKmiommm esimde yasak koydu virus girio zaten dedi

Bakma tabi ya, internet daha çok hasta ediyor valla bak.
Bem şiödiye kadar zar zor idare ediyodum ama iki gündür allak bullak oldum. Her dk bayılma korkusu yaşıyorum şimdide. Olur olmaz düşünceler aklıma geliyor, geldikçede elim ayağım boşalıyor resmen.
Allah yardım etsin inşallah atlatırız

Bende öle agladim.demin sustum
Senin ne gelio aklina cnm

Ben habire wc.ye gidip geliyorum, oturup kalktıkça bayılcak korkusu oluyor, başım döncek gibi felan.. zaten nefes daralmaları göbekle beraber arttı.
Benimde birden.camkde sohbetteyken dönuo basim.fena oluom korkuda gelio herlesin icinde diye
Bide su dis etini taltimya oda var bende
Sem takmion iyisin bu konuda aman takma
O karin sisliyi suan bel ustu yatiim ya idral torbammami bastirio anlamadim.fenalastimmm

Ben takmıyor değilim takıyorum hemde fazlasıyla ama dillendirmemeye çalışıyorum yoksa daha fena oluyorum.
Saat kaç oldu halen yatamadım o da sinir ediyor beni. Sabahta sinirli oluyorum

Ben takmıyor değilim takıyorum hemde fazlasıyla ama dillendirmemeye çalışıyorum yoksa daha fena oluyorum.
Saat kaç oldu halen yatamadım o da sinir ediyor beni. Sabahta sinirli oluyorum
è
Yattigim.yerde basim dönuo ya yatak dönuooo birden oduuu ehh agladim.bugun cokk cokk duusundum ama RABBIM bizimlr yaaa bizi can veren bu nimetlere veren

è
Yattigim.yerde basim dönuo ya yatak dönuooo birden oduuu ehh agladim.bugun cokk cokk duusundum ama RABBIM bizimlr yaaa bizi can veren bu nimetlere veren
O bende hep oluyo, yer sallanıyor gibi oluyor, dönğyor gibi oluyor. Bem çarpıntı yüzünden kokuyla uyurdum önceden, gece de uyanıp deprem oluyo diye eşimi habire kaldırırdım. Ben bildiğin sallanıyodum yattığım yerde ama eşim kalkıp hiçbişey yok sana öyle geliyor derdi.

Günaydın kızlar. y4zy4qmurum karın sertleşmesi strese gşrince oluyor bebek top haline geliyor karında sakin olmak lazım elden geldikçe. F Fatmae20 baş dönmeleri bence kaygıdan canım. Çok düşünüp kurunca bendede oluyor baş dönmesi endişe arttırıyor. Birde olumsuz kötü şeylerden uzak kalmaya çalışalım inşallah bize yaramıyor çünkü.
Bende zor bi gece geçirdim kemiklerim özellikle sırtım çok ağrıdı midem bulandı biraz. Şükür iyi uyandım.

Aman sukur cnm ins bugun iyi gecer gunumuz korkuyla endiseye degil
y4zy4qmurum sen nasilsin bugun

Kızlar bu iç sıkıntıları ağlama nobetleri el ayak boşalacak gibi olması bayılacak gibi olma gün boyu olum korkusu hepsi bende de oluyor indan ne yapacağını bilemiyor çaresiz hissediyor. Kayinvalidemler yanımda onlara içimi dokemiyorum anlamazlar diye.Esime arada bir söylüyorum dogumu atlattin daha neyin derdindesin diyor kızıyor gibi konuşuyor. Çocuğun la ilgilen diyor onunla ilgilensemde olum korkusu aklıma geliyor. Bebegim oldu diye mutlu bile olamadım bu hastalık nedeniyle.İlaç kullanmak zorunda kalırsam çocuğuma mama vermek zorunda kalırsam diye ağlıyorum. Onun yüzüne baktıkça hamilrlikte de ilaç kullandığım için aglayasım geliyor.kaç aydir yalnız kalamıyorum ne zamana kadar insanlar benim yanimda olacak ki.Allah yardımcımız olsun.

Bir hocaya gitsem iyi gelir mi acaba bazıları hocalardan neden ummayin diyor kendiniz okuyun diyor.günah mi acaba.onlar muska falan yaziyorlar belki iyi gelir.ama tanıdık hocada yok.

Benim bu ara çok arttı canım, sadece stresten değil sanırım. Bu gecede takip edeyim yine aynı olursa dr.u arayıp sorucam. Gel derse giderim.
Aman sukur cnm ins bugun iyi gecer gunumuz korkuyla endiseye degil
y4zy4qmurum sen nasilsin bugun
Düne göre daha iyi uyandım canım şükür, inşallah kötüleşmeden devam ederiz

Cnm ayniyiz buseferde cocugunu dusunuon deme ven dogmadan dusunuom hasta olursam ölursem cocuk neolcak ölum korkusu heran ölcek gibimi hizedion icin daralio evet dun bendede öleydi agladim agladim dua ettim esime diyemiom sacmalama dio inanmio yardi etmio zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…