Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen ilaç kullandın mı canım

Benimde aciyordu canim cocuk buyudukce kaslar ve çatı genlesiyor cocuk kendine yer acıyor

Ben.. halen aynı devam ediyor. Başından beri ağrılı sancılı geçiyor, oğlumda hiç böyle değildim. Bazen sola yatıp dinlenince bazende ayaklarımı kaldırıp dinlenince geçiyor. Dene istersen canım.
Sen ilaç kullandın mı canım
Yok kuzum bazı rahatsızlıklarımdan ötürü ilaç kullanamadım. Sıkıntı yaşıyorum birçok ilaçta. En azından ilaç kullanabilenler var, benim o bile sıkıntılı Allah muhtaç etmesin napayım..

Bakalim yarin sohnetw gidecem.hocaya yazdim sorulari ins burdada paylasirim ben gerekirse alcam.ilcan cnm
Gecen pazartesi bir kadinla camide sohnet ettim.oda epedural almis normal dogum öle rahatki dio ne agri ne sanci ohhh diorrr

Bakalim yarin sohnetw gidecem.hocaya yazdim sorulari ins burdada paylasirim ben gerekirse alcam.ilcan cnm
Gecen pazartesi bir kadinla camide sohnet ettim.oda epedural almis normal dogum öle rahatki dio ne agri ne sanci ohhh diorrr
İnşallah faydası olur canım
Epidural bende düşünüyodum ilki zor olduğundan ama ikinci rahat olur daha çabuk olur diyolar. Ben kendimi odaklamaya çalışıyorum. Kolay ve hızlı bir doğum olmasını diliyorum sağlıcakla. Bakalım artık hayırlısı..

Bende diom kolay olcak diye dua ediom cunku olcak biliommm.aii dogunca kucagimaalinca aglarim yaa

İlacsiz atlatabiliyorsan ne güzel Allah banada dayanma gücü versin

Senle ilaç konusundada aynıyız sanırım. Yan etkilerinimi yaşıyosun sende:) güleriz ağlanacak halimize. Ben valla öyleyim okumayım dyorum yan etkilerini fakat duramıyorum sonra netten araştırıyorum ilacı uhuuuu bir sürü yorumlar falan tabi hemen olumsuzlarından etkileniyorum allahım yardımcımız olsun muhtaç etmesin dediğin gibi

Aynen cnm ins hayirlisi
Senin neyin var ne dusunceler cnm icinde sikintimi anlat
Eslerimizi guvenmiom ben yani onlar biz gubu degil evatlarinada dogrumu kizlar
Sıkıntı korku hepsi var canim.eşim beni anlamıyor ama çocuklarını çok seviyor kızımın her dediğini yapıyor

Nasilsiniz hanimlar neyaoionuz
Ben can sikintisindan cevizlu kek yaptim dinleniom koptu belim

F Fatmae20 Kucağına aldığında kendinle gurur duyacaksın, bir mucizeyi dünyaya getirmenin tarifi yok:)
I ilknurdem Mecbur kalınca katlanıyosun ki kuzum. Yoksa destek almak isterdim o kabus gibi günleri yaşamaktansa..

Evet aynıyız:)
Ama bende fiziki rahatsızlıklarda var, onları tetiklediği için kullanamadım. Fazlasıyla ilacım vardı kullandığım. Mecbur ilaçsız idare ettim. Artık ne kadar idare ettim denebilirse:) napalım şükür bugünümüze canım. Sen nasılsın, dr.dan sonra daha iyi hissettin mi kendini:)

Doguranlar demek iyilesıyor daha yazmıyorlar
Artık iyi olduklarından mııı yoksa daha çok bunalıma girip vakit bulamadıklarından mı bilinmez :) çünkü ben ilk doğumu yaptıktan bir süre sonra forumdan ayrıldım. Hem iş hem de bebeğimin 2,5 sene süren kolik, sinir ve uykusuzluk nöbetleri.. o sıralar bir de taşınma telaşı eklendi. Adapte olamadım yeni eve, bebişle tek başımayken daha fazla uykusuz kalınca daha da arttı. İlk senenin sonunda şiddetli atak geçirip acillik oldum felan.. yani hamileliğe bağlı bir psikolojik sorun yaşanıyorsa doğum sonrası geçiyor genellikle. Ama öncesinde de bu hastalık yaşanmışsa öyle hemen kurtulamıyor insan.. Benim düşüncem bu yönde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…