Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canm sen ne iş yap
Dogru haklısın sen nerde calısyrsn SİMDİ de calısıyonmu

Yatmadinizmi kizlar benim su bel agridan simdide sol bileyim aggrio uyuyamiom incilttim kesin

Sizin artik duzenli tekmeler oluormu
Orda kac gun dogumdan sobra hastanede kalinio susleme falan yaoacakmisiniz

Yatmadinizmi kizlar benim su bel agridan simdide sol bileyim aggrio uyuyamiom incilttim kesin
İyice gece kuşu oldum yaa..
Bileğindeki ağrı hamilelik kaynaklıda olabilir. Ayaklarda ve bileklerde ağrı ve uyuşma oluyor. Bende durduk yere bile başlıyor.
Sizin artik duzenli tekmeler oluormu
Orda kac gun dogumdan sobra hastanede kalinio susleme falan yaoacakmisiniz
Normal doğumsa 1 gün kalınıyo aksi bir durum olmadığı sürece. Sezaryeni tam bilmiyorum ama genelde 3.gün çıktı arkadaşlarım.
Süsleme vs hiç düşünmüyorum, ilkinde de kapı süsüm vardı sadece. Onu bile yapasım yok. Kime niye süsleyim düşüncesindeyim. Hevesi olana saygı duyuyorum ama bana gereksiz geliyor.

Bızım burda normal dogummu bırkacsaatte taburcu ediyorlar sezeryan ise bir gece kalıyor

200 300tl verip hastane odasnı susluyorlar ama 1gece için gereksiz. Ben dogum magnetı yaotracam buzdolabının ustu için birde cıkolata
Youtube da gördumde abpww nasil susluorlaf birda öke yok
Burda hollandada normal dogumsa hersey iiyse bir kac saate cikion sezaryan bilmiom 2 gun vence yada bir gun
Ben kelebek ayna böke isim yazilio magnet galiba tr den sioaris vercem cukolatada iyi fikirmis ama eve gelenlere siz kac tane siparis verionuz

Ben ilkinde 30ıstedm az oldu Bidaha istedim. Oglanda dırek 50istedim yetti

Günaydın kızlar inşallah güzel kaygısız sakin bir gün geçiririz hepimiz. y4zy4qmurum canım doktordan sonra baya rahatladım tabi doktorunda yorumlamaları önemliydi benim için. Olmuyomu yine oluyo tabi ama takıp dinlememeye çalışıyorum. Başka bişey gelmiyoki elimden

Nikaycıgım iyi yapıyor sn artık kabullenmekte bir gelişme cok fazla umursamamak lazım cok sey okuyup takip etmmk elimizden ancak bukadarı geliyor ama yalnız değilz hepimizde de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…