Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar tam adet tarihim 8+3 ama nasıl oluyor kan geldi yine sizde de öyle olan var mi
Leke şeklinde mi?her ihtimale karsı lütfen dr.a git ve söyle canım.insallah yerleşme kanamasıdır.düşük riski için ilaç verecektir sana.sirtustu uzan bisey yapma

Doğumum kolay oldu diye yazanlar olmasa zaten hiç cesaretimiz olmayacaktı.İnşallah iyi anestezici,hemşire,doktor denk gelir.
Şimdiki kuruntum benim doğumum galiba Ramazanın başına geliyor.Doktor ve görevliler orucun ilk günlerinde sersem olacak diye düşünüp düşünüp korkumu arttırıyorum.

Doğumum kolay oldu diye yazanlar olmasa zaten hiç cesaretimiz olmayacaktı.İnşallah iyi anestezici,hemşire,doktor denk gelir.
Şimdiki kuruntum benim doğumum galiba Ramazanın başına geliyor.Doktor ve görevliler orucun ilk günlerinde sersem olacak diye düşünüp düşünüp korkumu arttırıyorum.
Bacım gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki çoğu oruçlu olmuyor.

Niloyatospikk Niloyatospikk canım üç dört ay hatta dokuz ay tam adet gununde gelen kan yuzunden gebeligini anlamayanlar var.ustune gorme deniyor halk arasinda.ama tıp dunyası icin herşey risktir düşük ihtimalidir.risk almamak lazım canım.

Benim doktorum oruçlu olur gibime geliyor.Ne biliyim işte bir şeyleri takacam ya kafama.

Kızlar tam adet tarihim 8+3 ama nasıl oluyor kan geldi yine sizde de öyle olan var mi
Ben de olmadı canım ama biz bu kanamanın yerleşme mi bir sorundan mı kaynaklandığını bilemeyiz.Bence sen biraz önce git doktora.Ama çok az lekelenmelerin sorun olacağını sanmıyorum.Kendini ferah tut ve doktora git,rahatlamak için.Bu haftaya gelmişsin kötü birşey olsa Allah korusun ağrın sancın olurdu bence.

Ben de olmadı canım ama biz bu kanamanın yerleşme mi bir sorundan mı kaynaklandığını bilemeyiz.Bence sen biraz önce git doktora.Ama çok az lekelenmelerin sorun olacağını sanmıyorum.Kendini ferah tut ve doktora git,rahatlamak için.Bu haftaya gelmişsin kötü birşey olsa Allah korusun ağrın sancın olurdu bence.
Adet sancisi gibi karnim ağrıyor çok az da kanama oldu telefonla danışayim olmazsa gidicem ya insaallah düşük degildir

Karın ağrısı başka şeylerden de olabilirHem bi tahlil yapılır,genel kontrol için hem ultrasonla bakarlar.İnşallah hiçbirşey yoktur.

Back
X