Daha çok var canım,burdayım ben, haberleri veririm tabi.Cok heyecanlandım,bizi habersiz bırakma..
Sor bakalım,habet edersin gene.Ben de yarin için psikiyatriden randevu aldım.,gidicem bakalımYok canım, ona hep devam dedi dr. Emzirirken de kullanıcam, belki ameliyat günü izleyebilirim dr â sorucam yarin.
Hadi hayırlısı bakalım neler diyecek dr.?Sor bakalım,habet edersin gene.Ben de yarin için psikiyatriden randevu aldım.,gidicem bakalım
Bir de derse neden başladın ilaca,madem kendine ilaç basladin bana ne gerek vardı gelmeyeydinHadi hayırlısı bakalım neler diyecek dr.?
Psikiyatri dr.ları sanmıyorum böyle desin,bana hiç denmedi.uzun sure gitmedigim olurdu,doz azalttigim,biraktigim olurdu,hic firca yemedim.:)Bir de derse neden başladın ilaca,madem kendine ilaç basladin bana ne gerek vardı gelmeyeydin
Ben ilaç raporu için gidicem 3 aylık lustral yazsın bana, her ay gidemem simdi.Sor bakalım,habet edersin gene.Ben de yarin için psikiyatriden randevu aldım.,gidicem bakalım
Bir de derse neden başladın ilaca,madem kendine ilaç basladin bana ne gerek vardı gelmeyeydin
Neye habersiz başladın, bende lustral a habersiz başladım bisey demedi :)Bir de derse neden başladın ilaca,madem kendine ilaç basladin bana ne gerek vardı gelmeyeydin
Lustrala başladım,10 gün oldu galiba.Neye habersiz başladın, bende lustral a habersiz başladım bisey demedi :)
İlk üç ay içinde halanız kaçlık lustral alıyordu canım?dido _dido Allah korusun pazartesi git muhakkak belki şimdi bile kullanabileceğin farklı bi ilaç verir. Halam ilk 3 ayda da lustral kullandı. Oğlu gayet sağlıklı. Prozac belki işe yaramıyordur sende
50 lik kullandi canımİlk üç ay içinde halanız kaçlık lustral alıyordu canım?
Dr â gitsene canım, inşallah bisey yoktur.arkadaslar benm 7nci haftam şu an kanamam var biraz eşimde daha gelmedi kayınvalideme hırsız girmiş bende korkmaya başladım kanı görünce sizce gidiyimmi doktora
Git bence canım. İmplantasyon kanamasıda olabiliyor bazen ama git.arkadaslar benm 7nci haftam şu an kanamam var biraz eşimde daha gelmedi kayınvalideme hırsız girmiş bende korkmaya başladım kanı görünce sizce gidiyimmi doktora
şu an da durdu ama karnım agrıyo acayip bi şkile 6 ile 98 hafta içinde olabilir yazıyoGit bence canım. İmplantasyon kanamasıda olabiliyor bazen ama git.
Canım ilk bir aya kadar zararı olmayabiliyor deniliyor ama en doğru bilgiyi doktorundan alabilirsinYok mu yardimci olabilecek biricipralex kullanirken hamile kalan oldu mu ? Hemen kesilse cok zarari olur mu bebege ?
Cok tesekkur ederim. Cok korkuyorum hamilelikten ilac kullanirken rahatım panik atak ve okb.ye karsi ama yine de hamileligi dusununce bile tedirgin oluyorum. Ilk deneme ani ve sonraki surec.. hic degilse tutana kadar ilaca devam ediyim tutunca da hemen kesiyim bi sekilde idare ederim diye düşünüyorum.Canım ilk bir aya kadar zararı olmayabiliyor deniliyor ama en doğru bilgiyi doktorundan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?