Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bir de derse neden başladın ilaca,madem kendine ilaç basladin bana ne gerek vardı gelmeyeydin
m.beauty haklı canım. Ben kendi başıma efexora bile başlayıp doz ayarlaması yaptım kafama göre problem olmadi. Şimdi de hem prozaca hem lustrale kendim başladım gidip bak bunu içiyorum dedim. Öyle demezler merak etme.

Kizlar merhaba tum konuyu okuyamadim o yuzden soracaklarim daha once konusuldu mu bilmiyorum tekrar cevap vererek yardimci olmanizi rica ediyorum yaklasik 3 yildir panik atak ve okb ile ugrasiyorum adamakilli antidepresan kullanmaya 1 yil once basladim. Cipralex kullaniyorum hergun 10 mg. Ataklarla ilgili sorunum kalmadi ara sira okb yokluyor ama basedebiliyorum. Doktorum ağustosta ilaci azaltir keseriz dedi ama ben cocuk icin denemelere daha erken baslamak istiyorum ve ilaci birakmadan deneyip hamileligi ogrendigimde hemen kesmek istiyorum boyle kendimi daha rahat hissedecem biliyorum cipralexin cok zarari olur mu bu sekilde bi durumda

arkadaslar benm 7nci haftam şu an kanamam var biraz eşimde daha gelmedi kayınvalideme hırsız girmiş bende korkmaya başladım kanı görünce sizce gidiyimmi doktora

Yok mu yardimci olabilecek biri cipralex kullanirken hamile kalan oldu mu ? Hemen kesilse cok zarari olur mu bebege ?

Canım ilk bir aya kadar zararı olmayabiliyor deniliyor ama en doğru bilgiyi doktorundan alabilirsin
Cok tesekkur ederim. Cok korkuyorum hamilelikten ilac kullanirken rahatım panik atak ve okb.ye karsi ama yine de hamileligi dusununce bile tedirgin oluyorum. Ilk deneme ani ve sonraki surec.. hic degilse tutana kadar ilaca devam ediyim tutunca da hemen kesiyim bi sekilde idare ederim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…