Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cipralex ya da baska bi ilac kullanirken hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen

Cipralex ya da baska bi ilac kullanirken hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Bende cipralex 10 mg kullaniyodum hamileleikten once ogrendigimde 4 5 haftalik hamileydim ve hemen kestim ilaci herhangi bi sikinti yasamadim ilaci birakjnnca ma kusma bulanti yuzunden 3 5 ay evden cikamadim ve yiyemedim o yuzdenmidir bilmiyorum ama tekrar nuks etti panik atak ve anksiyete hala mucadele veriyorum ilac kullanmadim hic iyi degilim ama kullanmak istemiyorum bakalim ne olur

Dogum yaptin mi ya da kacinci ayindasin? Ilaci birden kesmek cok dogru birsey degil tabi ama ilacsiz cocuk deneme surecine hic katlanamicam ne zaman tutacagi belli degil bosu bosuna tekrar kotu gunler yasamak istemiyorum. Hamilelik surecinde de idare edecem mecburen. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Mayis sonuymus dogumun yaziyormus burda pardon henuz yeni sayilirim daha ogrenemedim sitenin detaylarini :) cok az kalmis allah yardimcin olsun insallah sorunsuz sıkıntısız atlatirsin dogumunu emzirme surecini sonrasi icin allah kerim ben hep oyle avutuyorum kendimi

Canım ben prozac kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde 4 haftalıktı kestim ilacımı. 3 ay sonra tekrar başladım. Bi sıkıntı yok gözüküyor kontrollerde. Umarımda olmaz. Allah yardımcın olsun.

Bende paxille hamile kaldım malesef sonrası da idare edilmiyor çok iki ay sonra ilaç başladım yine gerçekten çok kötüydüm. Sende kendince haklısın ama zor oluyor gerçekten bazen zorlanıyoruz hepimiz hormonlar dan yetmiyor ilaçta bazen iyice duşunmeni tavsiye ederim

Benımde karnım cok buyuk be rahatsız oluyorum karnımdan

X
Doğunca hamilelikteki sıkıntılar bitiyor.Merak etmeyin, sonra duygusallık başlıyor.İlaca devam edin bişi olmaz.
canım ılacı hıc bırakmadan amelıyat oldun dımı genelmı oldun epıduralmı nasılsın sımdı bebek nasıl cıktınızmı hastaneden

Canım benım hersey duzelıcek ınsallah bebegınınde annenınde ıyı haberlerını beklıyoruz sen annenın yanındasın sanırım dımı

Canim benim zaten depolar dolu suanda allh kerim 3 ay idare edersin sonra zaten baslarsin uygun doz cok kotu olursan bak burdaki arkadaslarin cogu kullaniyo bi problem yok allhin izniyle herseyin caresi var artik ben ilaci korktugum icin degil kullanmak istemedigim icin sanrediyorum insallh sonuda gelir dogurrunca sureci bende merak ediyorum bakalim ne olur

Dörtlü test sonucum çiktı trisomi 21 yani down sendromu riskim 922 /1.yani aynı değerleri gösteren 922 kadından birinin gebeliğinde trisomi 21li gebeliğe rastlanmış.yaş riskim yüksek cıktı 116 da bir

yenidencan detaylı ultrason için bir prof.ün adinı adresini verdi dr.um.yaş riskin yüksek cıktı ille de buraya gitmeni istiyorum dedi.soyledigim hastane olmazmış.biraz da paragöz benim dr.huylandım.benim ayni zamanda veteriner tek.oldugumu bilmiyor.gerekli gereksiz yapilan testleri tekrar istiyor falan.sen nerede yaptiracaksin sende de risk cikti mi?

Bende detaylı ultrasona girdim herşey yolunda kilo boy organlar herşey iyi dedi çok şukur kızlar içim rahatladı çok hareketli bebişim durmadan dondu yaramaz. Önden gidiyor

Bu değer gerçekten yüksek mi?benimki de buna yakın bir değer gibi hatırlıyorum.Benim doktorum bu konuda rahat.
Ayrıntılı ultrason yaptırmadım,doktorum da yaptır demedi.Zaten sıkıntılarımdan bunları düşünemedim bile.12haftada 2 li test yaptırdım sadece,doktorumda iyi bu dedi öyle kaldı.Başka da bir test yapılmadı.
Ayrıntılıya girmen içinin rahatlaması için iyi,ama riski çok düşük olanlarda bile olma riski var değil mi?Yani risk düşük olsa bile belki de diyoruz aslında.
Allahım hepimize sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı başında hayırlı evlatlar versin.

Bu testler hep yanlis cikiyo merak etme bisey yoktur insanlari gereksiz sikintiya sokuyolar ben o yuzden yaptirmadim ayrintilida hersey gozukuyo . Bikire ense kalinligi olsa basindan anlasiliyo merak etme rahat ol

X
canım ılacı hıc bırakmadan amelıyat oldun dımı genelmı oldun epıduralmı nasılsın sımdı bebek nasıl cıktınızmı hastaneden
Tabi cnm ani gelişen birşey oldu bırakmaya fırsat olmadı, kadın doğumcu bişi olmaz dedi, hala tansiyonum sabit hale gelmedi,
O nedenle hala hastanedeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…