Bende cipralex 10 mg kullaniyodum hamileleikten once ogrendigimde 4 5 haftalik hamileydim ve hemen kestim ilaci herhangi bi sikinti yasamadim ilaci birakjnnca ma kusma bulanti yuzunden 3 5 ay evden cikamadim ve yiyemedim o yuzdenmidir bilmiyorum ama tekrar nuks etti panik atak ve anksiyete hala mucadele veriyorum ilac kullanmadim hic iyi degilim ama kullanmak istemiyorum bakalim ne olurCipralex ya da baska bi ilac kullanirken hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Dogum yaptin mi ya da kacinci ayindasin? Ilaci birden kesmek cok dogru birsey degil tabi ama ilacsiz cocuk deneme surecine hic katlanamicam ne zaman tutacagi belli degil bosu bosuna tekrar kotu gunler yasamak istemiyorum. Hamilelik surecinde de idare edecem mecburen. Allah hepimizin yardimcisi olsunBende cipralex 10 mg kullaniyodum hamileleikten once ogrendigimde 4 5 haftalik hamileydim ve hemen kestim ilaci herhangi bi sikinti yasamadim ilaci birakjnnca ma kusma bulanti yuzunden 3 5 ay evden cikamadim ve yiyemedim o yuzdenmidir bilmiyorum ama tekrar nuks etti panik atak ve anksiyete hala mucadele veriyorum ilac kullanmadim hic iyi degilim ama kullanmak istemiyorum bakalim ne olur
Mayis sonuymus dogumun yaziyormus burda pardon henuz yeni sayilirim daha ogrenemedim sitenin detaylarini :) cok az kalmis allah yardimcin olsun insallah sorunsuz sıkıntısız atlatirsin dogumunu emzirme surecini sonrasi icin allah kerim ben hep oyle avutuyorum kendimiBende cipralex 10 mg kullaniyodum hamileleikten once ogrendigimde 4 5 haftalik hamileydim ve hemen kestim ilaci herhangi bi sikinti yasamadim ilaci birakjnnca ma kusma bulanti yuzunden 3 5 ay evden cikamadim ve yiyemedim o yuzdenmidir bilmiyorum ama tekrar nuks etti panik atak ve anksiyete hala mucadele veriyorum ilac kullanmadim hic iyi degilim ama kullanmak istemiyorum bakalim ne olur
Canım ilk üç ay icindeki her kanama tıbben düşük riski taşır.lütfen dr.a git.ne olur ne olmaz risk alma canım.şu an da durdu ama karnım agrıyo acayip bi şkile 6 ile 98 hafta içinde olabilir yazıyo
Canım ben prozac kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde 4 haftalıktı kestim ilacımı. 3 ay sonra tekrar başladım. Bi sıkıntı yok gözüküyor kontrollerde. Umarımda olmaz. Allah yardımcın olsun.Cipralex ya da baska bi ilac kullanirken hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Bende paxille hamile kaldım malesef sonrası da idare edilmiyor çok iki ay sonra ilaç başladım yine gerçekten çok kötüydüm. Sende kendince haklısın ama zor oluyor gerçekten bazen zorlanıyoruz hepimiz hormonlar dan yetmiyor ilaçta bazen iyice duşunmeni tavsiye ederimCipralex ya da baska bi ilac kullanirken hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Ben prozac kullaniyordum, hamile olduğumu öğrendim anında kestim.Cipralex ya da baska bi ilac kullanirken hamile kalan arkadaslar varsa yardimci olabilirler mi lutfen
Benımde karnım cok buyuk be rahatsız oluyorum karnımdanİlk doğumumda bu kadar çok korkmamıştım Allah bir sakinlik vermişti inanaın.İnşallah bunda da öyle olur.Ama bu sefer sıkıntılarım da fazla korkmam da bu sıkıntılarım da etkili galiba.Tansiyon,mide sıkıntıları hat safhada.Karnım çok büyük benim hiç 6 aylık gibi değil,sanki 9 aylık oldum.
canım ılacı hıc bırakmadan amelıyat oldun dımı genelmı oldun epıduralmı nasılsın sımdı bebek nasıl cıktınızmı hastanedenDoğunca hamilelikteki sıkıntılar bitiyor.Merak etmeyin, sonra duygusallık başlıyor.İlaca devam edin bişi olmaz.
Canım benım hersey duzelıcek ınsallah bebegınınde annenınde ıyı haberlerını beklıyoruz sen annenın yanındasın sanırım dımıYarın detaylı ultrasonum var ilk defa bi testi yaptırıyorum inşallah iyi gelir sonuçlar duanızda banada yer verin. Annemde ameliyat olacak çok sıkıntım var arkadaşlar dua ederseniz çok memnun olurum. Hepinizden şimdiden Allah razı olsun. Herşey iyi olsun bizim için inşallah
KıLar bende kullandım ilk 3 ay ludıomıl 75 mg 2 li test sonucum ıyı cıktı renklı ultrasonu merak edıyorum ben50 lik kullandi canım
Canim benim zaten depolar dolu suanda allh kerim 3 ay idare edersin sonra zaten baslarsin uygun doz cok kotu olursan bak burdaki arkadaslarin cogu kullaniyo bi problem yok allhin izniyle herseyin caresi var artik ben ilaci korktugum icin degil kullanmak istemedigim icin sanrediyorum insallh sonuda gelir dogurrunca sureci bende merak ediyorum bakalim ne olurMayis sonuymus dogumun yaziyormus burda pardon henuz yeni sayilirim daha ogrenemedim sitenin detaylarini :) cok az kalmis allah yardimcin olsun insallah sorunsuz sıkıntısız atlatirsin dogumunu emzirme surecini sonrasi icin allah kerim ben hep oyle avutuyorum kendimi
Bu değer gerçekten yüksek mi?benimki de buna yakın bir değer gibi hatırlıyorum.Benim doktorum bu konuda rahat.yenidencan detaylı ultrason için bir prof.ün adinı adresini verdi dr.um.yaş riskin yüksek cıktı ille de buraya gitmeni istiyorum dedi.soyledigim hastane olmazmış.biraz da paragöz benim dr.huylandım.benim ayni zamanda veteriner tek.oldugumu bilmiyor.gerekli gereksiz yapilan testleri tekrar istiyor falan.sen nerede yaptiracaksin sende de risk cikti mi?
Bu testler hep yanlis cikiyo merak etme bisey yoktur insanlari gereksiz sikintiya sokuyolar ben o yuzden yaptirmadim ayrintilida hersey gozukuyo . Bikire ense kalinligi olsa basindan anlasiliyo merak etme rahat olyenidencan detaylı ultrason için bir prof.ün adinı adresini verdi dr.um.yaş riskin yüksek cıktı ille de buraya gitmeni istiyorum dedi.soyledigim hastane olmazmış.biraz da paragöz benim dr.huylandım.benim ayni zamanda veteriner tek.oldugumu bilmiyor.gerekli gereksiz yapilan testleri tekrar istiyor falan.sen nerede yaptiracaksin sende de risk cikti mi?
Oh oh sevindim adinaBende detaylı ultrasona girdim herşey yolunda kilo boy organlar herşey iyi dedi çok şukur kızlar içim rahatladı çok hareketli bebişim durmadan dondu yaramaz. Önden gidiyor
Tabi cnm ani gelişen birşey oldu bırakmaya fırsat olmadı, kadın doğumcu bişi olmaz dedi, hala tansiyonum sabit hale gelmedi,X
canım ılacı hıc bırakmadan amelıyat oldun dımı genelmı oldun epıduralmı nasılsın sımdı bebek nasıl cıktınızmı hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?