Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Doktordan çıktım ,benim eşim olsa ilaç kandırmazdım dedi.50mgu lustral verdi.25mg plasebo etkisi yapar hiçbir faydası olmaz dedi.
50mg yaptık ama içimde bir hüzün oluştu.oğlumu fulsac ile emzirmiştim,hiç güvenli değilmiş emzirmede,ahhhh şu doktorlar.o zamanda vardı lustral Paxil.

Hiç kusura bakılacak birşey yapmıyorsun canım.İstediğin kadar yazabilirsin.Yazdıkça rahatlayıp,içindeki sıkıntıları boşaltabiliyorsan ne mutlu.Burda olmamzın nedeni hem derdimizi dökmek,hem de başkalarına faydamızın olduğunu düşünüp,mutlu olmak.
Ve çok haklısın doktora kızmakla yere göğe kadar.Hatta dava etme hakkın bile vardır eminim.Ve onunda korktuğundan eminim.

Kizlar bu ilaclarla emzirmeyi nasil yapczya hic icim elwermiyo benim birakmayada cesaretim yok bu ilac kullanmis halam falan dediklerinz emzirme donemjndede kullanmislarmi

Senin eşin olsun böyle gözünde erisin sende verme deseydin.

Dr.la konuştuk bugün, 75 mg selectra aldığımı söyledim, tüm süreçten haberleri var.bebeğimizin son durumunu sordum organ problemi var mı dedim.Şuan gayet sağlıklı sadece büyümeye ihtiyacı var dedi.Büyütüp öyle verecekler bize.Şuan bebeğimiz 1150 gr ama sağlıklıymış.

ne yazıcagımı bilemiyorum sabah kalktıgımda bugünde aynı şeyleri yaşıcakmıyım korkusu endişesi beni yiyo bitiriyo

Anne olma isteği o kadar yoğundu ki,yalnızlıktan ve sonu olmayan ilişkilerden,ailem ve cevremin de bastırmasıyla evlendim.aşk dediğin bitiyor zaten dendi.iyi insan dendi.kur yuvanı alışır seversin herşey aşk cinsellik tutku değil dendi.cocuğun olsun dendi.ara ara takıyorum,yemek yiyişi,oturuşu,temizlik aliskanliklari herseyi batiyor.konustugumuzda da bir arkadas can yoldasi gibi goruyorum.bir sevgili, kari koca yakinligimiz olmuyor.etrafim cevrem seviyor onu.cok geniş,kafasina birsey takmayan bir yapiya sahip.sessiz konusmayan durgun bir tip.zevklerimiz dahi uyusmuyor.ama vicdanli merhametlidir.insan olarak iyidir.ben depresyonum olmasa neşeli disa donuk zıpir muzur biriyim.yalnizliktan yaşimda ilerledi diye evlendim.dogrusu budur herhalde dedim.sadece okbden mi bilmiyorum ayırt edemiyorum.0.5 mg.antipsikotik risperdal neye yeter ki?50 mg.da lustralin muadili misolü kullanıyorum ki ben gunde 225 mg.efexor kullaniyordum.

Kızlar bırsey sorucam sızın karnınız nezaman sısmeye basladı ben 16. Haftamdayım karnım 7 aylık gıbı cok rahatsız oluyorum sımdıden bukadar sısse sonra damacana gıbımı olcam kabızlıkta cok kotu basladı bende napıcaz ya bu hamilelikle hastalık gıbı gelıyor bana hamılelık bole bıseyse ınsanlar nıye 7 8 tane dogurmuslar manyakmı bunlar kabızlık ıcın onerılerınız varmı kızlar ?

Solian â bugün veda ettim, lustral i 75 mg â çıkardım, Allah im inşallah solian nin eksikliğini hissetmem, arada dişlerimi sıkıyorum inşallah stresten değildir, normalde iyiyim.
Kac ay kullandin solianı,atılımı uzun bir etken maddeye sahipse idare eder seni .ben ne yapicam asıl?adamı öldürmesem bari..

Güldürdün beni ahahaha manyak mi bunlar demişsin ya,anneannem babaannem sekiz sağ ,düşenler olenler haric dogurmus ta dogurmuslar.hele babaannem babam askerden geldiginde 40 li yaslarinda halamin ilk ayaklari cikmis rahminden de dogurmus.dusunsene once ayaklar geliyor ve dr.yok..imkanlar az,egitim yok,hallerinden anlayan yok,kadinin yeri daha da asagilarda,budur normali herhalde deyip cekiyorlarmis bence.halk arasinda bir tabir vardir ic karnı dar diye.senin de oyle saniyorum.benim de sivri,bana gore komik bir karnim oldu.bana gore buyuk ama farkeden az.hafif gobekli biri gibiymisim.dayan anacığım bir bakmıssın bizim veletler iki yaşinda...

Selda53 benim istahim cok acildi kabuzlik ta yok sukur.bi de fındık,ceviz cok yiyorum ben onlar da hoopppp calistiriyor bagirsaklarimi..süt,meyve suyu,bamya,pirasa da oyle...hamur isleri artiriyor kabizligi hele ekmek...

İlacı kullanacağım.Bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.Bebeği büyütüp verecekler annesi ne güzel.Sen de bu arada onu güçlü olarak evinde karşılamak için kendine iyi bak.

Yazdiklarin bize ışık oluyor canım tam tersine.ben halamı kaybettim yillar önce 8 yasindaydim ve annemlerin dedigi albüminden öldü.kolundaki bilezikleri keserek çikarmislar şişlikten.dogum masasinda kalmis cennete gitti halam.keşke ah vah zamanı gecti canım.iyi kiler zamanı simdi.sag salim kurtuldunuz canim ne olur şükret.beterlerinden korudu rabbim.

4 ay kullandım canım, atılımını bilmiyorum valla, seninde sınırın geçer yakında canım.
Izinliyim bugün gittim balık aldım.ne zamandan sonra mutfaga girecegim.anam depresyon gidiyor sinir, takinti basliyor.bu nasıl bir döngüdür?mesaj attim dun kovdugum adama.balik aldim diye.bildigin deli oldum ben galiba.

Izinliyim bugün gittim balık aldım.ne zamandan sonra mutfaga girecegim.anam depresyon gidiyor sinir, takinti basliyor.bu nasıl bir döngüdür?mesaj attim dun kovdugum adama.balik aldim diye.bildigin deli oldum ben galiba.
İyi yapmışsın canım ya.Adamcağız nasıl sevinmiştir.Deli olan sen değilsin ama eşin sevinçten deli olmuştur kesin.
Balığını da ye afiyet olsun.

İyi yapmışsın canım ya.Adamcağız nasıl sevinmiştir.Deli olan sen değilsin ama eşin sevinçten deli olmuştur kesin.
Balığını da ye afiyet olsun.
Sağol canım.ceviz ve balığı aman ihmal etme sen de hem bebeğe hem kendine cok lazım.ruhen besleyemiyoruz bedenen besleyelim masum bebecikleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…