- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Hiç kusura bakılacak birşey yapmıyorsun canım.İstediğin kadar yazabilirsin.Yazdıkça rahatlayıp,içindeki sıkıntıları boşaltabiliyorsan ne mutlu.Burda olmamzın nedeni hem derdimizi dökmek,hem de başkalarına faydamızın olduğunu düşünüp,mutlu olmak.Prof. A özel muayenehanesine gidiyordum.Koskoca prof.sun hiç mi aklına gelmiuor son ana gelmişim,günlerce dedim midem çok şiddetli, galsizim, nefes alamıyorum, herşeye normal dedi,eşime demiş son nokta tek çare almak.Son noktaya ben mi getirdim.
Sinirimi atamıyorum ya sürekli küfredesim geliyor.Kusura bakmayın günlerdir aynı şeyden bahsediyorum.Ama içimdekileri hykırasım geliuor
Senin eşin olsun böyle gözünde erisin sende verme deseydin.Doktordan çıktım ,benim eşim olsa ilaç kandırmazdım dedi.50mgu lustral verdi.25mg plasebo etkisi yapar hiçbir faydası olmaz dedi.
50mg yaptık ama içimde bir hüzün oluştu.oğlumu fulsac ile emzirmiştim,hiç güvenli değilmiş emzirmede,ahhhh şu doktorlar.o zamanda vardı lustral Paxil.
ne yazıcagımı bilemiyorum sabah kalktıgımda bugünde aynı şeyleri yaşıcakmıyım korkusu endişesi beni yiyo bitiriyoHiç kötü hissetme canım kendini.Ben de başlarda azıcık bir iş yapabilsem mutlu oluyordum.Ama o kadar çok insan var ki hamilelikte bulantı ve diğer şikayetlerden sıkıntı yaşayan,daha önce depresyon panik atak sorunu olmasa bile insanlar hamilelikte sıkıntı çekiyorlar.
Sen yapamadığın zaman tabiki yapsın eşin,ne güzel.Senin yaptığın zamanlarda gelecek inşallah.
o bende de var dişlerimi farkında olmadan sıkıyorumEvet ya dislerimi istemsizce sıkıyorum(((
Anne olma isteği o kadar yoğundu ki,yalnızlıktan ve sonu olmayan ilişkilerden,ailem ve cevremin de bastırmasıyla evlendim.aşk dediğin bitiyor zaten dendi.iyi insan dendi.kur yuvanı alışır seversin herşey aşk cinsellik tutku değil dendi.cocuğun olsun dendi.ara ara takıyorum,yemek yiyişi,oturuşu,temizlik aliskanliklari herseyi batiyor.konustugumuzda da bir arkadas can yoldasi gibi goruyorum.bir sevgili, kari koca yakinligimiz olmuyor.etrafim cevrem seviyor onu.cok geniş,kafasina birsey takmayan bir yapiya sahip.sessiz konusmayan durgun bir tip.zevklerimiz dahi uyusmuyor.ama vicdanli merhametlidir.insan olarak iyidir.ben depresyonum olmasa neşeli disa donuk zıpir muzur biriyim.yalnizliktan yaşimda ilerledi diye evlendim.dogrusu budur herhalde dedim.sadece okbden mi bilmiyorum ayırt edemiyorum.0.5 mg.antipsikotik risperdal neye yeter ki?50 mg.da lustralin muadili misolü kullanıyorum ki ben gunde 225 mg.efexor kullaniyordum.Adam acaba hastalığına bağlayıp oralı olmuyor mu ? Neden bu kadar sessiz. Mantık evliliği yaptın yapmasına ama evlendiğinde bu kadar sevgisiz değildin dimi ? Bence hamilelik bu kadar arttırıyor takıntılarını. İlaç okbye etki etmiyor mu ?
Kac ay kullandin solianı,atılımı uzun bir etken maddeye sahipse idare eder seni .ben ne yapicam asıl?adamı öldürmesem bari..Solian â bugün veda ettim, lustral i 75 mg â çıkardım, Allah im inşallah solian nin eksikliğini hissetmem, arada dişlerimi sıkıyorum inşallah stresten değildir, normalde iyiyim.
Güldürdün beni ahahaha manyak mi bunlar demişsin ya,anneannem babaannem sekiz sağ ,düşenler olenler haric dogurmus ta dogurmuslar.hele babaannem babam askerden geldiginde 40 li yaslarinda halamin ilk ayaklari cikmis rahminden de dogurmus.dusunsene once ayaklar geliyor ve dr.yok..imkanlar az,egitim yok,hallerinden anlayan yok,kadinin yeri daha da asagilarda,budur normali herhalde deyip cekiyorlarmis bence.halk arasinda bir tabir vardir ic karnı dar diye.senin de oyle saniyorum.benim de sivri,bana gore komik bir karnim oldu.bana gore buyuk ama farkeden az.hafif gobekli biri gibiymisim.dayan anacığım bir bakmıssın bizim veletler iki yaşinda...Kızlar bırsey sorucam sızın karnınız nezaman sısmeye basladı ben 16. Haftamdayım karnım 7 aylık gıbı cok rahatsız oluyorum sımdıden bukadar sısse sonra damacana gıbımı olcam kabızlıkta cok kotu basladı bende napıcaz ya bu hamilelikle hastalık gıbı gelıyor bana hamılelık bole bıseyse ınsanlar nıye 7 8 tane dogurmuslar manyakmı bunlar kabızlık ıcın onerılerınız varmı kızlar ?
İlacı kullanacağım.Bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.Bebeği büyütüp verecekler annesi ne güzel.Sen de bu arada onu güçlü olarak evinde karşılamak için kendine iyi bak.Senin eşin olsun böyle gözünde erisin sende verme deseydin.
Dr.la konuştuk bugün, 75 mg selectra aldığımı söyledim, tüm süreçten haberleri var.bebeğimizin son durumunu sordum organ problemi var mı dedim.Şuan gayet sağlıklı sadece büyümeye ihtiyacı var dedi.Büyütüp öyle verecekler bize.Şuan bebeğimiz 1150 gr ama sağlıklıymış.
Yazdiklarin bize ışık oluyor canım tam tersine.ben halamı kaybettim yillar önce 8 yasindaydim ve annemlerin dedigi albüminden öldü.kolundaki bilezikleri keserek çikarmislar şişlikten.dogum masasinda kalmis cennete gitti halam.keşke ah vah zamanı gecti canım.iyi kiler zamanı simdi.sag salim kurtuldunuz canim ne olur şükret.beterlerinden korudu rabbim.Prof. A özel muayenehanesine gidiyordum.Koskoca prof.sun hiç mi aklına gelmiuor son ana gelmişim,günlerce dedim midem çok şiddetli, galsizim, nefes alamıyorum, herşeye normal dedi,eşime demiş son nokta tek çare almak.Son noktaya ben mi getirdim.
Sinirimi atamıyorum ya sürekli küfredesim geliyor.Kusura bakmayın günlerdir aynı şeyden bahsediyorum.Ama içimdekileri hykırasım geliuor
4 ay kullandım canım, atılımını bilmiyorum valla, seninde sınırın geçer yakında canım.Kac ay kullandin solianı,atılımı uzun bir etken maddeye sahipse idare eder seni .ben ne yapicam asıl?adamı öldürmesem bari..
Izinliyim bugün gittim balık aldım.ne zamandan sonra mutfaga girecegim.anam depresyon gidiyor sinir, takinti basliyor.bu nasıl bir döngüdür?mesaj attim dun kovdugum adama.balik aldim diye.bildigin deli oldum ben galiba.4 ay kullandım canım, atılımını bilmiyorum valla, seninde sınırın geçer yakında canım.
İyi yapmışsın canım ya.Adamcağız nasıl sevinmiştir.Deli olan sen değilsin ama eşin sevinçten deli olmuştur kesin.Izinliyim bugün gittim balık aldım.ne zamandan sonra mutfaga girecegim.anam depresyon gidiyor sinir, takinti basliyor.bu nasıl bir döngüdür?mesaj attim dun kovdugum adama.balik aldim diye.bildigin deli oldum ben galiba.
Sağol canım.ceviz ve balığı aman ihmal etme sen de hem bebeğe hem kendine cok lazım.ruhen besleyemiyoruz bedenen besleyelim masum bebecikleri...İyi yapmışsın canım ya.Adamcağız nasıl sevinmiştir.Deli olan sen değilsin ama eşin sevinçten deli olmuştur kesin.
Balığını da ye afiyet olsun.
Attım ben de ,izinliyim bugün ve yarın.kahvaltımı dışarıda yaptım,insanları izledim.ne zamandan sonra mutfaga giricem bugün.Hava guzel arkadaslar durmayin evde atin kendinizi disari zaman gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?