Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ay hadı ınsallah ya bıronce bıtse hamilelik.

Ben ceviz yemez oldum.Süt peynirle de aram pek iyi değil.Ne olacak bilmiyorum.
Ceviz gercekten mucize ,bildiğin şifa ve gercekten gerekli.icindeki yağ asitleri ve minerallerin zenginligi dogada baska yiyecekte yok.dışı kafatası ici beyne benziyor aynı kivrımlarına kadar dikkat edersen.bu ilahi bir benzeyiş diye dahi dusunutorum.beyin sagligi icin cok gerekli ki damar sagligi icin mühim bir yeri var ki tansiyonun var canım.

Evet çok haklısın.Ama bu sıkıntılarım yüzünden beslenmeyi bile düşünmez oldum artık inan.Doktora dedim sanki yedikçe kendimi iyi hisedecekmişim gibi düşünüyorum dedim.Depresyondaki kişilerin %70 ço yermiş,%30 uda az.Malesef ben o 70 içindeyim ama yediklerim genelde faydalı şeyler değil.Ama inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur.

Ben normalde zayıf ve iştahsızımdır.yemedikçe de düşerim ruhsal olarak ta..muz da depresyona iyi geliyor mesela,potasyum deposudur.biraz da zorlamak gerekiyor bu 9 ay bebeğin temel zamanı,temel sağlam olacak ki bina sağlam olsun değil mi?lutfen et süt balik meyve tüket.süt urunleriyle de aram yoktur ama hanilelikle beraber peynire sempatim olustu ve meyveli yogurt yiyorum.dr.um tuzu hamuru tatliyi yasakladı şiştiğim için.ama sabah dayanamadım börek yedim ben mi bebek mi istiyor anlamıyorum:))

Evet çok haklısın,asıl besleyecek olan besinleri yeterince almıyorum.Her peyniri yiyemiyorum kokuyor sanki.Süt ürünleri midemde şişkinlik yapıyor ,Laktozsuz süt denedim ama onunla ilgilide bazı sıkıntılı yorumlar var.
Ama bundan sonra yemeye çalışacağım inşallah.

Canım bende 22 haftadayım karnım hiç yok göbek gibi duruyor aldığım hamile elbiseleri olmuyor dolduramıyorum ama şişmesin istiyordum zaten korkuyordum çok çıkmasından hala daha korkarım. Bana kabızlıkta muz iyi geldi hergun yedim bebeğimede kilo aldırdı uç beş gün önden gidiyor etkili herhalde bilmiyorum ama

Izinliyim bugün gittim balık aldım.ne zamandan sonra mutfaga girecegim.anam depresyon gidiyor sinir, takinti basliyor.bu nasıl bir döngüdür?mesaj attim dun kovdugum adama.balik aldim diye.bildigin deli oldum ben galiba.
Düzelir hepsi. Hepimiz ayniyiz boşver.

Valla bende az az sık sık yemeye calisiyorum sanirim bende yiyemeyenler gurubuna giriyorum ama yedigim seylerin bealeyici olmasina ozen gosteriyorum simdiye kadar 5 kilo aldim bakalim bebek ne durumda 22. De gidicem doktora

Kızlar bu akşam memlekete gidiyorum yola çıktık ama trafik berbat anca terminale gelebildik sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor

Bundan bende cok korkuyodum biliyosun hep yaziyodum nasil olcak karnim buyuyunce diye deli gibi korkuyodum ama emin ol korkulacak bisey yok evet zorluklari oluyo mesela kaburgalarima batiyo bebek bel agriyo sirt agriyo vs ama bunlar herkeste oluyo alisiyosun zaten yavas buyudugu icin karin suanda baya buyuk karnim 24. Haftadan sonra buyudu

Kız muz kabız yapar sende ters etki yapıyor anlaşılan

Bakalım benim nasıl buyuyecek mi göbek gibi durması sinir ediyor beni hamileye benzemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…