Güldürdün beni ahahaha manyak mi bunlar demişsin ya,anneannem babaannem sekiz sağ ,düşenler olenler haric dogurmus ta dogurmuslar.hele babaannem babam askerden geldiginde 40 li yaslarinda halamin ilk ayaklari cikmis rahminden de dogurmus.dusunsene once ayaklar geliyor ve dr.yok..imkanlar az,egitim yok,hallerinden anlayan yok,kadinin yeri daha da asagilarda,budur normali herhalde deyip cekiyorlarmis bence.halk arasinda bir tabir vardir ic karnı dar diye.senin de oyle saniyorum.benim de sivri,bana gore komik bir karnim oldu.bana gore buyuk ama farkeden az.hafif gobekli biri gibiymisim.dayan anacığım bir bakmıssın bizim veletler iki yaşinda...
Ay hadı ınsallah ya bıronce bıtse hamilelik.Güldürdün beni ahahaha manyak mi bunlar demişsin ya,anneannem babaannem sekiz sağ ,düşenler olenler haric dogurmus ta dogurmuslar.hele babaannem babam askerden geldiginde 40 li yaslarinda halamin ilk ayaklari cikmis rahminden de dogurmus.dusunsene once ayaklar geliyor ve dr.yok..imkanlar az,egitim yok,hallerinden anlayan yok,kadinin yeri daha da asagilarda,budur normali herhalde deyip cekiyorlarmis bence.halk arasinda bir tabir vardir ic karnı dar diye.senin de oyle saniyorum.benim de sivri,bana gore komik bir karnim oldu.bana gore buyuk ama farkeden az.hafif gobekli biri gibiymisim.dayan anacığım bir bakmıssın bizim veletler iki yaşinda...
Ben ceviz yemez oldum.Süt peynirle de aram pek iyi değil.Ne olacak bilmiyorum.Sağol canım.ceviz ve balığı aman ihmal etme sen de hem bebeğe hem kendine cok lazım.ruhen besleyemiyoruz bedenen besleyelim masum bebecikleri...
Ceviz gercekten mucize ,bildiğin şifa ve gercekten gerekli.icindeki yağ asitleri ve minerallerin zenginligi dogada baska yiyecekte yok.dışı kafatası ici beyne benziyor aynı kivrımlarına kadar dikkat edersen.bu ilahi bir benzeyiş diye dahi dusunutorum.beyin sagligi icin cok gerekli ki damar sagligi icin mühim bir yeri var ki tansiyonun var canım.Ben ceviz yemez oldum.Süt peynirle de aram pek iyi değil.Ne olacak bilmiyorum.
Evet çok haklısın.Ama bu sıkıntılarım yüzünden beslenmeyi bile düşünmez oldum artık inan.Doktora dedim sanki yedikçe kendimi iyi hisedecekmişim gibi düşünüyorum dedim.Depresyondaki kişilerin %70 ço yermiş,%30 uda az.Malesef ben o 70 içindeyim ama yediklerim genelde faydalı şeyler değil.Ama inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur.Ceviz gercekten mucize ,bildiğin şifa ve gercekten gerekli.icindeki yağ asitleri ve minerallerin zenginligi dogada baska yiyecekte yok.dışı kafatası ici beyne benziyor aynı kivrımlarına kadar dikkat edersen.bu ilahi bir benzeyiş diye dahi dusunutorum.beyin sagligi icin cok gerekli ki damar sagligi icin mühim bir yeri var ki tansiyonun var canım.
Ben normalde zayıf ve iştahsızımdır.yemedikçe de düşerim ruhsal olarak ta..muz da depresyona iyi geliyor mesela,potasyum deposudur.biraz da zorlamak gerekiyor bu 9 ay bebeğin temel zamanı,temel sağlam olacak ki bina sağlam olsun değil mi?lutfen et süt balik meyve tüket.süt urunleriyle de aram yoktur ama hanilelikle beraber peynire sempatim olustu ve meyveli yogurt yiyorum.dr.um tuzu hamuru tatliyi yasakladı şiştiğim için.ama sabah dayanamadım börek yedim ben mi bebek mi istiyor anlamıyorum:))Evet çok haklısın.Ama bu sıkıntılarım yüzünden beslenmeyi bile düşünmez oldum artık inan.Doktora dedim sanki yedikçe kendimi iyi hisedecekmişim gibi düşünüyorum dedim.Depresyondaki kişilerin %70 ço yermiş,%30 uda az.Malesef ben o 70 içindeyim ama yediklerim genelde faydalı şeyler değil.Ama inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur.
Canım bende 22 haftadayım karnım hiç yok göbek gibi duruyor aldığım hamile elbiseleri olmuyor dolduramıyorum ama şişmesin istiyordum zaten korkuyordum çok çıkmasından hala daha korkarım. Bana kabızlıkta muz iyi geldi hergun yedim bebeğimede kilo aldırdı uç beş gün önden gidiyor etkili herhalde bilmiyorum amaKızlar bırsey sorucam sızın karnınız nezaman sısmeye basladı ben 16. Haftamdayım karnım 7 aylık gıbı cok rahatsız oluyorum sımdıden bukadar sısse sonra damacana gıbımı olcam kabızlıkta cok kotu basladı bende napıcaz ya bu hamilelikle hastalık gıbı gelıyor bana hamılelık bole bıseyse ınsanlar nıye 7 8 tane dogurmuslar manyakmı bunlar kabızlık ıcın onerılerınız varmı kızlar ?
Düzelir hepsi. Hepimiz ayniyiz boşver.Izinliyim bugün gittim balık aldım.ne zamandan sonra mutfaga girecegim.anam depresyon gidiyor sinir, takinti basliyor.bu nasıl bir döngüdür?mesaj attim dun kovdugum adama.balik aldim diye.bildigin deli oldum ben galiba.
Sağol canım acaba remeron kullanırken İndirebildi mi onu merak ediyorum...Mrb cnm benim teyzem 3 cocugunuda remeron lâ dogurmus baştan sona kadar biri 52 47 ve 55 yasindalar biri dr biri öğretmen biri bankacı :))
Emzırebıldımı demek ıstemıstım :)Sağol canım acaba remeron kullanırken İndirebildi mi onu merak ediyorum...
Valla bende az az sık sık yemeye calisiyorum sanirim bende yiyemeyenler gurubuna giriyorum ama yedigim seylerin bealeyici olmasina ozen gosteriyorum simdiye kadar 5 kilo aldim bakalim bebek ne durumda 22. De gidicem doktoraEvet çok haklısın,asıl besleyecek olan besinleri yeterince almıyorum.Her peyniri yiyemiyorum kokuyor sanki.Süt ürünleri midemde şişkinlik yapıyor ,Laktozsuz süt denedim ama onunla ilgilide bazı sıkıntılı yorumlar var.
Ama bundan sonra yemeye çalışacağım inşallah.
Bundan bende cok korkuyodum biliyosun hep yaziyodum nasil olcak karnim buyuyunce diye deli gibi korkuyodum ama emin ol korkulacak bisey yok evet zorluklari oluyo mesela kaburgalarima batiyo bebek bel agriyo sirt agriyo vs ama bunlar herkeste oluyo alisiyosun zaten yavas buyudugu icin karin suanda baya buyuk karnim 24. Haftadan sonra buyuduCanım bende 22 haftadayım karnım hiç yok göbek gibi duruyor aldığım hamile elbiseleri olmuyor dolduramıyorum ama şişmesin istiyordum zaten korkuyordum çok çıkmasından hala daha korkarım. Bana kabızlıkta muz iyi geldi hergun yedim bebeğimede kilo aldırdı uç beş gün önden gidiyor etkili herhalde bilmiyorum ama
Hayırlı yolculuklar Özge.Yemek yedik,sıkıntılarım var.Trafik yoğun olduğu için miKızlar bu akşam memlekete gidiyorum yola çıktık ama trafik berbat anca terminale gelebildik sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Kız muz kabız yapar sende ters etki yapıyor anlaşılanCanım bende 22 haftadayım karnım hiç yok göbek gibi duruyor aldığım hamile elbiseleri olmuyor dolduramıyorum ama şişmesin istiyordum zaten korkuyordum çok çıkmasından hala daha korkarım. Bana kabızlıkta muz iyi geldi hergun yedim bebeğimede kilo aldırdı uç beş gün önden gidiyor etkili herhalde bilmiyorum ama
Teşekkür ederim. Çok yoğun daha anca çıktık ama gıdım gıdım terminal den ilerleyemedikHayırlı yolculuklar Özge.Yemek yedik,sıkıntılarım var.Trafik yoğun olduğu için mi
Cuma trafiğiĞğğ
Teşekkür ederim. Çok yoğun daha anca çıktık ama gıdım gıdım terminal den ilerleyemedik
Bakalım benim nasıl buyuyecek mi göbek gibi durması sinir ediyor beni hamileye benzemiyorum daBundan bende cok korkuyodum biliyosun hep yaziyodum nasil olcak karnim buyuyunce diye deli gibi korkuyodum ama emin ol korkulacak bisey yok evet zorluklari oluyo mesela kaburgalarima batiyo bebek bel agriyo sirt agriyo vs ama bunlar herkeste oluyo alisiyosun zaten yavas buyudugu icin karin suanda baya buyuk karnim 24. Haftadan sonra buyudu
Sorma ya eşimde işten çıktı anca yetiştik iki saat servisle geldik. Mecbur cumaya aldık valla sinir oldum epeydir de yolculuk yapmadım inşallah iyi geçerCuma trafiğihayırlı yolculuklar...
Nereye gidiyorsun kaç saat sürüyor?Sorma ya eşimde işten çıktı anca yetiştik iki saat servisle geldik. Mecbur cumaya aldık valla sinir oldum epeydir de yolculuk yapmadım inşallah iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?