Paxile geçiş yapıyorum, yarım selectra yarım paxil alıyorum.Emzirirken az geçiyormuş paxil.İyikide ilaç kullanıyorum aksi halde kaldıramazdım.İlacı kullanacağım.Bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.Bebeği büyütüp verecekler annesi ne güzel.Sen de bu arada onu güçlü olarak evinde karşılamak için kendine iyi bak.
Saol cnm, 20 mg paxile devam.Şuan 25 mg selectra, 10 mg paxil kullanıyorum.sonra 20 mg paxil.Hoşgeldin ece.paxil kac mg kullaniyorsun?selectrayi biraktiktan sonra paxilde kac mg ile devam edicen?
Nereye gidiyorsun kaç saat sürüyor?[/QUOT karabuk e gidiyorum 4 5 saat sürüyor
Ammaniinnn benim adam da ereğlili:)iyi bari uzak değilmiş...
Paxera yetiyormuydu sana kendini nasıl hissediyordunPaxil ilk hastalandigimda kullanmıştim.ilaç bana yaramadıgindan paxeraya gecmistik.şimdi düşünuyorum da ikisinin de etken maddesi ayniysa demekki ben paxilin başlangictaki yan etkilerini ilacin işe yaramamasi olarak algılamişim.
Anne olma isteği şuan ne safhada ? Ya bakma bizde de aşk kaldı sayılmaz 6 yıllık ilişkimdi inişli çıkışlı en son mantıklı daha iyisi olmaz diye evlendik ama biliyosun bebek ani oldu. En azından sen anne olmak istiyordun. Ben bile boşanmayı düşünüyorum. Geçecek gidip doğum sonrasi ilaçlarımızı içip hayata dönecez inşallah.Anne olma isteği o kadar yoğundu ki,yalnızlıktan ve sonu olmayan ilişkilerden,ailem ve cevremin de bastırmasıyla evlendim.aşk dediğin bitiyor zaten dendi.iyi insan dendi.kur yuvanı alışır seversin herşey aşk cinsellik tutku değil dendi.cocuğun olsun dendi.ara ara takıyorum,yemek yiyişi,oturuşu,temizlik aliskanliklari herseyi batiyor.konustugumuzda da bir arkadas can yoldasi gibi goruyorum.bir sevgili, kari koca yakinligimiz olmuyor.etrafim cevrem seviyor onu.cok geniş,kafasina birsey takmayan bir yapiya sahip.sessiz konusmayan durgun bir tip.zevklerimiz dahi uyusmuyor.ama vicdanli merhametlidir.insan olarak iyidir.ben depresyonum olmasa neşeli disa donuk zıpir muzur biriyim.yalnizliktan yaşimda ilerledi diye evlendim.dogrusu budur herhalde dedim.sadece okbden mi bilmiyorum ayırt edemiyorum.0.5 mg.antipsikotik risperdal neye yeter ki?50 mg.da lustralin muadili misolü kullanıyorum ki ben gunde 225 mg.efexor kullaniyordum.
Hamileligin basindaki kayitsizligim yok bebege ama o şiddetli istek te yok..sag salim dogdugunu gorunce dayanamam ama onu tahmin edebiliyorum.bebeklere dayanamam hele ki benim eserim düsünsene ben besledim buyuttum can verdim Allahin izniyle.inanilmaz bir duygu ama hissedemiyorum daha..babasına benzeme olasılığı da korkutuyor beni..Anne olma isteği şuan ne safhada ? Ya bakma bizde de aşk kaldı sayılmaz 6 yıllık ilişkimdi inişli çıkışlı en son mantıklı daha iyisi olmaz diye evlendik ama biliyosun bebek ani oldu. En azından sen anne olmak istiyordun. Ben bile boşanmayı düşünüyorum. Geçecek gidip doğum sonrasi ilaçlarımızı içip hayata dönecez inşallah.
Evet paxerayı 3 yıl boyunca kullandim.ilk yil 20 mg ,2.yil 10 mg, 3.yil da 5 mg kullandim.ben paxerayla hasta oldugumu bile unutmuştum.ilaci oylesine aliyodum artik.hamile kaldigimi ogrendigimde ilaci tamamen birakali 1 hafta olmuştu.benim ev,iş,medeni durum biranda degişti.bunlarin etkisiyle hastaliğim hamileligimin 13.haftasi da tekrarladiPaxera yetiyormuydu sana kendini nasıl hissediyordun
Aynen benimde bir yılda şehir ev iş medeni durum değişti üstüne de bebek. Dengem bozuldu. Paxil majör deptede baya iyi ilaçmiş bebek doğunca paxile geçicem inşallah.Evet paxerayı 3 yıl boyunca kullandim.ilk yil 20 mg ,2.yil 10 mg, 3.yil da 5 mg kullandim.ben paxerayla hasta oldugumu bile unutmuştum.ilaci oylesine aliyodum artik.hamile kaldigimi ogrendigimde ilaci tamamen birakali 1 hafta olmuştu.benim ev,iş,medeni durum biranda degişti.bunlarin etkisiyle hastaliğim hamileligimin 13.haftasi da tekrarladi
Yok yahu sana benzer inşallah babasına da benzese en çok sakin bir çocuk olur öyle düşün.Hamileligin basindaki kayitsizligim yok bebege ama o şiddetli istek te yok..sag salim dogdugunu gorunce dayanamam ama onu tahmin edebiliyorum.bebeklere dayanamam hele ki benim eserim düsünsene ben besledim buyuttum can verdim Allahin izniyle.inanilmaz bir duygu ama hissedemiyorum daha..babasına benzeme olasılığı da korkutuyor beni..
Valla anlattıklarınla ben bile sinir oldum şuanAilecek böyleler, cok iyiler .eglenceli ve komikler ama görümce tıs tıs geğirir beş dk.da bir,kızı sakız cigner şak şak,kaynanam eliyle koltuk altını sivazlar,burnunu karıstırır,tv.son ses,basit diziler..annemlere gidiyorum babamin cikardığı sesler,yemek yiyişi insan icinde duramaz hale geleceğim dağlara vuracağım kendimi...
Bi saat falandır ama güzel yerdir ereğli deAmmaniinnn benim adam da ereğlili:)iyi bari uzak değilmiş...
Defalarca dedim ki elini ağzına götürme,şu an yine agzında eli,offf anam bıktım kendimden bıktım ...Yok yahu sana benzer inşallah babasına da benzese en çok sakin bir çocuk olur öyle düşün.
Ahahahaha haksız da değilim dimi kız,anam bi yemek yiyişleri var ekmeği nahh ikiye ayırıyorlar falanValla anlattıklarınla ben bile sinir oldum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?