Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İlacı kullanacağım.Bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım.Bebeği büyütüp verecekler annesi ne güzel.Sen de bu arada onu güçlü olarak evinde karşılamak için kendine iyi bak.
Paxile geçiş yapıyorum, yarım selectra yarım paxil alıyorum.Emzirirken az geçiyormuş paxil.İyikide ilaç kullanıyorum aksi halde kaldıramazdım.

Hoşgeldin ece.paxil kac mg kullaniyorsun?selectrayi biraktiktan sonra paxilde kac mg ile devam edicen?

Paxil selectradan daha etkili bir ilaçtir bence.ben paxil yerine doktor izin verirse paxera kullanirim.sonuçta ikisinin de etken maddesi aynı.

Paxil ilk hastalandigimda kullanmıştim.ilaç bana yaramadıgindan paxeraya gecmistik.şimdi düşünuyorum da ikisinin de etken maddesi ayniysa demekki ben paxilin başlangictaki yan etkilerini ilacin işe yaramamasi olarak algılamişim.

Paxera yetiyormuydu sana kendini nasıl hissediyordun

Anne olma isteği şuan ne safhada ? Ya bakma bizde de aşk kaldı sayılmaz 6 yıllık ilişkimdi inişli çıkışlı en son mantıklı daha iyisi olmaz diye evlendik ama biliyosun bebek ani oldu. En azından sen anne olmak istiyordun. Ben bile boşanmayı düşünüyorum. Geçecek gidip doğum sonrasi ilaçlarımızı içip hayata dönecez inşallah.

Hamileligin basindaki kayitsizligim yok bebege ama o şiddetli istek te yok..sag salim dogdugunu gorunce dayanamam ama onu tahmin edebiliyorum.bebeklere dayanamam hele ki benim eserim düsünsene ben besledim buyuttum can verdim Allahin izniyle.inanilmaz bir duygu ama hissedemiyorum daha..babasına benzeme olasılığı da korkutuyor beni..

Paxera yetiyormuydu sana kendini nasıl hissediyordun
Evet paxerayı 3 yıl boyunca kullandim.ilk yil 20 mg ,2.yil 10 mg, 3.yil da 5 mg kullandim.ben paxerayla hasta oldugumu bile unutmuştum.ilaci oylesine aliyodum artik.hamile kaldigimi ogrendigimde ilaci tamamen birakali 1 hafta olmuştu.benim ev,iş,medeni durum biranda degişti.bunlarin etkisiyle hastaliğim hamileligimin 13.haftasi da tekrarladi

Kola iciyor cork cork diye ses cikardi ,tatli yiyor agzını iyice acıyor, ustune şalgam suyu içti.kafayı yedim takmaktan deli olacağım.birazdan da oturduğu yerde agzıni balık gibi açıp kapayarak puf puf yaparak uyur şimdi..okb mi yaşadıklarım gerçekten sinir mi oluyorum aýirt edemiyorum..

Ailecek böyleler, cok iyiler .eglenceli ve komikler ama görümce tıs tıs geğirir beş dk.da bir,kızı sakız cigner şak şak,kaynanam eliyle koltuk altını sivazlar,burnunu karıstırır,tv.son ses,basit diziler..annemlere gidiyorum babamin cikardığı sesler,yemek yiyişi insan icinde duramaz hale geleceğim dağlara vuracağım kendimi...

Aynen benimde bir yılda şehir ev iş medeni durum değişti üstüne de bebek. Dengem bozuldu. Paxil majör deptede baya iyi ilaçmiş bebek doğunca paxile geçicem inşallah.

Yok yahu sana benzer inşallah babasına da benzese en çok sakin bir çocuk olur öyle düşün.

Valla anlattıklarınla ben bile sinir oldum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…