Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynen benimde bir yılda şehir ev iş medeni durum değişti üstüne de bebek. Dengem bozuldu. Paxil majör deptede baya iyi ilaçmiş bebek doğunca paxile geçicem inşallah.
ilknur bugün buzdolabında bir kutu paxil buldum aklıma geldin hemen.ama kimin acaba o hap bilemedim.evde bi ben bi adam var Allah Allah...

ilknur bugün buzdolabında bir kutu paxil buldum aklıma geldin hemen.ama kimin acaba o hap bilemedim.evde bi ben bi adam var Allah Allah...
Bende aldım biliyo musun kullanmasam bile dolabimda bir kutu var. Millet xanaxı yanında taşır içmese bile bende paxil. Nasıl istiyorum başlamayı bilemezsin.

bana prozac hiç bi halta yaramıyo bugün beni kalp çarpıntısı aldı çok yrouldum kendimden bezdim

bana prozac hiç bi halta yaramıyo bugün beni kalp çarpıntısı aldı çok yrouldum kendimden bezdim
Ilaci alalı iki haftayı geçtimi ki canım,daha etki etmiyordur.gerci gebelikte ilk oniki hafta cok zor canım ya, hormonlar ha babam bastırıyor.

E ececem21 sen tansyonunu hiç olcmemismiydin yada kendinmi ölçüp farkettin yoksa bu yüksekliği soyledinde panikmi dediler cnm anlayamadim çok sordum ama fenalastindami gittin hiç anlayamadım.
Bu arada seni çok ii anliyorum benimde dogumum başka bir sebepten berbat gecmisti hamilelik zaten malum sizler gibi. Ve bende doğumdan çıkınca 1 hafta fln şok ve sinir halindeydim. Keşke bebeği hemen alabilseydin inan etrafimada ben o zman şunu soylemistim bu bebek olmasa ben sinirimi atamazdim diye.Bebegi eline al hiçbişeyin kalmayacak.cunku kimse umrunda olmayacak ne kizdigin kocan ne sinirlendigin dr hiçbirini dusunmeye ne vaktin olucak nede sallayacaksin önemli olan bebeğim diyceksin bak çok ii gelicek inan bana.Birde ankarada olduğun için dr unu merak ettim adı neydi

m.beauty cnm seninki okb den bence hamilelikte kadınlar ya kocasina ii ce aşık olur yada nefret eder cnm ipod fln dinle elinede kitap al öyle otur.hem kocanin ve alienen çok rahat insanlar olduğunu söylüyorsunuz çok güzel birşey işte etrafin gergin olmasi senide gerer düşünsene birde öyle olduklarini rahat ol

Ay paxil i ne güzel anlattınız, başlayasın geldi valla, lustral dan etkili mi

Haklısın canım rahat olmaları cok güzel birşey bunu hiç düşünmemiştim:))

Bu depresyon ne berbat birşey,çok yoruldum.Bıktım demek istemiyorum ama.
Neden böyleyim ilaca elim gitmiyor.
Hamilelik öncesi ne cesaretiydim oysa yeri gelir çok sıkıntım olurda xanax bile içerim diyordum.

Kizlar uyku icin ilac iciyormusunuz.Ben sadece sabah 25mg lustral iciyorum.26 haftaligim.Size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…