ilknur bugün buzdolabında bir kutu paxil buldum aklıma geldin hemen.ama kimin acaba o hap bilemedim.evde bi ben bi adam var Allah Allah...Aynen benimde bir yılda şehir ev iş medeni durum değişti üstüne de bebek. Dengem bozuldu. Paxil majör deptede baya iyi ilaçmiş bebek doğunca paxile geçicem inşallah.
Hepsine takıntı diyemem valla.. İster istemez göze batan şeylerde var. Ama okb yok desek yalan olur. Karma senin halinAhahahaha haksız da değilim dimi kız,anam bi yemek yiyişleri var ekmeği nahh ikiye ayırıyorlar falan
Hadi canım. Belki eşin kullanıyordur ?? Da haberin olurdu Allah Allahilknur bugün buzdolabında bir kutu paxil buldum aklıma geldin hemen.ama kimin acaba o hap bilemedim.evde bi ben bi adam var Allah Allah...
Bende aldım biliyo musun kullanmasam bile dolabimda bir kutu var. Millet xanaxı yanında taşır içmese bile bende paxil. Nasıl istiyorum başlamayı bilemezsin.ilknur bugün buzdolabında bir kutu paxil buldum aklıma geldin hemen.ama kimin acaba o hap bilemedim.evde bi ben bi adam var Allah Allah...
Arastiriyorum canim bulunca soylerim.Hadi canım. Belki eşin kullanıyordur ?? Da haberin olurdu Allah Allah
Paxil hayranlığını biliyorum,ondan aklıma geldin hemen bugün:)sana iyi geliyor demekki..Bende aldım biliyo musun kullanmasam bile dolabimda bir kutu var. Millet xanaxı yanında taşır içmese bile bende paxil. Nasıl istiyorum başlamayı bilemezsin.
Zaten sıkıntılar genelde ani değişikliklerden çılıyor.Aynen benimde bir yılda şehir ev iş medeni durum değişti üstüne de bebek. Dengem bozuldu. Paxil majör deptede baya iyi ilaçmiş bebek doğunca paxile geçicem inşallah.
Ilaci alalı iki haftayı geçtimi ki canım,daha etki etmiyordur.gerci gebelikte ilk oniki hafta cok zor canım ya, hormonlar ha babam bastırıyor.bana prozac hiç bi halta yaramıyo bugün beni kalp çarpıntısı aldı çok yrouldum kendimden bezdim
Haklısın canım rahat olmaları cok güzel birşey bunu hiç düşünmemiştim:))m.beauty cnm seninki okb den bence hamilelikte kadınlar ya kocasina ii ce aşık olur yada nefret eder cnm ipod fln dinle elinede kitap al öyle otur.hem kocanin ve alienen çok rahat insanlar olduğunu söylüyorsunuz çok güzel birşey işte etrafin gergin olmasi senide gerer düşünsene birde öyle olduklarini rahat ol
Uyku için ilaç içmiyorum ama bazen passiflora içiyorum uyku sorunum olursaKizlar uyku icin ilac iciyormusunuz.Ben sadece sabah 25mg lustral iciyorum.26 haftaligim.Size sormak istedim
Gelir canım ilaçlar sayesınde yasıyoruz yoksa ben yataktan cıkmak ıstemıyorum sıreklı aklımda dogum anı var cok korkuyorum buda anksıyetemı artırıyor keske ılaclar korkularıda gecırseBugün itibari ile 50 mg Lustrala başladım.İnşallah iyi gelir.
Doktordan istedim vermedi. Annemler ve eşimde izin vermiyorlar daha ağır olur diye.ilknursaid neden kullanmiyosun paxil ben kullaniyorum 5.aydqn beri paxera ayni 2si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?