Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu depresyon ne berbat birşey,çok yoruldum.Bıktım demek istemiyorum ama.
Neden böyleyim ilaca elim gitmiyor.
Hamilelik öncesi ne cesaretiydim oysa yeri gelir çok sıkıntım olurda xanax bile içerim diyordum.
Sende depresyonda mı vardı.. Allah düşmanıma vermesin ya. Bu arada her bünyeye aynı etki etmez tabi ama paxil lustraldan daha etkili diye biliyorum.

Kızlar bugün izinliyim taksim istiklal cad.de arkadasimla bulusacaktım.icimden gelmedi uyudum kaldım gidemedim.patlama olmuş.ölenler var.bunun etkisindeyim.yarın işe gideceğim ve işyerim taksimde.Allaha emanetiz..

Kızlar bugün izinliyim taksim istiklal cad.de arkadasimla bulusacaktım.icimden gelmedi uyudum kaldım gidemedim.patlama olmuş.ölenler var.bunun etkisindeyim.yarın işe gideceğim ve işyerim taksimde.Allaha emanetiz..
Ayy Allah korumuş canım. İyi ki içinden gelmemiş Allah korusun hep inşallah

Ay paxil i ne güzel anlattınız, başlayasın geldi valla, lustral dan etkili mi
Ay ben senle yenidencanı hep karıştiriyorum canım pardon sana vereceğim cvbi yenidencana vermişim. Canım herkeste aynı etkiyi yapmaz ama paxil daha etkili

Sende depresyonda mı vardı.. Allah düşmanıma vermesin ya. Bu arada her bünyeye aynı etki etmez tabi ama paxil lustraldan daha etkili diye biliyorum.
Benim anksiyete ve depresyon sorunun var zaten,çarpıntılarım ve titremelerim de hep varlar.

Gelir canım ilaçlar sayesınde yasıyoruz yoksa ben yataktan cıkmak ıstemıyorum sıreklı aklımda dogum anı var cok korkuyorum buda anksıyetemı artırıyor keske ılaclar korkularıda gecırse
Doğum anı benimde korkuları dan biri ve tıpkı sende olduğu gibi anksiyetem tetikliyor.bakalım ilaç bı korkularımı azaltacak mı?
Sen ne kullanıyordun,?

Allah korumuş canım ya.Allahım yakınları ölen ve yaralananlara sabır versin.

Sagol canim.Baska da kullanan yok sanirim
O kadar sıkıntıya uyuyorum ben canım.ilk üc ay yoğun depresyondayken sabahın beşinde uyanıyordum huzursuz huzursuz.dr.una danışıp papatya,melisa çaylarını denesen,sakinleştirir,uykuya zemin hazırlar.

yenidencan boşvermişlik geldi bir rahatlama geldi.benim duygu durum değişikliğim yoğun oluyor,bazen gerçekten rahat ve kayıtsız olabiliyorum.sonra tekrar geliyor.epidural anestezi düşünüyorum sohbet muhabbet geçer ameliyat inşallah.ben asabiyetimden korkuyorum,dan dun konuşursam millete,her ağızdan bir ses çikacak bebeğe sunu yap bunu yap diyecekler.evde annem haric kimse de olsun istemiyorum.

Anladım,bendeki de korlu ve heyecan karışık.Öncekinde böyle olmamıştım,bu sefer neden böyleyim bilemiyorum.
Depresyonu ve anksiyeteli ruh halim ilaçlar sayesinde biraz rahatlarsa belki korkularım azalır. Bende de tam tersi pısma oluyor depresyonda.sen ne kullanıyordun m.beauty

O korku bende de var milletin agzi dirmicak sinirlencem stres yapcam benim kayinvalidem gelcek gerci simdiden uyardim lohusaligima sakin bisey deme bana kalbini kirmak ostemem diye ben dersem yaparsin dedim . Benim ikinci oglan 3 yasinda bezliyorum hala bugun denedim ama iseyip durdu benim pskolojim iyi degil zaten sinirleniyorum en iyisi ertelemek de milletin agzi durmuyoki yok yasi gecri yok askere gidecek hala bezliyosun daha cok sinirlerim bozuluyo

Brz konusuna hiç takma canım,sen hazır değilsen başlama ve çocukla inatlaşma.kimmiş askere bezle giden göstersinler.Herkesin hazır olduğu bir zaman vardır.
Çocuğa çiş eğitimi vermek diye birşey yok bence o hazır olduğunda belli eder sana.
Çocuğu da kendimi de hiç üzme.

Depresyonda ben de pısarım,depresyonum gitti canim benim.depresyon gidince asabiyet geri geliyor benim.okb bastırıyor bir bakmışsın kaygı bastırmış.hamilelikten once efeksor kullaniyordum 225 mg.simdi lustralin muadili misol 50 mg.bir de antipsikotik olan risperdal var 0.5 mg.

Çatt diye söyledin mi :))senin kaynana yumuşak o zaman,gerci benimki de oyle..ben cok sinirliyim bacım yaaa,sonra pisman oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…