- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Seninde iyice azaldi gunler rabbim uardimcin olsun
Sağol canım Allah razi olsunSeninde iyice azaldi gunler rabbim uardimcin olsun
Ludiomil kullanıyorum 75 mg rexapin 0.25 mg 1 bucuk ay oldu belkıde gectı ama dogum anı aklıma geldıkce hep cok kotu oluyorum acaba sakınlestırıcı vermıyorlarmı dogumdan once sonucta panık atak hastasıyız asırı heycanda pannıgı tetıklıyorDoğum anı benimde korkuları dan biri ve tıpkı sende olduğu gibi anksiyetem tetikliyor.bakalım ilaç bı korkularımı azaltacak mı?
Sen ne kullanıyordun,?
Kaçıncı haftada doğdu?
Preeklampsiden 31+5 de 1160 gr. İle acil ameliyat şart bebek seni zehirliyor hayati tehliken var dediler.
İçtiğim ilaçlarla alakası yok.Neden olduğunu dr. Da bilmiyor.Araştırıyorlar şuanda.
Halamın kızı iki doğumunu da bu şekilde yaptı. Birinci doğumdan sonra doktor risk altında olduğunu söylemiş ama, kaza ile ikinciye hamile kalmış. Şükür halamın kızı da, çocukları da iyi. Yüksek tansiyon ve kanda protein birikmesinden oluşuyor. Bildiğim kadarıyla ilk hamilelikte bunu yaşadıysan, ikincide de risk altında oluyorsun. Ama bilinmez tabi.
Ben de 32+2 de doğurdum ama doğum öncesi ultrasonda 31+5 yazıyordu. boyu 42 cm, kilosu 1860'dı.
senin kullandığın antidepresan bayağı geniş kapsamlı .endikasyonlarında depresyon yazar geçer genelde hapların.seninkinde depresyon çeşitlerine kadar sıralanıyor.Ludiomil kullanıyorum 75 mg rexapin 0.25 mg 1 bucuk ay oldu belkıde gectı ama dogum anı aklıma geldıkce hep cok kotu oluyorum acaba sakınlestırıcı vermıyorlarmı dogumdan once sonucta panık atak hastasıyız asırı heycanda pannıgı tetıklıyor
Bende anksıyete var doktor dedıgıne goresenin kullandığın antidepresan bayağı geniş kapsamlı .endikasyonlarında depresyon yazar geçer genelde hapların.seninkinde depresyon çeşitlerine kadar sıralanıyor.
psikojen,reaktif,nörotik depresyon,
endojen depresyon,
geç yaşta olan depresyon,
somatojen depresyon,
maskeli depresyon, diye açıklıyordu o hapın reçetesindeki prospektüsü .seninki hangi tip depresyon canım biliyor musun?
Evet doktorda ole soledı en guvenlısı bu dedı bakalım ben ılk 3 ayda kullandım o yuzden bıraz korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye organ gelısımdeLudiomil gebelik kategorisi de B imiş,bu iyi demekki çalışma yapılmış
Halamın kızı iki doğumunu da bu şekilde yaptı. Birinci doğumdan sonra doktor risk altında olduğunu söylemiş ama, kaza ile ikinciye hamile kalmış. Şükür halamın kızı da, çocukları da iyi. Yüksek tansiyon ve kanda protein birikmesinden oluşuyor. Bildiğim kadarıyla ilk hamilelikte bunu yaşadıysan, ikincide de risk altında oluyorsun. Ama bilinmez tabi.
Ben de 32+2 de doğurdum ama doğum öncesi ultrasonda 31+5 yazıyordu. boyu 42 cm, kilosu 1860'dı.
İşte keşke suyum patlasaydı32+2 de doğdu. Bi sabah aniden suyum patladı. Hastaneye gidene kadar suyum bitmişti ve kızımın boğazına 3 kere kordon dolanmıştı. Son anda yetiştik diyebilirim.
Çıkmaz canım inşallah,B kategorisi dediklerine göre.Tansiyon ilacı alfamet de b kategorisindeymiş,ve ham,ileliğin ilk haftalrında bile içiyor insanlar.Gelgör bunu kalbimize anlat değil mi.Ama yapacak birşey yok ki içiyoruz.Evet doktorda ole soledı en guvenlısı bu dedı bakalım ben ılk 3 ayda kullandım o yuzden bıraz korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye organ gelısımde
Evet Ece zor günler yaşadın,ucundan döndün derler ya,Allahım yardım etti de sağsalim sen de yavrun da kurtuldunuz inşallah.İşte keşke suyum patlasaydıpreeklampsi berbat birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?