Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hamileleik bitince mide yanmalari ne bileyim agrilar siskinlik hepsi gidiyomu okadar ozledim ki o rahat donemlerimi artik agirlastigimi hissediyorum daha cok zman var offf E ececem21

Doğum anı benimde korkuları dan biri ve tıpkı sende olduğu gibi anksiyetem tetikliyor.bakalım ilaç bı korkularımı azaltacak mı?
Sen ne kullanıyordun,?
Ludiomil kullanıyorum 75 mg rexapin 0.25 mg 1 bucuk ay oldu belkıde gectı ama dogum anı aklıma geldıkce hep cok kotu oluyorum acaba sakınlestırıcı vermıyorlarmı dogumdan once sonucta panık atak hastasıyız asırı heycanda pannıgı tetıklıyor

Preeklampsiden 31+5 de 1160 gr. İle acil ameliyat şart bebek seni zehirliyor hayati tehliken var dediler.
İçtiğim ilaçlarla alakası yok.Neden olduğunu dr. Da bilmiyor.Araştırıyorlar şuanda.

Halamın kızı iki doğumunu da bu şekilde yaptı. Birinci doğumdan sonra doktor risk altında olduğunu söylemiş ama, kaza ile ikinciye hamile kalmış. Şükür halamın kızı da, çocukları da iyi. Yüksek tansiyon ve kanda protein birikmesinden oluşuyor. Bildiğim kadarıyla ilk hamilelikte bunu yaşadıysan, ikincide de risk altında oluyorsun. Ama bilinmez tabi.

Ben de 32+2 de doğurdum ama doğum öncesi ultrasonda 31+5 yazıyordu. boyu 42 cm, kilosu 1860'dı.

Halanızın 2 çocuğuda şuan sağlıklı mı? Maalesef risk altındayım

senin kullandığın antidepresan bayağı geniş kapsamlı .endikasyonlarında depresyon yazar geçer genelde hapların.seninkinde depresyon çeşitlerine kadar sıralanıyor.
psikojen,reaktif,nörotik depresyon,
endojen depresyon,
geç yaşta olan depresyon,
somatojen depresyon,
maskeli depresyon, diye açıklıyordu o hapın reçetesindeki prospektüsü .seninki hangi tip depresyon canım biliyor musun?

Bende anksıyete var doktor dedıgıne gore

Ludiomil gebelik kategorisi de B imiş,bu iyi demekki çalışma yapılmış
Evet doktorda ole soledı en guvenlısı bu dedı bakalım ben ılk 3 ayda kullandım o yuzden bıraz korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye organ gelısımde

Evet cnm 2. De risk altındayım.Halanızın kızının çocukları sağlık sorunu var mı?

Evet doktorda ole soledı en guvenlısı bu dedı bakalım ben ılk 3 ayda kullandım o yuzden bıraz korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye organ gelısımde
Çıkmaz canım inşallah,B kategorisi dediklerine göre.Tansiyon ilacı alfamet de b kategorisindeymiş,ve ham,ileliğin ilk haftalrında bile içiyor insanlar.Gelgör bunu kalbimize anlat değil mi.Ama yapacak birşey yok ki içiyoruz.

Boynum tutuldu,galiba ilaç mide bulantısı ve beynimde sersemlik yaptı.Mide ilacı ile etkileşmiş olabilir mi acaba.İlaçları hangi saatlerde içeceğimi şaşırdım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…