- 7 Ocak 2016
- 814
- 322
- 23
Evet soyledim ki sonradan ne o nede ben uzulmim . Benim kayinvalidem uysaldir kolay kolay kavga etmez ama kirilir .. benide biliyo sinirliyim pek fazla karismaz ama lohusalikta onu dusunmuyoki insan sinirlenince pat pat sayiyorum diyorum ki bisey de dersem sana kirilma bana o zaman kendi halimde olmuyorum :))Çatt diye söyledin mi :))senin kaynana yumuşak o zaman,gerci benimki de oyle..ben cok sinirliyim bacım yaaa,sonra pisman oluyorum
Keske herks senin gibi dusunse cok bilmisler .. coxuk hazirda aslinda ben degilim zor geliyo bana devamli ugras istiyo cunku elbet bi gun cikarcak bezi nedir bu stress anlamiyorumBrz konusuna hiç takma canım,sen hazır değilsen başlama ve çocukla inatlaşma.kimmiş askere bezle giden göstersinler.Herkesin hazır olduğu bir zaman vardır.
Çocuğa çiş eğitimi vermek diye birşey yok bence o hazır olduğunda belli eder sana.
Çocuğu da kendimi de hiç üzme.
Ayyy canim gelince ust uste geliyo .. ama uzulme dua et atlatir onlar ne yumurcaklarrrrBebek mikrop kapmışantibiyotik başlamışlar.Offfff yaa
Allahım şifa versin canım.Allahım güç kuvvet versin inşallah.Bebek mikrop kapmışantibiyotik başlamışlar.Offfff yaa
canım çok dikkat et bak şimdi işinin taksimde olması kötüKızlar bugün izinliyim taksim istiklal cad.de arkadasimla bulusacaktım.icimden gelmedi uyudum kaldım gidemedim.patlama olmuş.ölenler var.bunun etkisindeyim.yarın işe gideceğim ve işyerim taksimde.Allaha emanetiz..
İlk günlerde olur cnm.Ben de bugün lustralı 50mg çıkardım,midem ve beynim bulanıyor ondan mı acaba.
Premature bebek sahibi olmak zormuş.Süreç çok yıpratıcı.
Bebişimiz toparlanacak inşallah annesi,Allahım korusun onu.Premature bebek sahibi olmak zormuş.Süreç çok yıpratıcı.
Amin inşallah.Bebişimiz toparlanacak inşallah annesi,Allahım korusun onu.
Sende tansiyon sorunu yoktu değil mi?Ayak bileklerimin bacaklarımın şişmesine alışmıştım,ayaklarım da davul olmuş bugün,ayakkabı giyemem bu gidişle.pzt.tahlil vereceğim bakalım.bu haftalarda boyleysem ne olacak sonra bilmiyorum.
Yok canım hatta düşerdi bazen.Sende tansiyon sorunu yoktu değil mi?
Bazen falan değil, hamilelikte hatta şuan nasıl, şişlikleri önemse, benim 1 günde orantısız yüzümde ve ayakbileklerim davul gibi oldu.Yok canım hatta düşerdi bazen.
Devamlı şiş ayak bileklerim,bugün de ayaklarımin üstü şiş gezdim ve ağrılı...tansiyonum normal...Bazen falan değil, hamilelikte hatta şuan nasıl, şişlikleri önemse, benim 1 günde orantısız yüzümde ve ayakbileklerim davul gibi oldu.
Geçicek inşallah canım . Muhakkak bunda da bir hayr var. İnşaAllahh sağlıkla huzurla bir an evvel kavuşursun bebişine ve Büyüdüğünde kuzucuğa anlatacağın tatlı bir hatıra olur inşallah.Premature bebek sahibi olmak zormuş.Süreç çok yıpratıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?