Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çatt diye söyledin mi :))senin kaynana yumuşak o zaman,gerci benimki de oyle..ben cok sinirliyim bacım yaaa,sonra pisman oluyorum
Evet soyledim ki sonradan ne o nede ben uzulmim . Benim kayinvalidem uysaldir kolay kolay kavga etmez ama kirilir .. benide biliyo sinirliyim pek fazla karismaz ama lohusalikta onu dusunmuyoki insan sinirlenince pat pat sayiyorum diyorum ki bisey de dersem sana kirilma bana o zaman kendi halimde olmuyorum :))

Keske herks senin gibi dusunse cok bilmisler .. coxuk hazirda aslinda ben degilim zor geliyo bana devamli ugras istiyo cunku elbet bi gun cikarcak bezi nedir bu stress anlamiyorum

Kızlar bugün izinliyim taksim istiklal cad.de arkadasimla bulusacaktım.icimden gelmedi uyudum kaldım gidemedim.patlama olmuş.ölenler var.bunun etkisindeyim.yarın işe gideceğim ve işyerim taksimde.Allaha emanetiz..
canım çok dikkat et bak şimdi işinin taksimde olması kötü

Ayak bileklerimin bacaklarımın şişmesine alışmıştım,ayaklarım da davul olmuş bugün,ayakkabı giyemem bu gidişle.pzt.tahlil vereceğim bakalım.bu haftalarda boyleysem ne olacak sonra bilmiyorum.

Ayak bileklerimin bacaklarımın şişmesine alışmıştım,ayaklarım da davul olmuş bugün,ayakkabı giyemem bu gidişle.pzt.tahlil vereceğim bakalım.bu haftalarda boyleysem ne olacak sonra bilmiyorum.
Sende tansiyon sorunu yoktu değil mi?

S srykrn canım benim normalde de böyle şişerdi bacaklarım,lenfatik sistemim kötüydü,hamilelikte kudurdu iyice.çok zayıfken olmazdı ama yiyince sişerdim hemen.

Bazen falan değil, hamilelikte hatta şuan nasıl, şişlikleri önemse, benim 1 günde orantısız yüzümde ve ayakbileklerim davul gibi oldu.
Devamlı şiş ayak bileklerim,bugün de ayaklarımin üstü şiş gezdim ve ağrılı...tansiyonum normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…