Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

merhaba arkdaslar cuma günü kürtaj oldum doğum yapmış gbi işkence çektirdiler banabi ilaç verdiler knamam olması için o ilaç beni maffetti normal doğum yapan kadınlarla hep birlikte sırayla bagırıştık zor günler geçiriyorum hiç ummadıgım bi şekilde bebeğin kalbi durdu halbuki gecen hafta duymuştum nasip böleymiş

Canım nerede yaptırdın ki böyle?anesteziyi alıp kurtajı yapar dr.uyanırsın.kanama neden başlatıyorlar hep beraber niye bağrıştınız valla şaşırdım ve üzüldüm canım.
Engelli,sakat,hasta doğacak bebekler düşüyor ya da kalbi durabiliyor canım.doğal seleksiyon ...şimdi nasılsın?

Çalışıyorum kuzum ben.hatta şimdi işteyim,hizmet sektöründeyim ben hafta sonu,bayram seyran yok
Allah yardımcın olsun canım. Benimde kasık ağrım geçmedi ya idrar enfeksiyonu devam sanırım ilaçları öğürerek içiyorum

medicine hosptal de oldum ilk önce kanamayı beklediler daha kolay olması için sanırım kanamam olmayınca ilaç yan etki de yapınca mafoldum doğumhanede bi oda da doğuranlar ve ben kötüydü çok kötü şimdi ne kadar ii olunabilirse o kaadar i patolojiden bi haftaya çıkıcak sonuç neden oldugu belli olucak

Canm çok geçmiş olsun inşallah vardır bi hayr bunda da..Rabbim şifalar ve hayrla huzurla sağlıkla güzel evlatlar nasip etsin inşallah

Ece artık alsınlar istiyorum, ameliyathane yi görünce panik yapacağım dan korkuyorum.
Arastırdım ben bıraz sezaryandan önce sakinlestırıcı alan hastalar varmıs bıtane kız yenı dogum yapmıs camlıca erdemde anestezınden rıca etmıs öncesınde yapmıs oda serumla bazı doktorlarda yapmıyormus sakınlestırıcı verılmesı lazım hele bız panik ataklılara sende bır sorsana canım doktoruna

Ç Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…