Çok teşekkür ederim canımozgrmzn sana da anneciğine de geçmiş olsun canım
Kaynanamdayım eşimi yolcu edicem bugün istanbula ben biraz daha kalıcam. Anneme bakıcam. Sen nasılsın bakalım.Çok sessiz buralar ..kızlar neler yapiyorsunuz?
Çalışıyorum kuzum ben.hatta şimdi işteyim,hizmet sektöründeyim ben hafta sonu,bayram seyran yokKaynanamdayım eşimi yolcu edicem bugün istanbula ben biraz daha kalıcam. Anneme bakıcam. Sen nasılsın bakalım.
Canım nerede yaptırdın ki böyle?anesteziyi alıp kurtajı yapar dr.uyanırsın.kanama neden başlatıyorlar hep beraber niye bağrıştınız valla şaşırdım ve üzüldüm canım.merhaba arkdaslar cuma günü kürtaj oldum doğum yapmış gbi işkence çektirdiler banabi ilaç verdiler knamam olması için o ilaç beni maffetti normal doğum yapan kadınlarla hep birlikte sırayla bagırıştık zor günler geçiriyorum hiç ummadıgım bi şekilde bebeğin kalbi durdu halbuki gecen hafta duymuştum nasip böleymiş
Allah yardımcın olsun canım. Benimde kasık ağrım geçmedi ya idrar enfeksiyonu devam sanırım ilaçları öğürerek içiyorumÇalışıyorum kuzum ben.hatta şimdi işteyim,hizmet sektöründeyim ben hafta sonu,bayram seyran yok
medicine hosptal de oldum ilk önce kanamayı beklediler daha kolay olması için sanırım kanamam olmayınca ilaç yan etki de yapınca mafoldum doğumhanede bi oda da doğuranlar ve ben kötüydü çok kötü şimdi ne kadar ii olunabilirse o kaadar i patolojiden bi haftaya çıkıcak sonuç neden oldugu belli olucakCanım nerede yaptırdın ki böyle?anesteziyi alıp kurtajı yapar dr.uyanırsın.kanama neden başlatıyorlar hep beraber niye bağrıştınız valla şaşırdım ve üzüldüm canım.
Engelli,sakat,hasta doğacak bebekler düşüyor ya da kalbi durabiliyor canım.doğal seleksiyon ...şimdi nasılsın?
Ağrım var bitanem yarin dr â gidicem bakalım ne dicek. Bu ağrılar iğrenç bisey.dreamy07 nasilsin varmi bi gelisme
Senin bebiş büyümüş :)Ağrım var bitanem yarin dr â gidicem bakalım ne dicek. Bu ağrılar iğrenç bisey.
Ece artık alsınlar istiyorum, ameliyathane yi görünce panik yapacağım dan korkuyorum.Senin bebiş büyümüş :)
merhaba arkdaslar cuma günü kürtaj oldum doğum yapmış gbi işkence çektirdiler banabi ilaç verdiler knamam olması için o ilaç beni maffetti normal doğum yapan kadınlarla hep birlikte sırayla bagırıştık zor günler geçiriyorum hiç ummadıgım bi şekilde bebeğin kalbi durdu halbuki gecen hafta duymuştum nasip böleymiş
Arastırdım ben bıraz sezaryandan önce sakinlestırıcı alan hastalar varmıs bıtane kız yenı dogum yapmıs camlıca erdemde anestezınden rıca etmıs öncesınde yapmıs oda serumla bazı doktorlarda yapmıyormus sakınlestırıcı verılmesı lazım hele bız panik ataklılara sende bır sorsana canım doktorunaEce artık alsınlar istiyorum, ameliyathane yi görünce panik yapacağım dan korkuyorum.
Ailen yanındamı canım senın dogumdan sonra benekle ılgılenebılıcek sana yardım etcek bırılerı varmıEce artık alsınlar istiyorum, ameliyathane yi görünce panik yapacağım dan korkuyorum.
Çok geçmiş olsunmedicine hosptal de oldum ilk önce kanamayı beklediler daha kolay olması için sanırım kanamam olmayınca ilaç yan etki de yapınca mafoldum doğumhanede bi oda da doğuranlar ve ben kötüydü çok kötü şimdi ne kadar ii olunabilirse o kaadar i patolojiden bi haftaya çıkıcak sonuç neden oldugu belli olucak
Hadi hayirlisi artik dogum olsada sorun olmaz evet bendede kaburga agrisi oluyo cok fenaAğrım var bitanem yarin dr â gidicem bakalım ne dicek. Bu ağrılar iğrenç bisey.
Ece sen ne yapiyosun pskolojin nasil bebek nasilSenin bebiş büyümüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?