Ben de seni merak ediyordum canım.kürtajın ne zaman canım,Allah zamanını uygun görmedi demekki canım,hayırlısı olsun inşallahBen Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Canım çok geçmiş olsun.demekki daha zamanı değilmiş.Rabbimizin bizim için hayirli olani vermesinden başka duamız yok ki.O en hayırlısıni verir inş.Ben Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Bende sana yazacaktım bugün nerelerdesin diyeBen Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
bebek gelişmemiş bugün kontrolü m vardı kalp atışı yoktuCanım benim nezaman oldu neden olmuskı
Saol cnm kalp atışı yoktu yarın alıcaklar bebeği sabahBende sana yazacaktım bugün nerelerdesin diyeçok üzüldüm ne diyebiliriz vakti değilmiş çok geçmiş olsun canım (((
Yarın sabah kürtaj malesef öle yapcak bişi yok yicek ekmeği yokmuş ne diyeyim uyuştu m zaten şoktayımKimisi bodoslama
Ben de seni merak ediyordum canım.kürtajın ne zaman canım,Allah zamanını uygun görmedi demekki canım,hayırlısı olsun inşallah
Cok geçmiş olsun canım,Allah daha hayırlı zamanda hayırlısını,sağlıklısını verir inşallah.hiçbirimizin hiçbirşeyde garantisi yok canım,Allah beterlerinden korusun seni .Yarın sabah kürtaj malesef öle yapcak bişi yok yicek ekmeği yokmuş ne diyeyim uyuştu m zaten şoktayım
Allah sabır versin, başın sağolsunBen Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
1200 gr
Uzuldum rabbim en iyisini bilir .. allhim yardim etsin sana canim uzulme her seyde vardir bir sebep bir hayirYarın sabah kürtaj malesef öle yapcak bişi yok yicek ekmeği yokmuş ne diyeyim uyuştu m zaten şoktayım
Ağrılar bitti mi cnm tamemen?Allah sabır versin, başın sağolsun
Arada ağrı oluyor canım, bende bi kurtulsam hayırlısıyla.Ağrılar bitti mi cnm tamemen?
Az kaldı kurtulacaksın.Sabır.Arada ağrı oluyor canım, bende bi kurtulsam hayırlısıyla.
Amin canım,Allah razı olsun.Ama seni burda görmek istiyoruz gene hayırlı haberlerini almak için.ALLAH RAZI OLSUN HEPNİZDEN RABBİM SİZİN YAVRULARINIZI SİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
İnşallah.Az kaldı kurtulacaksın.Sabır.
Daha ilk tetkiklerde karaciger enzimlerim yuksek cikmisti.dr.ilac kullanimina baglı deyip onemsemedi.bakalim simdi nasil cikacak?
Protein kaçağı da umarım yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?