Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kimisi bodoslama
Ben Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Ben de seni merak ediyordum canım.kürtajın ne zaman canım,Allah zamanını uygun görmedi demekki canım,hayırlısı olsun inşallah

Ben Bebeğimi kaybettim arkdaslar kalbi atmıyor durmuş tu sizlere de burdan söleme k istedim şoktayım şu an allah sizin çocuklar ını zı size bağışlasın
Canım çok geçmiş olsun.demekki daha zamanı değilmiş.Rabbimizin bizim için hayirli olani vermesinden başka duamız yok ki.O en hayırlısıni verir inş.

Bende sana yazacaktım bugün nerelerdesin diye çok üzüldüm ne diyebiliriz vakti değilmiş çok geçmiş olsun canım (((

Kimisi bodoslama

Ben de seni merak ediyordum canım.kürtajın ne zaman canım,Allah zamanını uygun görmedi demekki canım,hayırlısı olsun inşallah
Yarın sabah kürtaj malesef öle yapcak bişi yok yicek ekmeği yokmuş ne diyeyim uyuştu m zaten şoktayım

Yarın sabah kürtaj malesef öle yapcak bişi yok yicek ekmeği yokmuş ne diyeyim uyuştu m zaten şoktayım
Cok geçmiş olsun canım,Allah daha hayırlı zamanda hayırlısını,sağlıklısını verir inşallah.hiçbirimizin hiçbirşeyde garantisi yok canım,Allah beterlerinden korusun seni .

Dido dido
Çok üzüldüm Can'ım benim. Yine olur Allah'ın izniyle. Üzülme. Sende mutlaka duymuşsundur. Bazen böyle üzücü tecrübe yaşayan insanlar var. Sonrasında Rabbim tekrar nasip ediyor. Üzülme biraz dinlenir sonra tekrar düşünürsün Allah'ın izniyle

Daha ilk tetkiklerde karaciger enzimlerim yuksek cikmisti.dr.ilac kullanimina baglı deyip onemsemedi.bakalim simdi nasil cikacak?
Protein kaçağı da umarım yoktur.

Bildiğim kadarıyla hamilelerde çok önemli bi sebep yoksa, karaciğer enzimi ve kolesterole bakılmaz. Çünkü hamilelik yüzünden değerler zaten yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…