Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bebeğim biberonla anne sütü içiyor :) bugün sabah geldim ben verdim biberonla, 1.220 gr olmuş.Aldığı 10 gr ma bile sevinir oldum.

Maşallah :)) Emme refleksi varsa korkma. Kızımın emme refleksi yoktu doğduğunda. Hortumla beslendi. Ne zamandan sonra biberon aldı bilmiyorum. Hastane fobim vardı. Bi gece zor zahmet gittik. Bebeğimi emziricem dedim, hemşire veremem dedi. Oksijen tedavisi yeni bitmiş. Kuvözden çıkaramazmış. Dışarıya nasıl çıktığımı bilemedim. Çok şükür hepsi geride kaldı.
 
Bebeğim biberonla anne sütü içiyor :) bugün sabah geldim ben verdim biberonla, 1.220 gr olmuş.Aldığı 10 gr ma bile sevinir oldum.
Maşallah.Tabi önemli olan az ya da çok almasından ziyade geriye gidişin olmaması.Çok güzel gidiyor inşallah.Çıkana kadar 1500gr olur hayırlısıyla sağlıcakla.
 
Bildiğim kadarıyla hamilelerde çok önemli bi sebep yoksa, karaciğer enzimi ve kolesterole bakılmaz. Çünkü hamilelik yüzünden değerler zaten yükselir.
Çok şişiyorum canım.hamilelikte normal deyip geçemiyoruz gebelik zehirlenmesi benim hep korkumdur ezelden beri.
 
Oy yerim onu :) maşallah, nasıl bi duygu ece, seviyor insan dimi
Severmiyim derdim hamileyken, çok ağlardım sever miyim diye doğum yapanlara sorardım.Koruyuculuk geliyor insanın içine.Sevgi geliyor.Korkuda var bende premature bebeğe nasıl bakacağım korkuyorum.İlk kez kuçağıma aldım sabah, dün akşam vereceklerdi, çok ağladım nasıl alacağım ben kprkuyorum diye ama sabah ancak cesaret topladım.


Zor bir süreç yaşayacağım.Sen şanslısın emin ol.Şimdi doğsa benim yaşadığım zorluklar olmayacak
 
Karnım ve midem çok geriliyor.
Derim gerildikçe canım yanıyor.
Dahiliyeci demişti ultrasnla baktırırım ama ilaç falan veremeyeceğim için hiç kafanı karıştırmayalaım demişti.
Çok canım yanıyor.Kadın doğumcu metespazmyl vermişti hatta günde 3 kere bile içebilirsin demişti.Ama hergün ilacı içmek beni üzüyor.Ne yapacağımı bilmiyorum ama çok canım yanıyor.
 
Karnın büyüdüğü için mi oluyormuş yoksa gaz ya da mide rahatsızlığından mı canım?günde uç kere onerdiyse zararı yok demekki ilacın.kullandigin diger ilaclari da biliyor dr.un sonuçta..
 
Sen de şanslısın canım sen de bebeğin de kurtuldunuz.. hayatta kimin ne olacağını ,nelerin başına geleceğini bilemeyiz ki..kendi kendine oksijensiz soluyor dimi bebek,adını koydunuz mu:))
 
Cok gecmis olsun hem annecigine hemde sana ilac kullanmalisin enfeksiyon icin onemliymis cunku
 
Geçmiş olsun Canım,Allahım annene de sana da şifa versin inşallah.
Antibiyotikler artik B grubu hamileliklerde rahatca kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla.
 
Bol su üç.bir de chan beryy miydi yaban mersini idrar yolu iltihabına iyi geliyormuş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…