Bebeğim biberonla anne sütü içiyor :) bugün sabah geldim ben verdim biberonla, 1.220 gr olmuş.Aldığı 10 gr ma bile sevinir oldum.
Maşallah.Tabi önemli olan az ya da çok almasından ziyade geriye gidişin olmaması.Çok güzel gidiyor inşallah.Çıkana kadar 1500gr olur hayırlısıyla sağlıcakla.Bebeğim biberonla anne sütü içiyor :) bugün sabah geldim ben verdim biberonla, 1.220 gr olmuş.Aldığı 10 gr ma bile sevinir oldum.
Oy yerim onu :) maşallah, nasıl bi duygu ece, seviyor insan dimiBebeğim biberonla anne sütü içiyor :) bugün sabah geldim ben verdim biberonla, 1.220 gr olmuş.Aldığı 10 gr ma bile sevinir oldum.
Ayyy ne guzelll kucuk burnunu ellerini yerim onun sanki kardesimin bebegi gibi seviyorum gormedik ama :)))Bebeğim biberonla anne sütü içiyor :) bugün sabah geldim ben verdim biberonla, 1.220 gr olmuş.Aldığı 10 gr ma bile sevinir oldum.
Çok şişiyorum canım.hamilelikte normal deyip geçemiyoruz gebelik zehirlenmesi benim hep korkumdur ezelden beri.Bildiğim kadarıyla hamilelerde çok önemli bi sebep yoksa, karaciğer enzimi ve kolesterole bakılmaz. Çünkü hamilelik yüzünden değerler zaten yükselir.
Severmiyim derdim hamileyken, çok ağlardım sever miyim diye doğum yapanlara sorardım.Koruyuculuk geliyor insanın içine.Sevgi geliyor.Korkuda var bende premature bebeğe nasıl bakacağım korkuyorum.İlk kez kuçağıma aldım sabah, dün akşam vereceklerdi, çok ağladım nasıl alacağım ben kprkuyorum diye ama sabah ancak cesaret topladım.Oy yerim onu :) maşallah, nasıl bi duygu ece, seviyor insan dimi
Bildiğim kadarıyla hamilelerde çok önemli bi sebep yoksa, karaciğer enzimi ve kolesterole bakılmaz. Çünkü hamilelik yüzünden değerler zaten yükselir.
Karnın büyüdüğü için mi oluyormuş yoksa gaz ya da mide rahatsızlığından mı canım?günde uç kere onerdiyse zararı yok demekki ilacın.kullandigin diger ilaclari da biliyor dr.un sonuçta..Karnım ve midem çok geriliyor.
Derim gerildikçe canım yanıyor.
Dahiliyeci demişti ultrasnla baktırırım ama ilaç falan veremeyeceğim için hiç kafanı karıştırmayalaım demişti.
Çok canım yanıyor.Kadın doğumcu metespazmyl vermişti hatta günde 3 kere bile içebilirsin demişti.Ama hergün ilacı içmek beni üzüyor.Ne yapacağımı bilmiyorum ama çok canım yanıyor.
Sen de şanslısın canım sen de bebeğin de kurtuldunuz.. hayatta kimin ne olacağını ,nelerin başına geleceğini bilemeyiz ki..kendi kendine oksijensiz soluyor dimi bebek,adını koydunuz mu:))Severmiyim derdim hamileyken, çok ağlardım sever miyim diye doğum yapanlara sorardım.Koruyuculuk geliyor insanın içine.Sevgi geliyor.Korkuda var bende premature bebeğe nasıl bakacağım korkuyorum.İlk kez kuçağıma aldım sabah, dün akşam vereceklerdi, çok ağladım nasıl alacağım ben kprkuyorum diye ama sabah ancak cesaret topladım.
Zor bir süreç yaşayacağım.Sen şanslısın emin ol.Şimdi doğsa benim yaşadığım zorluklar olmayacak
Evet cnm kendi kendine soluk alıp veriyor.Sen de şanslısın canım sen de bebeğin de kurtuldunuz.. hayatta kimin ne olacağını ,nelerin başına geleceğini bilemeyiz ki..kendi kendine oksijensiz soluyor dimi bebek,adını koydunuz mu:))
Maşallah ela'yaEvet cnm kendi kendine soluk alıp veriyor.
Ela ismi :)
Teşekkür ederim sorduğun için oldu ameliyat başarılı geçti çok şükür iyi şuan konuşuyor yürüyor Allah'ıma bin şükür. Ankara dan döndüm ben ama bekleyemedim çünkü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum .ozgrmzn nasılsın canım,annen ameliyat oldu mu?
Cok gecmis olsun hem annecigine hemde sana ilac kullanmalisin enfeksiyon icin onemliymis cunkuTeşekkür ederim sorduğun için oldu ameliyat başarılı geçti çok şükür iyi şuan konuşuyor yürüyor Allah'ıma bin şükür. Ankara dan döndüm ben ama bekleyemedim çünkü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum .
Geçmiş olsun Canım,Allahım annene de sana da şifa versin inşallah.Teşekkür ederim sorduğun için oldu ameliyat başarılı geçti çok şükür iyi şuan konuşuyor yürüyor Allah'ıma bin şükür. Ankara dan döndüm ben ama bekleyemedim çünkü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum .
Teşekkür ederim canım. İlaç başladım kullanmaya erken doğumu tetiklermiş enfeksiyon.Cok gecmis olsun hem annecigine hemde sana ilac kullanmalisin enfeksiyon icin onemliymis cunku
Teşekkür ederim. İlaca başladım bnde inşallah iyi gelirGeçmiş olsun Canım,Allahım annene de sana da şifa versin inşallah.
Antibiyotikler artik B grubu hamileliklerde rahatca kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla.
İçmeye çalışıyorum ilgin için çok teşekkür ederimBol su üç.bir de chan beryy miydi yaban mersini idrar yolu iltihabına iyi geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?