Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar benim mide bulantım var istifar ediyorum iki üç gün e bir neden olabilir anlamadım doktor da sormayı unuttum. Böyle olan oldu mu

Ece artık alsınlar istiyorum, ameliyathane yi görünce panik yapacağım dan korkuyorum.
Panik yapmazsın,sadece ağlıyorsun :) ameliyattan önce.Ben ameliyata kendi ayaklarımla gittim masaya yattım :) bende çok cesaretli değilim bu arada.Bende senin gibi korkuyordum ama cesaret geldi, sadece erken alınacak diye ağlamıştım öncesinde.

Ece sen ne yapiyosun pskolojin nasil bebek nasil
Bebiş daha iyi, inş ani birşey çıkmaz.
8-9 gündür paxile başladım,tam selectra etki etti derken bıraktım şimdi paxil e alışmaya çalışıyorum.Psikolojim bir iyi bir kötü.
Hergün hastaneye git gel,süt sağ 3 saatebir,ev işleri derken çok yoruluyorum.

Geçmiş olsun canım,zor bir işlem atlatmışsın.Allahım hayırlı evlat versin

İnşallah canım,ama doktorların hepsi kabul etmiyor,Allahım bize de bir sakinlik versin inşallah.

Allahım hepimizin gücünü cesaretini artırsın inşallah.

Canım benim çok geçmiş olsun yaa. Rabbim sabır versin m.beauty haklı sağlıksız gebelikler sonlanıyor genellikle belki de evladın imtihanın olacaktı herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim şifa versin.

Bakınıyorum ne var ne yok diye ama yazasım gelmiyor bu aralar ruh sağlığım yine limoni. Hepinize selamlar kızlar.. Özgecim çok geçmiş olsun annene. M.beauty ne alemdesin canım ? Dreamy Rabbim kurtarsın hayırlısıyla seni. Yeniden can sen naptın ilacı hala 25 lik mi kullanıyorsun

Sağol canım

Teşekkür ederim. Valla bende enfeksiyonla uğraşıyorum. Midem kötü bi yandan. Sen nasılsın hala iyi olamadın mı canım

2 gündür gene 50mg a çıktım,inşallah iyi yapmışımdır.
Bazen ben de aynı senin gibi oluyorum.okuyorum ama ne yazacagimi bilemiyorum

İlk kez duyuyorum bunu canım,belki de kendiliğinden düşsün diye mi kanama olsun istediler acaba?guzel ye iç canım,toparlan,dikkat et kendine.

Ben anladım sıkkın olduğunu,yazmıyor bu kız diye..Benim takıntılı düşünceler ve ara ara adama gıcıklığım var,asabiyetim var. Ama depresyon yok çok şükür,işyerinde anlaştığım arkadaşlarımla vakit geçirmekten tat almaya başladım.eskiden olduğu gibi güldürüyorum onları ve beni arıyorlar istiyorlar yanlarında bu hoşuma gidiyor:)evde daralmaların var mı,unutuyorum canım kusura bakma başlamadın dimi okula daha?

Kızlar benim mide bulantım var istifar ediyorum iki üç gün e bir neden olabilir anlamadım doktor da sormayı unuttum. Böyle olan oldu mu
Ben Ece' nin rahatsızlığından sonra özellikle herşeyi önemsemeye başladım.aksırsam soruyorum dr.a.kontrol icin git canim danış dr.una.

Lustral i 75mg yapınca o mu iyi geldi bilmiyorum ama tuhaf bi sakinlik uyuşukluk var üstümde, solian i bırakınca kafayı yerim sandım ama Yemedim, etki bile etmedi yokluğu, belki doğum yaklaştı diye hormonlar mi uyuşturdu. O stres erginlik o tuhaf şey yok aman geri de gelmesin.

75mg iyi gelir.Dr.um demişti yetişkinlerde ideal doz en az 70 mg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…