Yanımda canım da yine de yalniz gibiyim, hemen sakinlestiriciyi sorucam,inşallah bana da yaparlar.Ailen yanındamı canım senın dogumdan sonra benekle ılgılenebılıcek sana yardım etcek bırılerı varmı
Panik yapmazsın,sadece ağlıyorsun :) ameliyattan önce.Ben ameliyata kendi ayaklarımla gittim masaya yattım :) bende çok cesaretli değilim bu arada.Bende senin gibi korkuyordum ama cesaret geldi, sadece erken alınacak diye ağlamıştım öncesinde.Ece artık alsınlar istiyorum, ameliyathane yi görünce panik yapacağım dan korkuyorum.
Bebiş daha iyi, inş ani birşey çıkmaz.Ece sen ne yapiyosun pskolojin nasil bebek nasil
saol cnm allah razı olsunCok gecmis olsundido _dido bende dun istanbula gittim ayyyy okadar yoruldum ki anlatamam o yuzden giremedim dunden beri daha yeni geni kendime geldim ..
Geçmiş olsun canım,zor bir işlem atlatmışsın.Allahım hayırlı evlat versinmerhaba arkdaslar cuma günü kürtaj oldum doğum yapmış gbi işkence çektirdiler banabi ilaç verdiler knamam olması için o ilaç beni maffetti normal doğum yapan kadınlarla hep birlikte sırayla bagırıştık zor günler geçiriyorum hiç ummadıgım bi şekilde bebeğin kalbi durdu halbuki gecen hafta duymuştum nasip böleymiş
İnşallah canım,ama doktorların hepsi kabul etmiyor,Allahım bize de bir sakinlik versin inşallah.Arastırdım ben bıraz sezaryandan önce sakinlestırıcı alan hastalar varmıs bıtane kız yenı dogum yapmıs camlıca erdemde anestezınden rıca etmıs öncesınde yapmıs oda serumla bazı doktorlarda yapmıyormus sakınlestırıcı verılmesı lazım hele bız panik ataklılara sende bır sorsana canım doktoruna
Hastanede misin?Yanımda canım da yine de yalniz gibiyim, hemen sakinlestiriciyi sorucam,inşallah bana da yaparlar.
Yok canım evdeyim.Hastanede misin?dreamy07
Allahım hepimizin gücünü cesaretini artırsın inşallah.Bebiş daha iyi, inş ani birşey çıkmaz.
8-9 gündür paxile başladım,tam selectra etki etti derken bıraktım şimdi paxil e alışmaya çalışıyorum.Psikolojim bir iyi bir kötü.
Hergün hastaneye git gel,süt sağ 3 saatebir,ev işleri derken çok yoruluyorum.
Canım benim çok geçmiş olsun yaa. Rabbim sabır versin m.beauty haklı sağlıksız gebelikler sonlanıyor genellikle belki de evladın imtihanın olacaktı herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim şifa versin.merhaba arkdaslar cuma günü kürtaj oldum doğum yapmış gbi işkence çektirdiler banabi ilaç verdiler knamam olması için o ilaç beni maffetti normal doğum yapan kadınlarla hep birlikte sırayla bagırıştık zor günler geçiriyorum hiç ummadıgım bi şekilde bebeğin kalbi durdu halbuki gecen hafta duymuştum nasip böleymiş
Sağol canımBakınıyorum ne var ne yok diye ama yazasım gelmiyor bu aralar ruh sağlığım yine limoni. Hepinize selamlar kızlar.. Özgecim çok geçmiş olsun annene. M.beauty ne alemdesin canım ? Dreamy Rabbim kurtarsın hayırlısıyla seni. Yeniden can sen naptın ilacı hala 25 lik mi kullanıyorsun
Teşekkür ederim. Valla bende enfeksiyonla uğraşıyorum. Midem kötü bi yandan. Sen nasılsın hala iyi olamadın mı canımBakınıyorum ne var ne yok diye ama yazasım gelmiyor bu aralar ruh sağlığım yine limoni. Hepinize selamlar kızlar.. Özgecim çok geçmiş olsun annene. M.beauty ne alemdesin canım ? Dreamy Rabbim kurtarsın hayırlısıyla seni. Yeniden can sen naptın ilacı hala 25 lik mi kullanıyorsun
2 gündür gene 50mg a çıktım,inşallah iyi yapmışımdır.Bakınıyorum ne var ne yok diye ama yazasım gelmiyor bu aralar ruh sağlığım yine limoni. Hepinize selamlar kızlar.. Özgecim çok geçmiş olsun annene. M.beauty ne alemdesin canım ? Dreamy Rabbim kurtarsın hayırlısıyla seni. Yeniden can sen naptın ilacı hala 25 lik mi kullanıyorsun
İlk kez duyuyorum bunu canım,belki de kendiliğinden düşsün diye mi kanama olsun istediler acaba?guzel ye iç canım,toparlan,dikkat et kendine.medicine hosptal de oldum ilk önce kanamayı beklediler daha kolay olması için sanırım kanamam olmayınca ilaç yan etki de yapınca mafoldum doğumhanede bi oda da doğuranlar ve ben kötüydü çok kötü şimdi ne kadar ii olunabilirse o kaadar i patolojiden bi haftaya çıkıcak sonuç neden oldugu belli olucak
Ben anladım sıkkın olduğunu,yazmıyor bu kız diye..Benim takıntılı düşünceler ve ara ara adama gıcıklığım var,asabiyetim var. Ama depresyon yok çok şükür,işyerinde anlaştığım arkadaşlarımla vakit geçirmekten tat almaya başladım.eskiden olduğu gibi güldürüyorum onları ve beni arıyorlar istiyorlar yanlarında bu hoşuma gidiyor:)evde daralmaların var mı,unutuyorum canım kusura bakma başlamadın dimi okula daha?Bakınıyorum ne var ne yok diye ama yazasım gelmiyor bu aralar ruh sağlığım yine limoni. Hepinize selamlar kızlar.. Özgecim çok geçmiş olsun annene. M.beauty ne alemdesin canım ? Dreamy Rabbim kurtarsın hayırlısıyla seni. Yeniden can sen naptın ilacı hala 25 lik mi kullanıyorsun
Ben Ece' nin rahatsızlığından sonra özellikle herşeyi önemsemeye başladım.aksırsam soruyorum dr.a.kontrol icin git canim danış dr.una.Kızlar benim mide bulantım var istifar ediyorum iki üç gün e bir neden olabilir anlamadım doktor da sormayı unuttum. Böyle olan oldu mu
Lustral i 75mg yapınca o mu iyi geldi bilmiyorum ama tuhaf bi sakinlik uyuşukluk var üstümde, solian i bırakınca kafayı yerim sandım ama Yemedim, etki bile etmedi yokluğu, belki doğum yaklaştı diye hormonlar mi uyuşturdu. O stres erginlik o tuhaf şey yok aman geri de gelmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?