Ece belden uyuşmuş o iyiymiş, ben uyanmaktan korkmadigim için pek takmiyorum.Benim de daha belli değil ,acaba cesaret edebilir miyim epidurala diyorum bazen..genel anesteziden uyanmakla kıyaslanınca.
Ana bendeki bu korku ve heyecan varken ümitsiz vaka görünüyorum epidural için
Evettttttt regaip kandiliYa, o gün kandil mi bilmiyordum :)
Senin o gün gelsin ben sana veririm gazi:)Benim de daha belli değil ,acaba cesaret edebilir miyim epidurala diyorum bazen..genel anesteziden uyanmakla kıyaslanınca.
Ana bendeki bu korku ve heyecan varken ümitsiz vaka görünüyorum epidural için
Epidurale cesaret edebilirseniz çok iyi, ama bende edemem derdim.Başka çarem yoktu o tansiyonla :) paşa paşa gidip yatacaktım.Ece belden uyuşmuş o iyiymiş, ben uyanmaktan korkmadigim için pek takmiyorum.
İsin kötü yani ben korkunca sinirleniyorum, bide sövüyorum, aslında soverek ağlıyorum :))))Epidurale cesaret edebilirseniz çok iyi, ama bende edemem derdim.Başka çarem yoktu o tansiyonla :) paşa paşa gidip yatacaktım.
Ama ameliyatta anestezi uzmanına beni.sürekli konuşturun dedim.Bütün hayat hikayemi anlattım o korkuyla.
İsin kötü yani ben korkunca sinirleniyorum, bide sövüyorum, aslında soverek ağlıyorum :))))
Teşekkür ederim canım.Senin o gün gelsin ben sana veririm gazi:)
İnşallah edebiliriz ya hep epidural diyorlar,ama düşününce bile kalbim ağzımdan firlayiverecekmis gibi geliyormuş.Epidurale cesaret edebilirseniz çok iyi, ama bende edemem derdim.Başka çarem yoktu o tansiyonla :) paşa paşa gidip yatacaktım.
Ama ameliyatta anestezi uzmanına beni.sürekli konuşturun dedim.Bütün hayat hikayemi anlattım o korkuyla.
Sövünce rahatliyorsan söv ,bazılar o hakediyor zaten. :)İsin kötü yani ben korkunca sinirleniyorum, bide sövüyorum, aslında soverek ağlıyorum :))))
Aynen ya kadına ayıp olcak, suratına bakamam, zaten bakarken utanıyorum bana ödlek gözüyle bakıyor. Genelde bebeğe sovdum.Dr.lara küfür edersin artık :)
Geçen hastanede serum akmadı sal.k hemşire nerde dedim, yastık istedim gelmedi davarmisiniz nerde yastık dedim :))) yazık onlar da pek kibarSövünce rahatliyorsan söv ,bazılar o hakediyor zaten. :)
İsin kötü yani ben korkunca sinirleniyorum, bide sövüyorum, aslında soverek ağlıyorum :))))
yap et sonra yazık de benim gibi,ne olacak halimizGeçen hastanede serum akmadı sal.k hemşire nerde dedim, yastık istedim gelmedi davarmisiniz nerde yastık dedim :))) yazık onlar da pek kibar
Hayata karışman süper canım :) adına çok sevindim. Benim dep devam. Bazen geçer gibi oluyor ne kadar mutlu oluyorum. O ana varya herşeyi sığdırmak istiyorum iyiyim ya yapabilirim herşeyi. Bazense yine dipteyim sondayım depresyondayım modu. Yok canım henüz başlamadım işe başlamadanda doğum iznine ayrılmak istiyorum bakalım artıkBen anladım sıkkın olduğunu,yazmıyor bu kız diye..Benim takıntılı düşünceler ve ara ara adama gıcıklığım var,asabiyetim var. Ama depresyon yok çok şükür,işyerinde anlaştığım arkadaşlarımla vakit geçirmekten tat almaya başladım.eskiden olduğu gibi güldürüyorum onları ve beni arıyorlar istiyorlar yanlarında bu hoşuma gidiyor:)evde daralmaların var mı,unutuyorum canım kusura bakma başlamadın dimi okula daha?
AFP üçlü ve dörtlü testin içinde bakılıyor canım.ben dörtlüyü yaptırdım afp değerim normal ki bişey demedi dr.Kızlar sız apf testı yaptırdınızmı acaba 16-20 haftalar arasında
İnşallah görürsün canım çünkü 25 mg çok düşüktü.2 gündür gene 50mg a çıktım,inşallah iyi yapmışımdır.
Bazen ben de aynı senin gibi oluyorum.okuyorum ama ne yazacagimi bilemiyorum
Geçer gibi oluşlar sıklaştı mı?:)Benim bir iki derken sıklaştı iyi hallerim şükür.ama takıntılar çok ,gıcık kapmalar had safhada.metrobüste arkamda oturan adam sakız çiğniyordu,kulaklarımı tıkadım,neyse iki durak sonra indi diye şükrederken öbür binen adamın da nefes alış sesine taktım ve şeker hastalrının ağzında olan keton cisimciklerinin yol açtığı bir ağız kokusu vardır metalik gibi onu aldım durdum inene kadar,algılarım duyularım inanılmaz açık ...Hayata karışman süper canım :) adına çok sevindim. Benim dep devam. Bazen geçer gibi oluyor ne kadar mutlu oluyorum. O ana varya herşeyi sığdırmak istiyorum iyiyim ya yapabilirim herşeyi. Bazense yine dipteyim sondayım depresyondayım modu. Yok canım henüz başlamadım işe başlamadanda doğum iznine ayrılmak istiyorum bakalım artık
Geçer gibi oluşlar biraz arttı en azından 7/24 depresyonda değilim bu olumlu bi gidişat dimi.. Bende okb var ama senin ki kadar değil. Neden azalmıyor bu takıntılar ilaçlaGeçer gibi oluşlar sıklaştı mı?:)Benim bir iki derken sıklaştı iyi hallerim şükür.ama takıntılar çok ,gıcık kapmalar had safhada.metrobüste arkamda oturan adam sakız çiğniyordu,kulaklarımı tıkadım,neyse iki durak sonra indi diye şükrederken öbür binen adamın da nefes alış sesine taktım ve şeker hastalrının ağzında olan keton cisimciklerinin yol açtığı bir ağız kokusu vardır metalik gibi onu aldım durdum inene kadar,algılarım duyularım inanılmaz açık ...
iyileşiyorsun ilknur olumlu gidişat buna delalet:)ilaçların dozu az geliyor galiba bana.dr.uma anlatıyorum, hamilelikteki hassaslıktan dolayı diyor okbden değilmiş.hamilelikten önce de vardı gerçi ama neyse dedim uzatmadım dr.a lafı:)Geçer gibi oluşlar biraz arttı en azından 7/24 depresyonda değilim bu olumlu bi gidişat dimi.. Bende okb var ama senin ki kadar değil. Neden azalmıyor bu takıntılar ilaçla
Ay inşallah bide bakmışım paxile gerek kalmadan lustralle devam etmişim :) Hamilelik hassaslığı bu kadar olmaz bence. Bencede doz yetmiyor 225 mg efexor nerde 50 mg misol nerde.iyileşiyorsun ilknur olumlu gidişat buna delalet:)ilaçların dozu az geliyor galiba bana.dr.uma anlatıyorum, hamilelikteki hassaslıktan dolayı diyor okbden değilmiş.hamilelikten önce de vardı gerçi ama neyse dedim uzatmadım dr.a lafı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?