Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim de daha belli değil ,acaba cesaret edebilir miyim epidurala diyorum bazen..genel anesteziden uyanmakla kıyaslanınca.
Ana bendeki bu korku ve heyecan varken ümitsiz vaka görünüyorum epidural için
Ece belden uyuşmuş o iyiymiş, ben uyanmaktan korkmadigim için pek takmiyorum.

Ece belden uyuşmuş o iyiymiş, ben uyanmaktan korkmadigim için pek takmiyorum.
Epidurale cesaret edebilirseniz çok iyi, ama bende edemem derdim.Başka çarem yoktu o tansiyonla :) paşa paşa gidip yatacaktım.
Ama ameliyatta anestezi uzmanına beni.sürekli konuşturun dedim.Bütün hayat hikayemi anlattım o korkuyla.

İsin kötü yani ben korkunca sinirleniyorum, bide sövüyorum, aslında soverek ağlıyorum :))))

Senin o gün gelsin ben sana veririm gazi:)
Teşekkür ederim canım.
İnşallah edebiliriz ya hep epidural diyorlar,ama düşününce bile kalbim ağzımdan firlayiverecekmis gibi geliyormuş.

Kızlar sız apf testı yaptırdınızmı acaba 16-20 haftalar arasında

Hayata karışman süper canım :) adına çok sevindim. Benim dep devam. Bazen geçer gibi oluyor ne kadar mutlu oluyorum. O ana varya herşeyi sığdırmak istiyorum iyiyim ya yapabilirim herşeyi. Bazense yine dipteyim sondayım depresyondayım modu. Yok canım henüz başlamadım işe başlamadanda doğum iznine ayrılmak istiyorum bakalım artık

Geçer gibi oluşlar sıklaştı mı?:)Benim bir iki derken sıklaştı iyi hallerim şükür.ama takıntılar çok ,gıcık kapmalar had safhada.metrobüste arkamda oturan adam sakız çiğniyordu,kulaklarımı tıkadım,neyse iki durak sonra indi diye şükrederken öbür binen adamın da nefes alış sesine taktım ve şeker hastalrının ağzında olan keton cisimciklerinin yol açtığı bir ağız kokusu vardır metalik gibi onu aldım durdum inene kadar,algılarım duyularım inanılmaz açık ...

Geçer gibi oluşlar biraz arttı en azından 7/24 depresyonda değilim bu olumlu bi gidişat dimi.. Bende okb var ama senin ki kadar değil. Neden azalmıyor bu takıntılar ilaçla

Geçer gibi oluşlar biraz arttı en azından 7/24 depresyonda değilim bu olumlu bi gidişat dimi.. Bende okb var ama senin ki kadar değil. Neden azalmıyor bu takıntılar ilaçla
iyileşiyorsun ilknur olumlu gidişat buna delalet:)ilaçların dozu az geliyor galiba bana.dr.uma anlatıyorum, hamilelikteki hassaslıktan dolayı diyor okbden değilmiş.hamilelikten önce de vardı gerçi ama neyse dedim uzatmadım dr.a lafı:)

Ay inşallah bide bakmışım paxile gerek kalmadan lustralle devam etmişim :) Hamilelik hassaslığı bu kadar olmaz bence. Bencede doz yetmiyor 225 mg efexor nerde 50 mg misol nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…