- 21 Şubat 2016
- 180
- 45
- 28
- 37
canım vücudun bi süre daha betahcg yi salgılıcak,hormonlar vücudunu terkettikçe rahatlarsın.hayırlısı buymuş diye düşünürsen daha hızlı toparlanırsın.hiç beklemiyodum bu şekilde olacagını düzelmek biraz zaman alacak gbi kendimi hala hamile zannediyorum inanamıyorum takdir i ilahi demekten baska carem yok
saolun destekleriniz yardımlarınız için Allah razı olsun inşallah daha çabuk atlatırımcanım vücudun bi süre daha betahcg yi salgılıcak,hormonlar vücudunu terkettikçe rahatlarsın.hayırlısı buymuş diye düşünürsen daha hızlı toparlanırsın.
Halliceyim.. Gün içinde bir iki saat iyi olduğum oluyor artık. En azından işimi yapmaya gayret ediyorum evimdeyim. Dido psikiyatriye göründün mü kürtajdan sonra? İlaç falan alıyormusun ?Allah razı olsun cnm bnm sne nasılsın
bütün hersey geçti kusmalar öğürmeler ama onları bile özlüyorum keske şu an karnımda olsaydı da sabaha kadar kussaydım diyorum belkide çok söylendim diye düşünüyorum rabbimn gücüne gtti belkide o yüzden şu an kıymetini bil şükret her zaman kuzum psikiyatriye görünmedim antidepresanlarn a sını sokmadım agzıma hiç bişi kullanmıyorum canım yandı ben ilaç kullanırken hamile kaldım belkide onlar böle yaptı patoloji sonucu cuma günü çıkıcak belli olucak orda herseyHalliceyim.. Gün içinde bir iki saat iyi olduğum oluyor artık. En azından işimi yapmaya gayret ediyorum evimdeyim. Dido psikiyatriye göründün mü kürtajdan sonra? İlaç falan alıyormusun ?
Canım lütfen kendini suçlamamaya çalış,bak ben de umursamadım,aldırmayı düşündüm.dr.lara verdikleri ilaç harici ilaç vermelerini istiyordum.bunları bile isteye yapmadık canım.hepimizin yaşadığı bir kaderimiz var,ilaç içmesen de,tüm düşündüklerini düşünmesen de bu olacaktı cünkü o bir birey olarak,insan olarak Allahın dünyaya vermeyeceği bir cenindi.o böyle uygun gördü.bunda bizim bilemediğimiz,dünyevi aklımızın almayacağı sırlar ve hayırlar gizli.benim annemler sekiz kardeş.bir o kadar düşük vs.ve en küçük dayımı istememiş.dam yuvakları vardır köyde sırf betondan kocaman bir silindir.onu yere uzanıp ustünden geçirtiyormuş.yuksek yerlerden atlıyormuş,ağır kaldırıyormuş,ilaçlar içmiş,kına bile içmiş.sonuç dayım düsmemis aksine o kadar akıllı ve zeki ki anlatamam.Allah yaşatmak isterse yaşatır canım.seni anlıyorum durup durup kuruyorsun düsünüp düsünüp heder ediyorsun kendini biliyorum.lütfen Allaha sığın canım en hayırlı zamanda sağliklı ve hayırli bir evlat dile ondan.beterin beteri dertlerin dertleri var canım geçecek canım hepsi geçecek inan bana..bütün hersey geçti kusmalar öğürmeler ama onları bile özlüyorum keske şu an karnımda olsaydı da sabaha kadar kussaydım diyorum belkide çok söylendim diye düşünüyorum rabbimn gücüne gtti belkide o yüzden şu an kıymetini bil şükret her zaman kuzum psikiyatriye görünmedim antidepresanlarn a sını sokmadım agzıma hiç bişi kullanmıyorum canım yandı ben ilaç kullanırken hamile kaldım belkide onlar böle yaptı patoloji sonucu cuma günü çıkıcak belli olucak orda hersey
bende sizin gbiydim daha gecen hafta şu anda size özeniyorum ama canımdan da bezmiştim ben yine canımdan bezmek istiyorum ne kadar kıymetli oldugunu kaybedincre anladım ben dedğin gbi belki de sağlıksız bebekler böle oluyo offf içim okadar kötü ki anlatamam buraya yazıyorum az da olsa rahatlıyorum şimdi işe başlıycam rabbim bi yerden aglatırken bi yerden güldüryrm aylardr iş arıyodum hamile kalınca bırakmıştım iş aramıyo hayırlısı buymuş belkide rabbim daha kötüsünden korsun hepimizi inşallahCanım lütfen kendini suçlamamaya çalış,bak ben de umursamadım,aldırmayı düşündüm.dr.lara verdikleri ilaç harici ilaç vermelerini istiyordum.bunları bile isteye yapmadık canım.hepimizin yaşadığı bir kaderimiz var,ilaç içmesen de,tüm düşündüklerini düşünmesen de bu olacaktı cünkü o bir birey olarak,insan olarak Allahın dünyaya vermeyeceği bir cenindi.o böyle uygun gördü.bunda bizim bilemediğimiz,dünyevi aklımızın almayacağı sırlar ve hayırlar gizli.benim annemler sekiz kardeş.bir o kadar düşük vs.ve en küçük dayımı istememiş.dam yuvakları vardır köyde sırf betondan kocaman bir silindir.onu yere uzanıp ustünden geçirtiyormuş.yuksek yerlerden atlıyormuş,ağır kaldırıyormuş,ilaçlar içmiş,kına bile içmiş.sonuç dayım düsmemis aksine o kadar akıllı ve zeki ki anlatamam.Allah yaşatmak isterse yaşatır canım.seni anlıyorum durup durup kuruyorsun düsünüp düsünüp heder ediyorsun kendini biliyorum.lütfen Allaha sığın canım en hayırlı zamanda sağliklı ve hayırli bir evlat dile ondan.beterin beteri dertlerin dertleri var canım geçecek canım hepsi geçecek inan bana..
Sen yine yaşayacaksın Allahın izniyle hamilelik duygusunu canım.Daha güzel zamanda inşallah.dedim ya hayat akışın bu canım,bir işe girecekmişsin bak.Bana çok değil bir sene önce deselerdi ki bu adamla evleneceksin asla derdim mesela,ne olacağını bilemiyoruz..simdi önüne bak canım,cok düşünmemeye çalış,güzel beslen,kendine güzel bak,sağlikla hamile kalırsın canım.simdi tecrübe kazandın,kıymetini anladın bak,gözün gibi bakacaksın bir sonraki gebeliğinde kendine ve bebeğine..herşeyde bir hayır var canım inan bana hepsi geçecek..bende sizin gbiydim daha gecen hafta şu anda size özeniyorum ama canımdan da bezmiştim ben yine canımdan bezmek istiyorum ne kadar kıymetli oldugunu kaybedincre anladım ben dedğin gbi belki de sağlıksız bebekler böle oluyo offf içim okadar kötü ki anlatamam buraya yazıyorum az da olsa rahatlıyorum şimdi işe başlıycam rabbim bi yerden aglatırken bi yerden güldüryrm aylardr iş arıyodum hamile kalınca bırakmıştım iş aramıyo hayırlısı buymuş belkide rabbim daha kötüsünden korsun hepimizi inşallah
M.beauty haklı bu kez daha kıymetini bilerek yaşayacaksın. Ben kaç ay nefret bile ettim aldırmak istedim. Senin doğunca belki imtihanın olacaktı. Şimdi tedavi olacaksın psikolojik olarak belki bu kez ki zorlukları hiç yaşamadan hamileliğin geçecek. Ben hasta halimle hamile kaldım iki buçuk aydır topikteyim neler yaşıyorum görüyorsun. Allah yine evlat verecek sana. Ayrica asla kendini suçlu hissetme ilac içtin diye kimler ne ilaçlar kullanıyor hamilelik boyunca sapasağlam bebekleri doğuyor. Bu imtihan ve nasip meselesi. Hakkında hayırlısı buymuş demekki.bende sizin gbiydim daha gecen hafta şu anda size özeniyorum ama canımdan da bezmiştim ben yine canımdan bezmek istiyorum ne kadar kıymetli oldugunu kaybedincre anladım ben dedğin gbi belki de sağlıksız bebekler böle oluyo offf içim okadar kötü ki anlatamam buraya yazıyorum az da olsa rahatlıyorum şimdi işe başlıycam rabbim bi yerden aglatırken bi yerden güldüryrm aylardr iş arıyodum hamile kalınca bırakmıştım iş aramıyo hayırlısı buymuş belkide rabbim daha kötüsünden korsun hepimizi inşallah
Korunuyor musun peki ?bencede bişeyler yazın sizi okuyorum sürekli bende :) Allah yardımcınız olsun zor yaşadıklarınız.ben regl dönemimde çok zorlanıyorum bide hormonlar sizi mahvediyorgörümcem 5 aylık hamile ne miğde bulantısı yaşadı ne sıkıntı onu görünce hep siz geldiniz aklıma.. ama Rabbim büyük Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.bu arada bende de anksiyete panik atak agarofobi ne ararsan var yeni yeni tek başıma çıkmaya bişeyler yapmaya başladım efexor 75 mg ve anafranil 25 mg kullanıyorum.
Hay AllahMaalesef vajinismusum bide o var başımda
Üzerine gitmedim bide korkularım olunca eşim de çok anlayışla karşıladı 8 ay oldu evleneliHay Allah
Öncelikle tedavini ol, sonra zaten kendin çocuk için cesaretini toplar hamile kalırsın.Üzerine gitmedim bide korkularım olunca eşim de çok anlayışla karşıladı 8 ay oldu evleneli
cnm zaten önce o sonrasında da endişelerimin azalması lazım daha zamanım var ama sizi takip ediyorum yinede :)Öncelikle tedavini ol, sonra zaten kendin çocuk için cesaretini toplar hamile kalırsın.
Bizde senin gibiydik :) sonra endişeler azaldı cesaret arttı.cnm zaten önce o sonrasında da endişelerimin azalması lazım daha zamanım var ama sizi takip ediyorum yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?