- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Canım benim ya ilaçların ismine dozuna kadar hatırlıyorAy inşallah bide bakmışım paxile gerek kalmadan lustralle devam etmişim :) Hamilelik hassaslığı bu kadar olmaz bence. Bencede doz yetmiyor 225 mg efexor nerde 50 mg misol nerde.
İnşallah canım,Allah hepimize şifa versin.İnşallah görürsün canım çünkü 25 mg çok düşüktü.
canım benim kader arkadaşımsın nasıl hatırlamamCanım benim ya ilaçların ismine dozuna kadar hatırlıyorya geçen gün metrobüste şarkı bile söyledi adamın biri başımda,ve her metrobüse bindiğimde muhakkak tlfla konuşan biri oluyor,öleceğim birgün sinirden.
Ağırlaşıyorsun ondan bu ağrılar sanırım gerçi ilk hamileliğim benim ama bence bundan olmalıBenim sirtim kaburgalarim cok fenayim ya okadar cok agriyoki ablatamam bide devamli uyumak ostiyorum yani yatmak istiyorum kanim dusuk ondan mi acaba
Olabilir ama cok agridi . Simdi biraz daha iyiyimAğırlaşıyorsun ondan bu ağrılar sanırım gerçi ilk hamileliğim benim ama bence bundan olmalı
Çok geçmiş olsun canım. Sende depresyon var mı ondan olabilir belki sürekli uyumak istemenOlabilir ama cok agridi . Simdi biraz daha iyiyim
İlaçla en son geçen takıntıdır.Geçer gibi oluşlar biraz arttı en azından 7/24 depresyonda değilim bu olumlu bi gidişat dimi.. Bende okb var ama senin ki kadar değil. Neden azalmıyor bu takıntılar ilaçla
Fiziki yapın nasıl canım,ben sporla haşır neşirim mesela,sırt ve karın kasların cok güçlü değilse zor oluyor gebelik,ağrı çok oluyor.hamilelikte kalp,böbrekler vs.organlar da dahil üç katı bir calışma var vücutta,ve hormonlar canım,kimi hamilelerde uyku yoğunluğu oluşuyor.kan değerlerin kötü mü,anemi var mı?bu durum da hamile olunmasa bile halsizliğe,uykuya meyle sebep olur.yemen içmen nasıl?muz,pekmez tüket mesela..Benim sirtim kaburgalarim cok fenayim ya okadar cok agriyoki ablatamam bide devamli uyumak ostiyorum yani yatmak istiyorum kanim dusuk ondan mi acaba
Depresyon vardi da suanda yok sanirim cunku disari falan cikabiliyorum ayyyy geri gelmesinÇok geçmiş olsun canım. Sende depresyon var mı ondan olabilir belki sürekli uyumak istemen
Abs ,esr vs.fren sistemlerini kilitlediği icin yasaktı cep tlfnu evet.ama geliştirildi o sistemler yasak kalktı.görgü ve toplum kurallarını da takmıyor kimse malesef..canım benim kader arkadaşımsın nasıl hatırlamamo telefon konuşmaları benide çıldırtıyor. Bikaç kez binmiştim metrobüse orda telefonla konuşmak yasaktır uyarısı vardı sanki
Ben suanda 70 kiloyum 1 65 boyundayim aslinda plates gecmisim var ama 1 2 aydir yapmiyorum yapamiyorum anemi var kanim 10 dusmus ilac kullanamiyorum midemi bulandiriyolar ama doktor zorla da olsa icmek zorundasin dedi yok yok yok olmuyo cikariyorum alinca yemek yemem de normal asiri yemiyorumFiziki yapın nasıl canım,ben sporla haşır neşirim mesela,sırt ve karın kasların cok güçlü değilse zor oluyor gebelik,ağrı çok oluyor.hamilelikte kalp,böbrekler vs.organlar da dahil üç katı bir calışma var vücutta,ve hormonlar canım,kimi hamilelerde uyku yoğunluğu oluşuyor.kan değerlerin kötü mü,anemi var mı?bu durum da hamile olunmasa bile halsizliğe,uykuya meyle sebep olur.yemen içmen nasıl?muz,pekmez tüket mesela..
Süpersin kilolu degilmişsin canım.süte karıştırsan muzu,pekmezi içebilir misin?et,salatalar,havuç ta cok iyi kansızlığa..Ben suanda 70 kiloyum 1 65 boyundayim aslinda plates gecmisim var ama 1 2 aydir yapmiyorum yapamiyorum anemi var kanim 10 dusmus ilac kullanamiyorum midemi bulandiriyolar ama doktor zorla da olsa icmek zorundasin dedi yok yok yok olmuyo cikariyorum alinca yemek yemem de normal asiri yemiyorum
Of kansızlık zor, başka kan ilac i dene, vitamin de kullan.Ben suanda 70 kiloyum 1 65 boyundayim aslinda plates gecmisim var ama 1 2 aydir yapmiyorum yapamiyorum anemi var kanim 10 dusmus ilac kullanamiyorum midemi bulandiriyolar ama doktor zorla da olsa icmek zorundasin dedi yok yok yok olmuyo cikariyorum alinca yemek yemem de normal asiri yemiyorum
Onlari yiyorum et cok seviyorum zaten .. de doktor bu haftalardan sonra destege ihtiyacin var ilac alman sart dedi 10 a dusmus ispanak kereviz kiru var ibrahim saracoglunun onumu denesem bi zarari da yok deneyenler cok faydasini gormus arastirdimSüpersin kilolu degilmişsin canım.süte karıştırsan muzu,pekmezi içebilir misin?et,salatalar,havuç ta cok iyi kansızlığa..
Hepsini denedim surup olani haplarin hepsini yok cikiyo bi sekilde belkide pskolojik olarak oyle hissediyorumOf kansızlık zor, başka kan ilac i dene, vitamin de kullan.
Allah razı olsun cnm bnm sne nasılsınCanım benim çok geçmiş olsun yaa. Rabbim sabır versin m.beauty haklı sağlıksız gebelikler sonlanıyor genellikle belki de evladın imtihanın olacaktı herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim şifa versin.
kendimi suçlamaktan sürekli alamıyorum kendimi suskun içime kapanık biri oldum eşimde korkuyor bu halimdenİlk kez duyuyorum bunu canım,belki de kendiliğinden düşsün diye mi kanama olsun istediler acaba?guzel ye iç canım,toparlan,dikkat et kendine.
Kendini suçlama birtanem herşey Allah tan, kuzenimin de ayni şekilde kaybı oldu biraz ara verecekmişsin rahim onu unutacakmış yeniden hamile kalacaksın, bakkendimi suçlamaktan sürekli alamıyorum kendimi suskun içime kapanık biri oldum eşimde korkuyor bu halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?