Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ay inşallah bide bakmışım paxile gerek kalmadan lustralle devam etmişim :) Hamilelik hassaslığı bu kadar olmaz bence. Bencede doz yetmiyor 225 mg efexor nerde 50 mg misol nerde.
Canım benim ya ilaçların ismine dozuna kadar hatırlıyorya geçen gün metrobüste şarkı bile söyledi adamın biri başımda,ve her metrobüse bindiğimde muhakkak tlfla konuşan biri oluyor,öleceğim birgün sinirden.

canım benim kader arkadaşımsın nasıl hatırlamam o telefon konuşmaları benide çıldırtıyor. Bikaç kez binmiştim metrobüse orda telefonla konuşmak yasaktır uyarısı vardı sanki

Benim sirtim kaburgalarim cok fenayim ya okadar cok agriyoki ablatamam bide devamli uyumak ostiyorum yani yatmak istiyorum kanim dusuk ondan mi acaba

Benim sirtim kaburgalarim cok fenayim ya okadar cok agriyoki ablatamam bide devamli uyumak ostiyorum yani yatmak istiyorum kanim dusuk ondan mi acaba
Ağırlaşıyorsun ondan bu ağrılar sanırım gerçi ilk hamileliğim benim ama bence bundan olmalı

Fiziki yapın nasıl canım,ben sporla haşır neşirim mesela,sırt ve karın kasların cok güçlü değilse zor oluyor gebelik,ağrı çok oluyor.hamilelikte kalp,böbrekler vs.organlar da dahil üç katı bir calışma var vücutta,ve hormonlar canım,kimi hamilelerde uyku yoğunluğu oluşuyor.kan değerlerin kötü mü,anemi var mı?bu durum da hamile olunmasa bile halsizliğe,uykuya meyle sebep olur.yemen içmen nasıl?muz,pekmez tüket mesela..

canım benim kader arkadaşımsın nasıl hatırlamam o telefon konuşmaları benide çıldırtıyor. Bikaç kez binmiştim metrobüse orda telefonla konuşmak yasaktır uyarısı vardı sanki
Abs ,esr vs.fren sistemlerini kilitlediği icin yasaktı cep tlfnu evet.ama geliştirildi o sistemler yasak kalktı.görgü ve toplum kurallarını da takmıyor kimse malesef..

Ben suanda 70 kiloyum 1 65 boyundayim aslinda plates gecmisim var ama 1 2 aydir yapmiyorum yapamiyorum anemi var kanim 10 dusmus ilac kullanamiyorum midemi bulandiriyolar ama doktor zorla da olsa icmek zorundasin dedi yok yok yok olmuyo cikariyorum alinca yemek yemem de normal asiri yemiyorum

Süpersin kilolu degilmişsin canım.süte karıştırsan muzu,pekmezi içebilir misin?et,salatalar,havuç ta cok iyi kansızlığa..

Of kansızlık zor, başka kan ilac i dene, vitamin de kullan.

Süpersin kilolu degilmişsin canım.süte karıştırsan muzu,pekmezi içebilir misin?et,salatalar,havuç ta cok iyi kansızlığa..
Onlari yiyorum et cok seviyorum zaten .. de doktor bu haftalardan sonra destege ihtiyacin var ilac alman sart dedi 10 a dusmus ispanak kereviz kiru var ibrahim saracoglunun onumu denesem bi zarari da yok deneyenler cok faydasini gormus arastirdim

İlk kez duyuyorum bunu canım,belki de kendiliğinden düşsün diye mi kanama olsun istediler acaba?guzel ye iç canım,toparlan,dikkat et kendine.
kendimi suçlamaktan sürekli alamıyorum kendimi suskun içime kapanık biri oldum eşimde korkuyor bu halimden

kendimi suçlamaktan sürekli alamıyorum kendimi suskun içime kapanık biri oldum eşimde korkuyor bu halimden
Kendini suçlama birtanem herşey Allah tan, kuzenimin de ayni şekilde kaybı oldu biraz ara verecekmişsin rahim onu unutacakmış yeniden hamile kalacaksın, bak m.beauty ne güzel dedi sağlıksız gebelikler böyle sonuçlanıyor, komşumuzun kızı da bebeğini ayni şekilde kaybetti şuan 7 aylık hamile, dünyanın sonu değil, Allah boyle istedi, çok şükür bebegin de oluyor daha ne üzülüyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…