Prensesi kucağına alınca benim yerime gidigindan op :)Bizde senin gibiydik :) sonra endişeler azaldı cesaret arttı.
Ben bile öpemiyorum :) mikrop kapar diyorlar :) Tek yapabildiğim elimi dezenfekte edip dokuna bilmek ve süt sağıp götürmek.Prensesi kucağına alınca benim yerime gidigindan op :)
Oy maşallah :) çıkınca öpersin minnosu :)Ben bile öpemiyorum :) mikrop kapar diyorlar :) Tek yapabildiğim elimi dezenfekte edip dokuna bilmek ve süt sağıp götürmek.
Bu arada 1300 gr olmuş.
Bu kafada kurmak ve ona inanmak iğrenç bisey :) bazen kafayı bozuyorum. Annem herşeyi kafana takıyorsun cabuk yaşlanacaksın diyo kadın hakli gerçi yaşlandım bile saçlar bembeyaz :)
Ay gerçekten iğrenç bi hastalık. Allah beterinden saklasın.Zaten okb nin tanımı bu kur ve inan.Bazen kafamdakiler gerçek olacak gibi oturup ağlıyorum.Sanki hangi kurduğum gerçek olduysa :) gerçekleşmiyor sonrada geçmişse bakıp kendimi salak yerine koyuyorum.Niye saçmalamışım bukadar diye.
Bakalım eğitim verecekler görünen o ki ilk 3 ay eve yabancı misafir bile alınmayacak.Bugün,çok komikti, hastaneye gittim,yüz üstü yatırmışlar, popoyu yukarı kaldırmış, öyle yatıyorOy maşallah :) çıkınca öpersin minnosu :)
Oy poposunu yerim :)Bakalım eğitim verecekler görünen o ki ilk 3 ay eve yabancı misafir bile alınmayacak.Bugün,çok komikti, hastaneye gittim,yüz üstü yatırmışlar, popoyu yukarı kaldırmış, öyle yatıyor
Ben de efexor kullanıyordum 225 mg:)regl oncesi terör estirirdim ben.öyle böyle değil ama kaç kere işten çıktım,makamlarımdan oldum ne ilaç ne bişey işe yaramıyordu.rahatsızlıklarımdan en kötüsü depresyon, ömrümü yedi.bencede bişeyler yazın sizi okuyorum sürekli bende :) Allah yardımcınız olsun zor yaşadıklarınız.ben regl dönemimde çok zorlanıyorum bide hormonlar sizi mahvediyorgörümcem 5 aylık hamile ne miğde bulantısı yaşadı ne sıkıntı onu görünce hep siz geldiniz aklıma.. ama Rabbim büyük Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.bu arada bende de anksiyete panik atak agarofobi ne ararsan var yeni yeni tek başıma çıkmaya bişeyler yapmaya başladım efexor 75 mg ve anafranil 25 mg kullanıyorum.
Oyyy maşallah ElayaBen bile öpemiyorum :) mikrop kapar diyorlar :) Tek yapabildiğim elimi dezenfekte edip dokuna bilmek ve süt sağıp götürmek.
Bu arada 1300 gr olmuş.
Ayyy dayanamam kuzum benimBakalım eğitim verecekler görünen o ki ilk 3 ay eve yabancı misafir bile alınmayacak.Bugün,çok komikti, hastaneye gittim,yüz üstü yatırmışlar, popoyu yukarı kaldırmış, öyle yatıyor
Allahım sana sağlık versin inşallah canım,sabrını arttırsin.Kolay devil tabi ama herseyde bir hayır vardır inşallah.hiç beklemiyodum bu şekilde olacagını düzelmek biraz zaman alacak gbi kendimi hala hamile zannediyorum inanamıyorum takdir i ilahi demekten baska carem yok
Aynen ben de erkenden yaşlandığımi hissediyorum,saçların zaten yarıdan fazlası beyaz en kötüsü ruhumun yaşlandığını hissediyorum.Bunları düşünmenin kotu olduğunu biliyorum ama olmuyor.Bu kafada kurmak ve ona inanmak iğrenç bisey :) bazen kafayı bozuyorum. Annem herşeyi kafana takıyorsun cabuk yaşlanacaksın diyo kadın hakli gerçi yaşlandım bile saçlar bembeyaz :)
Maşallah,kucağına alacağım günlerde gelecek inşallah.Ben bile öpemiyorum :) mikrop kapar diyorlar :) Tek yapabildiğim elimi dezenfekte edip dokuna bilmek ve süt sağıp götürmek.
Bu arada 1300 gr olmuş.
Canım geçmiş olsun, dr â git, soğuk biseyler içme.Kızlar boğazım ve ciğerlerim çok kötü.öksürdukc çok canım yanıyor.Par ol içtim.Kurbağa yutmus gibi öksürüyorum..
Aynen ben de erkenden yaşlandığımi hissediyorum,saçların zaten yarıdan fazlası beyaz en kötüsü ruhumun yaşlandığını hissediyorum.Bunları düşünmenin kotu olduğunu biliyorum ama olmuyor.
Zaman gecsede dogursak ece tek temennim o..Doğum yapın, bir kaç hafta sonra yavaş yavaş normale dönersiniz, hormonlar herçekten çok etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?