Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bu kafada kurmak ve ona inanmak iğrenç bisey :) bazen kafayı bozuyorum. Annem herşeyi kafana takıyorsun cabuk yaşlanacaksın diyo kadın hakli gerçi yaşlandım bile saçlar bembeyaz :)

Zaten okb nin tanımı bu kur ve inan.Bazen kafamdakiler gerçek olacak gibi oturup ağlıyorum.Sanki hangi kurduğum gerçek olduysa :) gerçekleşmiyor sonrada geçmişse bakıp kendimi salak yerine koyuyorum.Niye saçmalamışım bukadar diye.

Ay gerçekten iğrenç bi hastalık. Allah beterinden saklasın.

Ben de efexor kullanıyordum 225 mg:)regl oncesi terör estirirdim ben.öyle böyle değil ama kaç kere işten çıktım,makamlarımdan oldum ne ilaç ne bişey işe yaramıyordu.rahatsızlıklarımdan en kötüsü depresyon, ömrümü yedi.

Ben bile öpemiyorum :) mikrop kapar diyorlar :) Tek yapabildiğim elimi dezenfekte edip dokuna bilmek ve süt sağıp götürmek.

Bu arada 1300 gr olmuş.
Oyyy maşallah Elaya
Bakalım eğitim verecekler görünen o ki ilk 3 ay eve yabancı misafir bile alınmayacak.Bugün,çok komikti, hastaneye gittim,yüz üstü yatırmışlar, popoyu yukarı kaldırmış, öyle yatıyor
Ayyy dayanamam kuzum benim

hiç beklemiyodum bu şekilde olacagını düzelmek biraz zaman alacak gbi kendimi hala hamile zannediyorum inanamıyorum takdir i ilahi demekten baska carem yok
Allahım sana sağlık versin inşallah canım,sabrını arttırsin.Kolay devil tabi ama herseyde bir hayır vardır inşallah.

Bu kafada kurmak ve ona inanmak iğrenç bisey :) bazen kafayı bozuyorum. Annem herşeyi kafana takıyorsun cabuk yaşlanacaksın diyo kadın hakli gerçi yaşlandım bile saçlar bembeyaz :)
Aynen ben de erkenden yaşlandığımi hissediyorum,saçların zaten yarıdan fazlası beyaz en kötüsü ruhumun yaşlandığını hissediyorum.Bunları düşünmenin kotu olduğunu biliyorum ama olmuyor.

Kızlar boğazım ve ciğerlerim çok kötü.öksürdukc çok canım yanıyor.Par ol içtim.Kurbağa yutmus gibi öksürüyorum..

Sıcak şeyler içmeye çalışıyorum ,tüm dokularım eklemlerim felaket ağrıyor.

Ya bende bu gece zor uyudum uykuya dalaniyodum bi turlu bi ates bi usume sirt agrisi kaburga agrisi cok sikayet ettim ama inan cok kotuydum dun gece

Aynen ben de erkenden yaşlandığımi hissediyorum,saçların zaten yarıdan fazlası beyaz en kötüsü ruhumun yaşlandığını hissediyorum.Bunları düşünmenin kotu olduğunu biliyorum ama olmuyor.

Doğum yapın, bir kaç hafta sonra yavaş yavaş normale dönersiniz, hormonlar herçekten çok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…