Takvim yapsana canim yaaYa en sona ben kalıcam aranızda doguma ya hepınız dogurucaksınız ben ole beklıycem
Seninki kaç haftalıkYa en sona ben kalıcam aranızda doguma ya hepınız dogurucaksınız ben ole beklıycem
Ilk aylar ıcın cok dedı doktor normalde 1 2 kılo alınmalı dedı5 kilo normal değil mi ayol Allah Allah
Çok uzun sayılmaz ama 1.70 boyumKız boylu poslusun herhalde sen heee?
Ya denedım yapamadım vallahı ya kackerre demedım takvımı ekle kızmına bı sayfa cıkıyo ama sonra olmuyoTakvim yapsana canim yaa
Senden 20 eksık teyzesı :)Seninki kaç haftalık
Oy oy minicik daha :)Senden 20 eksık teyzesı :)
Ben 13 kilo aldımIlk aylar ıcın cok dedı doktor normalde 1 2 kılo alınmalı dedı
Kisisel bilgilerin varya oraya gir,oraya tahmini dogum tarihini gir,degisiklikleri kaydet butonuna bas okeydirYa denedım yapamadım vallahı ya kackerre demedım takvımı ekle kızmına bı sayfa cıkıyo ama sonra olmuyo
Ya minnakım benım bugun doktora gıttık 19 cm olmus :)Oy oy minicik daha :)
Dert etme biz buralarda olacaz. Peşpeşeyiz hepimiz zaten cinsiyeti ne ?Ya en sona ben kalıcam aranızda doguma ya hepınız dogurucaksınız ben ole beklıycem
Kız en sevdıgım cins :)Dert etme biz buralarda olacaz. Peşpeşeyiz hepimiz zaten cinsiyeti ne ?
Ayy Allah kucağına almayı nasip etsin bende kız olmasını çok istedim. Erkek ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da :)Kız en sevdıgım cins :)
Yaptım oldu sonundaKisisel bilgilerin varya oraya gir,oraya tahmini dogum tarihini gir,degisiklikleri kaydet butonuna bas okeydir
Kesınlıkle saglıklı olsunlar en onemlisi o ben ılk 3 ayda kullandım ılaç o yuzden korkuyorumAyy Allah kucağına almayı nasip etsin bende kız olmasını çok istedim. Erkek ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da :)
Böyle daha iyi olduYaptım oldu sonunda
34 bedende sıska birseydim ben.kenarda 36 bedenken giydigim sonrasinda bol gelen bir esofman altı kalmış hep onu giyiyorum rezillik valla...dr.hamur,tatlı,pilav makarna yemeyeceksin dedi.saglik ocagindaki hemsire de korkuttu boyle devam edersen ileriki zamanda cok zorlanirsun nefes almakta dahi zorlanirsin dedi.dr.un ne diyor canim agrilarina?
Canm aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize de bebişine de. İnşaAllahh her şey çok güzel olucak az daha sabır.Rabbim ferahlık versin inşallahBen bile öpemiyorum :) mikrop kapar diyorlar :) Tek yapabildiğim elimi dezenfekte edip dokuna bilmek ve süt sağıp götürmek.
Bu arada 1300 gr olmuş.
Olmayacak bişey inşallah. Senin panik atakmıydı sadece rahatsızlığınKesınlıkle saglıklı olsunlar en onemlisi o ben ılk 3 ayda kullandım ılaç o yuzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?