- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Evet canım ya artıyor valla.tüm dokularım kemiklerim boğazım her yerim ağrıyor.iyi bir grip mi artık bakteriyel mi bilemiyorumBen 2 eşofman la geçirdim hamileligi, ağrı nerende var canım, son ay da ağrılar artıyor valla.
Şikayetler çok oluyor tabi kiloyls beraber canim.Allah kolaylik versinEsin eğitimi vardı antalya ya gelmiştik.Cuma günü döneceğiz inşallah,tanımadığım bir doktora gitmek istemedim.patik içiyorum.limon sıkıyorum suya.otelin yemekleri damak tadına hic uygun değil,zaten ağzımın tadı yok.
Ben zaten 94 95 kilo ile başlamıştım şimdi 103 104 oldum.
Ayy ne guzel ulke standartlarımıza göre uzun boylusun canımÇok uzun sayılmaz ama 1.70 boyum
Bende iki gün önce nezle oldum tylol hot B grubunda diye içtim bitane. C grubu antidepresan alıyorum madem bu b grubu ilerlemeden kurtulayım dedim.Evet canım ya artıyor valla.tüm dokularım kemiklerim boğazım her yerim ağrıyor.iyi bir grip mi artık bakteriyel mi bilemiyorum
Takvimin hayirli olsun ohh bee gozum arıyordu valla:)Ya minnakım benım bugun doktora gıttık 19 cm olmus :)
Sagol canımAyy ne guzel ulke standartlarımıza göre uzun boylusun canım
Amin inşallah hepimize.Şikayetler çok oluyor tabi kiloyls beraber canim.Allah kolaylik versin
Sana da geçmiş sun canımBende iki gün önce nezle oldum tylol hot B grubunda diye içtim bitane. C grubu antidepresan alıyorum madem bu b grubu ilerlemeden kurtulayım dedim.
Ben de kız istiyordum yıllarca erkek hayal etmeme rağmen...kısmet erkekmiş hayırlısı sağlıklısı olsunKız en sevdıgım cins :)
Bu thaylot mudur piyasadan kalkti yadaklandi biliyordum ben..Bende iki gün önce nezle oldum tylol hot B grubunda diye içtim bitane. C grubu antidepresan alıyorum madem bu b grubu ilerlemeden kurtulayım dedim.
Kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benimSana da geçmiş sun canım
Gerekirse içeceğim ne yapalım,parol içiyorum Gün de 3 kere.
Yatmadan önce içeyim de geceye dönük rahat olayım diye düşündüm
Resmen inliyorum ,ALLAHIM hepimize sağlık mutluluk versin inşallah
Hadi ya e eşim bugünde bulup aldı. Zararı var mıBu thaylot mudur piyasadan kalkti yadaklandi biliyordum ben..
Bence de çok içme, nane limon yap bi güzel dinlen.Hadi ya e eşim bugünde bulup aldı. Zararı var mıkullanmayayım o zaman
Ay öyle yapimBence de çok içme, nane limon yap bi güzel dinlen.
Anksıyete var bendeOlmayacak bişey inşallah. Senin panik atakmıydı sadece rahatsızlığın
Uzun dımı boyu doktor pek onemsedı olculerı normal dedı ama nette okuduklarıma gore az bıraz uzun gıbıTakvimin hayirli olsun ohh bee gozum arıyordu valla:)
18 haftaya gore boyu cok guzel bebişinin maşallah subhanallah
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.Kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım benim
Bak takviminde de 14cm yaziyor mesela..Uzun dımı boyu doktor pek onemsedı olculerı normal dedı ama nette okuduklarıma gore az bıraz uzun gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?