Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bende artık geceleri uyurken zorlanıyorum.bazen kendi inleme sesimi duyup uyanıyorum.karnım çıktıkça yatakta dönmem pozisyon değiştirmem çok zorlaşıyor.yinede şükür.az kaldı doğuma.

bende artık geceleri uyurken zorlanıyorum.bazen kendi inleme sesimi duyup uyanıyorum.karnım çıktıkça yatakta dönmem pozisyon değiştirmem çok zorlaşıyor.yinede şükür.az kaldı doğuma.
Peşpeyiz forumcak :) bakalım nasıl olacak bebişleride beraber büyütürüz tüm üyelerce :)

Psikolojik olarak nasılsın ondada bi ferahlama oluyor mu ? Gerçi senin zor bi süreçti
Aslında ilk haftaya göre daha iyiyim. İlk hafta yoğun bakıma elayı görmeye gittikten sonra tam bir felaketti, dibe çöktüm.
Ama şimdi daha iyiiym Şükür.
Normal birşekilde doğum olsaydı, bukadar dibe çökmezdim.Merak etmeyin doğumdan sonra hemen değilsede yavaş yavaş düzeliyorsunuz.Hormonlarda çok etkiliyor.
Bende şimdi lohusayım, o da bir süreç ama geçiyor.

Özellikle 30. Haftadan sonra uyumak zorlaşıyor.Karnına destekleyici yastık koy.

Bugu

"1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.
Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım." emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır.

2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir.

3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin; o da size istediğiniz karşılığı verecektir.

4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir.

5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız.

6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.

7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.

Ülker Saruhan Sönmez"

Naber canım nasılsın ?
Dun ve bugun izinliydim.dun saglik icagina gittim kan sonuclarimi aldim tetanos aşimın ilk dozunu oldum..bugun de dr.uma gittim,biraz sinirliydim,çok tahlil istiyordu yardimcilari da dr.disaridan tahlil istemiyor deyip ellerindeki tahlil kagidini vermeyip cekistiriyorlar gibi geliyordu bana vezneye surukluyorlardi sanki..ticarethane gibi.dr.a da kustum bugün.ben dedim devletin bana sundugu imkanlar varken burada tahlillere para vermek istemiyorum deyip siraladim yukarida yazdiklarimi.biraz bozuldu ama sakin karsiladi.srni kizdirmislar dedi.dedim tahlilleri ille de burada istiyorsaniz gelmeyeyim buraya.yaptir disarida ben goreyim bileyim dedi.bu kadar sinirli olma dedi.bebegi gosterdi sıkıntılarına ragmen iyi gorunuyor dedi.eve geldim yatıyorum halâ,kac haftadir alisveris yapayim diyorum olmuyor bir türlü..

Hakkaten işi ticarete dökmüşler neyseki doktorun üste çıkmaya çalışmamış. Netten baktın mı hiç bebek kıyafetlerine. O kadar eksiği var ki benimkinin sadece iki zıbın bir pijama aldım. Oda kendimi çok iyi hissettiğim bi anda

Karyola baktım netten,ne alacagım nerden başlayacağım bilmiyorum valla.benim de giyecek bişeyim kalmadı cok kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…