- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Karnın büyüdü müKaryola baktım netten,ne alacagım nerden başlayacağım bilmiyorum valla.benim de giyecek bişeyim kalmadı cok kilo aldım.
Büyüdü canım sivri bir karnım var,heryerim büyüdüKarnın büyüdü mü
34 bedende sıska birseydim ben.kenarda 36 bedenken giydigim sonrasinda bol gelen bir esofman altı kalmış hep onu giyiyorum rezillik valla...dr.hamur,tatlı,pilav makarna yemeyeceksin dedi.saglik ocagindaki hemsire de korkuttu boyle devam edersen ileriki zamanda cok zorlanirsun nefes almakta dahi zorlanirsin dedi.dr.un ne diyor canim agrilarina?Ben de çok kilo aldım,alışveriş bile yapmak istemediğimden doğru dürüst giyecek kıyafetim bile kalmadı utanıyorum bazen tek pantolona kaldım.
dreamy07 ne güzel demek sakinleştirici verecekler çok sevindim.
E ececem21 ben senin sabrını çok takdir ediyorum,ne kadar bala gelen çekilir desek de zor bir girdi geçirdin halen de mücadelen devam ediyor.
Allahım hepimizin gücünü ve sağlığını artırsın inşallah.
Ben de bebeğe hiç alışveriş yapmadım,kendi pijamalarımın içime giremiyorum,bazılarının lastiğine makas attım.
Allahım geçsin bu ağrılar artık
52 kiloyla kaldım dun 65 ti olculdugumdeKaç kilosunm.beauty
Gayet iyisin canım ben de 65 falanım zaten kilom vardı. Çok zayıf değildim52 kiloyla kaldım dun 65 ti olculdugumde
Bebek herhalde o 11 kilonun yerini aldı doğru dürüst karın yok bende. Hamile kalmadan önceki kiloma varmadım henüz ama az kaldı. 78 kilo ile hamile kaldım. 67 kiloya düştüm şimdi 75 olmuşum kilo aldığıma sevineceğimi hiç düşünmezdimBüyüdü canım sivri bir karnım var,heryerim büyüdüsen toparlayabildin mi verdigin 11kiloyu?
Ne işle meşgul ki bu kadar dalgın.. Ah erkekler zaten bu konularda hep ilgisizler keşke benim çektiklerimi sen çeksen de görsem halini diyorum eşimeBizim herseyimize annem kostu yillarca,babam kayitsiz kendini dusunen bir adamdir.bunun eksikligini yasiyorum aynisini cocugum yasamayacak beni tek birakamayacaksin babam gibi dedim.hicbirsey sormuyor ilgilenmiyor unutuyor.sacini basıni yolup duvarlara vurasım var .felaket gıcık oluyorum.sümsük sümsük oturdu yine karşıma
Evet o benim :)Canım sen fizik oğretmeniydin değil mi?:)
Ben 2 eşofman la geçirdim hamileligi, ağrı nerende var canım, son ay da ağrılar artıyor valla.Ben de çok kilo aldım,alışveriş bile yapmak istemediğimden doğru dürüst giyecek kıyafetim bile kalmadı utanıyorum bazen tek pantolona kaldım.
dreamy07 ne güzel demek sakinleştirici verecekler çok sevindim.
E ececem21 ben senin sabrını çok takdir ediyorum,ne kadar bala gelen çekilir desek de zor bir girdi geçirdin halen de mücadelen devam ediyor.
Allahım hepimizin gücünü ve sağlığını artırsın inşallah.
Ben de bebeğe hiç alışveriş yapmadım,kendi pijamalarımın içime giremiyorum,bazılarının lastiğine makas attım.
Allahım geçsin bu ağrılar artık
Kız boylu poslusun herhalde sen heee?Bebek herhalde o 11 kilonun yerini aldı doğru dürüst karın yok bende. Hamile kalmadan önceki kiloma varmadım henüz ama az kaldı. 78 kilo ile hamile kaldım. 67 kiloya düştüm şimdi 75 olmuşum kilo aldığıma sevineceğimi hiç düşünmezdim
Sağol valla canım moral oldunGayet iyisin canım ben de 65 falanım zaten kilom vardı. Çok zayıf değildim
Bende 5 kılo aldım 18 haftalıgım doktor fazla dedı bu ay kontrol altında tutcak olmazsa dıyete baslatıcak benıde kı ben her gun sabah aksam yuruyus yapıyorum gercı 2 gundur yapmadım ana duzenlı yaptım bu zamana kadar sırf 36 gıbı sancım gelsınde acılma kolay olsun dıye sezaryana korkumdan normale dıktım gozumu ekmeekte yemıyorum tatlı falsn zaten sevmem nıye alıyorum anlam veremıyorum bıde bunları yapmasam ne olcak34 bedende sıska birseydim ben.kenarda 36 bedenken giydigim sonrasinda bol gelen bir esofman altı kalmış hep onu giyiyorum rezillik valla...dr.hamur,tatlı,pilav makarna yemeyeceksin dedi.saglik ocagindaki hemsire de korkuttu boyle devam edersen ileriki zamanda cok zorlanirsun nefes almakta dahi zorlanirsin dedi.dr.un ne diyor canim agrilarina?
Bende hiç bişey alamadım. Gerçi ben kiloluydum 78 kilodan 67 ye düşünce uzun bi süre gebeliklere gerek duymadım hala duymuyorum. Ama geçen bebişe iki zıbın almışken hamileliği bana bişey almadan bitirmeyeyim hamileliği dedim bi tunik bide gebe tişörtü aldım. Sanırım son aya giyerim ancak ince şeyler de bide.34 bedende sıska birseydim ben.kenarda 36 bedenken giydigim sonrasinda bol gelen bir esofman altı kalmış hep onu giyiyorum rezillik valla...dr.hamur,tatlı,pilav makarna yemeyeceksin dedi.saglik ocagindaki hemsire de korkuttu boyle devam edersen ileriki zamanda cok zorlanirsun nefes almakta dahi zorlanirsin dedi.dr.un ne diyor canim agrilarina?
5 kilo normal değil mi ayol Allah AllahBende 5 kılo aldım 18 haftalıgım doktor fazla dedı bu ay kontrol altında tutcak olmazsa dıyete baslatıcak benıde kı ben her gun sabah aksam yuruyus yapıyorum gercı 2 gundur yapmadım ana duzenlı yaptım bu zamana kadar sırf 36 gıbı sancım gelsınde acılma kolay olsun dıye sezaryana korkumdan normale dıktım gozumu ekmeekte yemıyorum tatlı falsn zaten sevmem nıye alıyorum anlam veremıyorum bıde bunları yapmasam ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?