Nisan ismini bende düşünmüştüm :) neyse ela abla olacak :)Aslında öyle olacaktı, nisanda doğacaktı senden hemen sonra :) ama olmadı diğer ismide nisan zaten.
İnş cnm daha bana eğitim verecekler, bir süre hastanede yatıcam bebeğe bakımım nasıl eve çıkarsam bakabilecek miyim.Ona göInsallhhh bence daha erken cikar cunku kilo alisi iyi gidiyo dedigine gore ... allahim en kisa zamanda saglikla sihhatle al kicagina insallhh ..
Aslında hastane çıkışını mı yoksa doğum zamanınımı dikkate alcaz bilememedim :)Nisan ismini bende düşünmüştüm :) neyse ela abla olacak :)
Prensesin kimliği çıktımı, doğum sut parası onlara da başvur canımAslında hastane çıkışını mı yoksa doğum zamanınımı dikkate alcaz bilememedim :)
Çıktı kimliği, bu hafta başvurdum zamanım varkenPrensesin kimliği çıktımı, doğum sut parası onlara da başvur canım
Oy ne güzel :) minik civciv yaÇıktı kimliği, bu hafta başvurdum zamanım varken
Seninde 1 haftan kaldi insallhhhOy ne güzel :) minik civciv ya
İnşallah canım kurtulucam bu göbekten :) senin de yaklaştı:)Seninde 1 haftan kaldi insallhhh
Allahım inşallah herşeyi sağlıklı şekilde kucağında olur.tüm testleri temiz çıkar.kocaman bir kız olur annesi inşallahCnm kasma kendini bende tesadüfmüdür nedir, ameliyattan bir hafta önce azcık iyi hissedince gidip kendime ve bebişime bişiler almıştım ama kendime 2 takım pijama almıştım o kadar iyi etmişim ki :)
Bugün ela 1400 gr olduğunu öğrendik, hastaneden çıkmadan rop göz muayenesi var inş iyi çıkar. Ayrıca ortalama 1 sene nörolojik muayenesi yapılacak.1 sene kontrol altında tutulması gerekiyor.
Allah analılı babalı büyütsün inşallah.Çıktı kimliği, bu hafta başvurdum zamanım varken
Tşkler cnm sen nasılsın?nasıl oldunAllah analılı babalı büyütsün inşallah.
İnşallah hepimiz o günlere sağlıcakla,mutlulukla ulaşırızİnşallah canım kurtulucam bu göbekten :) senin de yaklaştı:)
UTşkler cnm sen nasılsın?nasıl oldun
Doğum zamanı canım,dünyaya adım attığı,bedeninden ayrıldığı günü:)Aslında hastane çıkışını mı yoksa doğum zamanınımı dikkate alcaz bilememedim :)
:) o zaman minyon olacak demektir :)Doğum zamanı canım,dünyaya adım attığı,bedeninden ayrıldığı günü:)
Kürtçe canımHelbest nece canım?
oyyy prensesim kilo almış.1900 gr olunca sanırım taburcu edilebiliyo bebiş.eve gelmesine az kalmış.Cnm kasma kendini bende tesadüfmüdür nedir, ameliyattan bir hafta önce azcık iyi hissedince gidip kendime ve bebişime bişiler almıştım ama kendime 2 takım pijama almıştım o kadar iyi etmişim ki :)
Bugün ela 1400 gr olduğunu öğrendik, hastaneden çıkmadan rop göz muayenesi var inş iyi çıkar. Ayrıca ortalama 1 sene nörolojik muayenesi yapılacak.1 sene kontrol altında tutulması gerekiyor.
Nurok nasılsın canımoyyy prensesim kilo almış.1900 gr olunca sanırım taburcu edilebiliyo bebiş.eve gelmesine az kalmış.
iyiyim canım.hava 3 gündür açtı,benim de ruh halim haliyle biraz düzeldi.d vitamini eksikliğim vardı,devit 3 damlamı düzenli kullanıyorum.bu vitaminin eksikliği de depresyona sebep olabiliyormuş.sanırım kullandığım damlanın da olumlu etkisi var.sen nasılsın?Nurok nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?