Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bence güzel bir uygulama, hemen çıkarıp elime verseler afallarım.Bu şekilde ben de tecrübe etmiş olacağım.

İstanbula gelin toplanalım kızlar :)
Bence güzel bir uygulama, hemen çıkarıp elime verseler afallarım.Bu şekilde ben de tecrübe etmiş olacağım.
Afferim sana kiz 1 gun degil 1000 gunde olsa bebegin icin raZisin hastanede kalmaya ben bikisjm o hastanelerden o yuzden bana zor geliyor allhim herkese saglik sihhat versin .. ya kizlar kimsede face vs yokmu ne guzel gorusurduk ordan da

Sanki biri beni ıslak odunla dövmüş gibi heryerim ağrıyor
Heryerim ağrısa daha mı iyi olur diye düşünmeye başladım yazını görünce.bıktım toplu taşıma araçlarından.metroda yanımdaki kız son ses müzik dinliyordu kulaklıktan taşıyordu ses.sabah tesbih çekiyordu bir adam.yürüyen merdivene biniyorum şak şak sakız çiğneyenler dibimde.iş yerinde de endonezyalı bir kız var bağıra bağıra konuştu bugün hep.ağzını şapırdata şapırdata cerez yedi.sinirimden kaçtım durdum dinlenme odasından.çok sinirliyim dayanamıyorum artık insanlara..

Heh tamam bi eksik var diyordum başladı biri tlfla konuşmaya,bütün metrobus onu dinliyoruz şimdi..

Heh tamam bi eksik var diyordum başladı biri tlfla konuşmaya,bütün metrobus onu dinliyoruz şimdi..
Bugün bende dolmuşa bindim bir amca başladı konuşmaya, inene kadar dırdırdır.Vallaha bunlara sinir olmak için hamile olmaya gerek yok.Ben normalde de toplu taşımada çok konuşana sinir oluyorum.

Afferim sana kiz 1 gun degil 1000 gunde olsa bebegin icin raZisin hastanede kalmaya ben bikisjm o hastanelerden o yuzden bana zor geliyor allhim herkese saglik sihhat versin .. ya kizlar kimsede face vs yokmu ne guzel gorusurduk ordan da
Var canım face

Kızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .

Kızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Ayyy canim benim allh kolaylik versjn haber ver bizede

Canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi gider herşey.bizi habersiz bırakma. Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin hayırlısıyla al kucağına inşallah

Ne yaptin haber ver bize gece den beri merak ediyorum seni insallhhh her sey yolundadir

K
kuzum benım bebegıne kavusucagını dusun ona konsantre ol sakınlestırıcı verıcekler zaten rahatlıycaksın bıtıyor hamilelik 30 dklık ıs 3 dk bebek cıkıcak sonra uyutmalarını ıstersın dua edelım kızlar hep bırlıkte allah korkularını gotursun huzur versın ınsallah

Allah yardımcın olsun cnm hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğin inş

Konuşmuştuk ya benimle aynı gün mü doğacak teyzesi acaba ,yarın doğum günüm benim...korkma canım dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…