benim ailem de orada:)Bursa ben
Gelince goruselimbenim ailem de orada:)
Böylesi daha iyi belki belli bur sure için,
Ben halen bebeğe bakmaktan korkarım bilinçaltında birşey galiba.
Senin için zor olacak evet ama,hastanede güvenilir bir ortak ela büyüsün biraz annesi hic acele etme .
Belli bir süre sonra o korkular da gidiuor5 insan alışıyor.
Bi arada sen de daha iyi olacaksın ve kendine güvendikçe herşey daha kolay olacak
Minik kuşum benim annesiyle beraber olacak ne güzel, teyzesi yer onun poposunu :) keske hepimiz ayni hastanede olsak :)
İstanbula gelin toplanalım kızlar :)
Afferim sana kiz 1 gun degil 1000 gunde olsa bebegin icin raZisin hastanede kalmaya ben bikisjm o hastanelerden o yuzden bana zor geliyor allhim herkese saglik sihhat versin .. ya kizlar kimsede face vs yokmu ne guzel gorusurduk ordan daBence güzel bir uygulama, hemen çıkarıp elime verseler afallarım.Bu şekilde ben de tecrübe etmiş olacağım.
Babama ve erkek kardesime kızgınım konuşmuyorum.barışırsam gelirimGelince goruselim
Heryerim ağrısa daha mı iyi olur diye düşünmeye başladım yazını görünce.bıktım toplu taşıma araçlarından.metroda yanımdaki kız son ses müzik dinliyordu kulaklıktan taşıyordu ses.sabah tesbih çekiyordu bir adam.yürüyen merdivene biniyorum şak şak sakız çiğneyenler dibimde.iş yerinde de endonezyalı bir kız var bağıra bağıra konuştu bugün hep.ağzını şapırdata şapırdata cerez yedi.sinirimden kaçtım durdum dinlenme odasından.çok sinirliyim dayanamıyorum artık insanlara..Sanki biri beni ıslak odunla dövmüş gibi heryerim ağrıyor
Bugün bende dolmuşa bindim bir amca başladı konuşmaya, inene kadar dırdırdır.Vallaha bunlara sinir olmak için hamile olmaya gerek yok.Ben normalde de toplu taşımada çok konuşana sinir oluyorum.Heh tamam bi eksik var diyordum başladı biri tlfla konuşmaya,bütün metrobus onu dinliyoruz şimdi..
Sabır az kaldı.Benimde ayaklarım ağrıyor, vallaha her gün git gel hastaneye saatlerce orda kal.Belim ve ayaklarım ağrıyor.Sanki biri beni ıslak odunla dövmüş gibi heryerim ağrıyor
Var canım faceAfferim sana kiz 1 gun degil 1000 gunde olsa bebegin icin raZisin hastanede kalmaya ben bikisjm o hastanelerden o yuzden bana zor geliyor allhim herkese saglik sihhat versin .. ya kizlar kimsede face vs yokmu ne guzel gorusurduk ordan da
Ayyy canim benim allh kolaylik versjn haber ver bizedeKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi gider herşey.bizi habersiz bırakma. Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin hayırlısıyla al kucağına inşallahKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Ne yaptin haber ver bize gece den beri merak ediyorum seni insallhhh her sey yolundadirKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
kuzum benım bebegıne kavusucagını dusun ona konsantre ol sakınlestırıcı verıcekler zaten rahatlıycaksın bıtıyor hamilelik 30 dklık ıs 3 dk bebek cıkıcak sonra uyutmalarını ıstersın dua edelım kızlar hep bırlıkte allah korkularını gotursun huzur versın ınsallahKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Allah yardımcın olsun cnm hayırlısıyla sağlıkla doğar bebeğin inşKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Konuşmuştuk ya benimle aynı gün mü doğacak teyzesi acabaKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?