Berfin de kürtçeKürtçe canım
En son anneli odaya çıkıcaz, orda beni izleyecekler, bakabiliyormuyum diye.sonra eve çıkıcaz :)oyyy prensesim kilo almış.1900 gr olunca sanırım taburcu edilebiliyo bebiş.eve gelmesine az kalmış.
Adına sevindim bikaç gündür yağmurluydu ruhum çekiliyordu resmen bugün biraz güneşli hava iyi geliyor. Doğum yapsakta değiştirsek şu ilaçları ne zahmetli şu hamilelik yaaiyiyim canım.hava 3 gündür açtı,benim de ruh halim haliyle biraz düzeldi.d vitamini eksikliğim vardı,devit 3 damlamı düzenli kullanıyorum.bu vitaminin eksikliği de depresyona sebep olabiliyormuş.sanırım kullandığım damlanın da olumlu etkisi var.sen nasılsın?
tez zamanda inşallahEn son anneli odaya çıkıcaz, orda beni izleyecekler, bakabiliyormuyum diye.sonra eve çıkıcaz :)
Hava yagmurlu olunca bende karamsar oluyorum demekki hepimizde var bu durumAdına sevindim bikaç gündür yağmurluydu ruhum çekiliyordu resmen bugün biraz güneşli hava iyi geliyor. Doğum yapsakta değiştirsek şu ilaçları ne zahmetli şu hamilelik yaa
onu biliyordum canım helbesti ilk kez duydum.Sen aslen nerelisin kuzum?Berfin de kürtçe
aa sahiden mi nasıl yani izleyecekler Ece?En son anneli odaya çıkıcaz, orda beni izleyecekler, bakabiliyormuyum diye.sonra eve çıkıcaz :)
Helbest bana özelll esımle şiir i cok sevıyoruz o sayede tanıstık ondan adını helbest koyduk esım kürt asıllı daha evlenmeden kız olucagı adıda bellıydı bızde :)onu biliyordum canım helbesti ilk kez duydum.Sen aslen nerelisin kuzum?
Canım, premature olduğu için, eğitim verecekler (besleme,-yıkama vs.)sonra ben hastanede kızıma bakacağım gece orda yatacağım,bakacaklar bu anne bu çocuğa bakar öyle çıkartacaklar.Bu aradaaa sahiden mi nasıl yani izleyecekler Ece?
Ala ala :) bakmazsan hic vermeyecekler mi.Canım, premature olduğu için, eğitim verecekler (besleme,-yıkama vs.)sonra ben hastanede kızıma bakacağım gece orda yatacağım,bakacaklar bu anne bu çocuğa bakar öyle çıkartacaklar.Bu arada
Taburcu olamazsınız dedi :)Ala ala :) bakmazsan hic vermeyecekler mi.
Böylesi daha iyi belki belli bur sure için,Ama bir gün değil gerekirse bir kaç hafta anneli oda da kalacağım orda hemşireler yardımcı olup öğretcek.
Bu arada okb liler ya hep ya hiçi düşünür, bende aynı tepkiyi vermiştim bakamazsam sizinle mi nüyüyecek diye :) eşimde demişti elbet öğreneceksin.
Minik kuşum benim annesiyle beraber olacak ne güzel, teyzesi yer onun poposunu :) keske hepimiz ayni hastanede olsak :)Ama bir gün değil gerekirse bir kaç hafta anneli oda da kalacağım orda hemşireler yardımcı olup öğretcek.
Bu arada okb liler ya hep ya hiçi düşünür, bende aynı tepkiyi vermiştim bakamazsam sizinle mi nüyüyecek diye :) eşimde demişti elbet öğreneceksin.
Ahahaha ne güzel olurdu...Minik kuşum benim annesiyle beraber olacak ne güzel, teyzesi yer onun poposunu :) keske hepimiz ayni hastanede olsak :)
Ben de Istanbul canım.Bu arada ben kımın nerden oldugunu bılmıyorum sadace özgeyı bılıyorum istanbulmu herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?