Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Adına sevindim bikaç gündür yağmurluydu ruhum çekiliyordu resmen bugün biraz güneşli hava iyi geliyor. Doğum yapsakta değiştirsek şu ilaçları ne zahmetli şu hamilelik yaa

onu biliyordum canım helbesti ilk kez duydum.Sen aslen nerelisin kuzum?
Helbest bana özelll esımle şiir i cok sevıyoruz o sayede tanıstık ondan adını helbest koyduk esım kürt asıllı daha evlenmeden kız olucagı adıda bellıydı bızde :)

aa sahiden mi nasıl yani izleyecekler Ece?
Canım, premature olduğu için, eğitim verecekler (besleme,-yıkama vs.)sonra ben hastanede kızıma bakacağım gece orda yatacağım,bakacaklar bu anne bu çocuğa bakar öyle çıkartacaklar.Bu arada

Canım, premature olduğu için, eğitim verecekler (besleme,-yıkama vs.)sonra ben hastanede kızıma bakacağım gece orda yatacağım,bakacaklar bu anne bu çocuğa bakar öyle çıkartacaklar.Bu arada
Ala ala :) bakmazsan hic vermeyecekler mi.

Ama bir gün değil gerekirse bir kaç hafta anneli oda da kalacağım orda hemşireler yardımcı olup öğretcek.
Bu arada okb liler ya hep ya hiçi düşünür, bende aynı tepkiyi vermiştim bakamazsam sizinle mi nüyüyecek diye :) eşimde demişti elbet öğreneceksin.

Böylesi daha iyi belki belli bur sure için,
Ben halen bebeğe bakmaktan korkarım bilinçaltında birşey galiba.
Senin için zor olacak evet ama,hastanede güvenilir bir ortak ela büyüsün biraz annesi hic acele etme .
Belli bir süre sonra o korkular da gidiuor5 insan alışıyor.
Bi arada sen de daha iyi olacaksın ve kendine güvendikçe herşey daha kolay olacak

Minik kuşum benim annesiyle beraber olacak ne güzel, teyzesi yer onun poposunu :) keske hepimiz ayni hastanede olsak :)

Bu arada ben kımın nerden oldugunu bılmıyorum sadace özgeyı bılıyorum istanbulmu herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…