- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Allahım hayırlı doğum verir n inşallah.sağlıcakla yavruna kavuşursunKızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Kızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Canım benim ya gecmis olsun,Allah abalı babalı büyütsün inşallah.Kızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
Kızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
Canım gerçekten geliyor, ben epiduralden korkardım ama uyanık şekilde doğum yaptım :)Gerçekten cesaret geliyor değil mi inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun,yavrularımızı da bize de huzurlu,hayırlı uzun omur versin inşallah.
Ayyyy doğum yaptın demek. Geçmiş olsun çok sevindimm. Bak bitti çok şükür :) Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)Kızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
Kızlar vallahi korkmayın, inanın ecenin dediği gibi bisey yokmuş
Annammmmm 1 Nisanda geldi minişimiz,ufacık tefecik oyyyyKızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
sonda diye diye topiklerdeKızlar vallahi korkmayın, inanın ecenin dediği gibi bisey yokmuş
Aynen sıra sende :)Sanirim sira bana geldibende once doguracak olan yok degilmi sayfada
Vardı da artık yok :)Sanirim sira bana geldibende once doguracak olan yok degilmi sayfada
Kızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla aldın kucağına darısı bize inşallah ben hala çok korkuyorum ya bişey hissetmedin mi epiduralle spinalin farkı ne ki ? İnşallah bende korkularımı yenerim buralara doğurduğumu yazarımKızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
Canım benım ya annemı oldun ıyılesınce bıraz daha anlat bıze amelıyatı adı neydı minikinKızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.
Özel de mi doğum yaptın canımKızlar hic korkmayın spinal oldum zaten uyuşur uyuşmaz bebek hemen çıkıyor, ya korkulacak gibi değil sakin zindan etmeyin kendinize hiçbirşey yok rahat olun, inanın korkmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?