Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .
Allahım hayırlı doğum verir n inşallah.sağlıcakla yavruna kavuşursun

Kızlar nst de sancı çıktı, bebek strese de giriyormuş, eşyalarımı alıp hastaneye gidicem, eğer bisey olursa gece acil sezeryan olucam olmadı yarin sabah erkenden sezeryan â. Dua edin nolur. Korkuyorum .

Canım hayırlısıyla sağlıkla doğsun inş.

Kızlar odamdayım sabah 8 de aldılar ameliyat â 2, 700 , 46 cm doğdu, sakinleştirici yapmadılar, anestezici çok konuştu benle spinal yaptı, hic âcimadi, sonda uyuaruktan sonra takıldı, şimdi yanımda severmiyim demeyin seviyorsunuz :) korkmayın tuhaf bi cesaret geliyor. Agrım azcik var, daha bacaklarimin uyuşukluğu geçmedi.

Canım benim ya gecmis olsun,Allah abalı babalı büyütsün inşallah.

Allah bağışlasın cnm çok sevindim, elbette seviyorsun, zaman geçtikçe daha çok seversin.Ağcık ağrı oluyor ama zamanla oda geçiyor.Ne güzel hemen odana alınmışsın,bebişinde yanında.

Gerçekten cesaret geliyor değil mi inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun,yavrularımızı da bize de huzurlu,hayırlı uzun omur versin inşallah.

Ayyyy doğum yaptın demek. Geçmiş olsun çok sevindimm. Bak bitti çok şükür :) Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)

Kızlar vallahi korkmayın, inanın ecenin dediği gibi bisey yokmuş

Aynen cnm biz kafamızda abartıyoruz aslında, bence sen çok şanslısın bebeğin yanında.Ben hala hastaneye gidip geliyorum.Kızın yanında sevmen ve alışman daha kokaylaşıyor.Ben gidiyorum sevip geliyorum :)
Bizler sürekli kafamızda olmayacak şeyleri kafamızda kuruyoruz.Bende şimdi kafamda bukadar küçük bebeğe bakabilir miyim eve gelirse ne yaparım diye kurmaya başladım ama biliyorum ki hangi kurduğumuz şey gerçekleşti ki?

Annammmmm 1 Nisanda geldi minişimiz,ufacık tefecik oyyyy ,benziyor mu sana?

Aysimadan haber yok o da doğum yapmıştır heralde.
L lazkizi6161 senden sonra da ben varım galiba hayırlı doğumlar inşallah herkese
Ece canım inşallah sen de hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağında emzirmeye başlarsın.

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla aldın kucağına darısı bize inşallah ben hala çok korkuyorum ya bişey hissetmedin mi epiduralle spinalin farkı ne ki ? İnşallah bende korkularımı yenerim buralara doğurduğumu yazarım

Canım benım ya annemı oldun ıyılesınce bıraz daha anlat bıze amelıyatı adı neydı minikin

Kızlar hic korkmayın spinal oldum zaten uyuşur uyuşmaz bebek hemen çıkıyor, ya korkulacak gibi değil sakin zindan etmeyin kendinize hiçbirşey yok rahat olun, inanın korkmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…