Hiç belli değil nasıl olacağı şuana kadar normal gidiyo dedi doktor onceliğimiz o dedi. Şimdi İstanbul da bi doktor bulmaya çalışcam bi doktor tutturamadım. Malum doğumda memlekette olacak gibi ama kaynana falan orda biz gelmiyo etmiyo derler diye erkenden doğuruyum istiyorum aslında çok sıkıntı dert ediyorum. Napıcağımı bilemiyorumİşte aynı korkular bende de var Özge.İnşallah yazarız canım,Allahım ömür versin hepimize de gene burada yazışalım.
ozgrmzn Senin sezeryan mı olacak?
işte her şeyi dert ediyoruz,Ben de korkuyorum doğumdan sonra birileri başımda ukalalık yapacak,iki taraf kendi kompleksini birbirine üstünlük yaparak beni delirtecekler diye çok korkuyorum .O yüzden ne kendi tarafımdan ne de eşimin tarafından kimseyi istemiyorum.Hiç belli değil nasıl olacağı şuana kadar normal gidiyo dedi doktor onceliğimiz o dedi. Şimdi İstanbul da bi doktor bulmaya çalışcam bi doktor tutturamadım. Malum doğumda memlekette olacak gibi ama kaynana falan orda biz gelmiyo etmiyo derler diye erkenden doğuruyum istiyorum aslında çok sıkıntı dert ediyorum. Napıcağımı bilemiyorum
İşte bende onları düşünüp duruyorum işte nolacak diye pfff hayırlısı neyse o olsun artık inşallah gönlüme göre olur. Normalde evimde oluyum annem gelsin istiyorum ama istanbul olduğu için oraya buraya gitme dert eşim sürekli izin alamaz diye annemde araştırma hastanesi karşısında oturuyor diye orda olsun diyo eşim. Şu nst ye falan ne zaman bağlıyolar sık sık mı gidiyoruz hastaneyeişte her şeyi dert ediyoruz,Ben de korkuyorum doğumdan sonra birileri başımda ukalalık yapacak,iki taraf kendi kompleksini birbirine üstünlük yaparak beni delirtecekler diye çok korkuyorum .O yüzden ne kendi tarafımdan ne de eşimin tarafından kimseyi istemiyorum.
Hem yardıma ihtiyacım var hem de yardım edecek insanların takınacağı tavır ve davranışlardan dolayı içimde büyük bir korku var ilk doğumdan kalan üzerim atamadığım.
İnşallah gönlünce olur.İlk lohusalığımda kendime moral verip bir de etrafımdakileri idare edip avutmaya çalışmıştım.İşte bende onları düşünüp duruyorum işte nolacak diye pfff hayırlısı neyse o olsun artık inşallah gönlüme göre olur. Normalde evimde oluyum annem gelsin istiyorum ama istanbul olduğu için oraya buraya gitme dert eşim sürekli izin alamaz diye annemde araştırma hastanesi karşısında oturuyor diye orda olsun diyo eşim. Şu nst ye falan ne zaman bağlıyolar sık sık mı gidiyoruz hastaneye
Evet kasılmalara bakılıyor. İnşallah gönlüme göre olur ya bayramdan önce doğurayım evimde olayım. Kaynana derdi falan çekmek istemiyorum çünkü kaldıramam sinirli biriyim zaten. Bide loğusa halimle milleti çekemem ben.İnşallah gönlünce olur.İlk lohusalığımda kendime moral verip bir de etrafımdakileri idare edip avutmaya çalışmıştım.
Ben öncekinde de hiç nst ye bağlanmadım,nasıl birşey hiç bilmiyorum.Ama belli bir haftadan sonra her kontrolde ölçüyorlar galiba,kız kardeşim bahsederdi doktoru nst istermiş.Galiba nst kasılmaları mı ölçüyor.
Valla al benden d o kadar,hele ukalalık,kendi evladıyla ilgili kayırmalar oldukça hastalanırım ben artık,bir şey de diyemem.Evet kasılmalara bakılıyor. İnşallah gönlüme göre olur ya bayramdan önce doğurayım evimde olayım. Kaynana derdi falan çekmek istemiyorum çünkü kaldıramam sinirli biriyim zaten. Bide loğusa halimle milleti çekemem ben.
Du bakalım sen de benim gibisin gemileri yakıveriyosun hemen..ela anne babalı bir evde büyüsün pedagoglar en az 5 yaşına kadar aile ortamını benimsemeli diyor kuzum.sabret bakalım anlar hatasını zamanla belki..Defolsun gitsin, vallaha boşanma fikrini iyice benimsedim, defolsun anasıyla kalsın.
Bukadar anacık, babacık olunmaz.
Kız ne ölmesi çatır çatır doğuracaksın Allahın izniyle,çookkk eskilerde kaldı doğumda zarar görme falan...Ben sanırım ameliyattan ççok korkuyorum ölürüm diye ya saçma mı bilmiyorum bu fikri benimsiyorum of ya. Siz de doğurunca girin buralara moral olun çok korkuyorum çok
İnşallah ,İnşallah.Kız ne ölmesi çatır çatır doğuracaksın Allahın izniyle,çookkk eskilerde kaldı doğumda zarar görme falan...
Annem de senin gibi,birsey diyemez kimseye,icine atar.kimseyi kirmaz.ben ezdirmem kendimi sayarim laflari tek tek cirkefim ama sonrasi pismanlik...Valla al benden d o kadar,hele ukalalık,kendi evladıyla ilgili kayırmalar oldukça hastalanırım ben artık,bir şey de diyemem.
Valla haklıysan sayacaksın lafları aslında o çirkeflik olmuyorAnnem de senin gibi,birsey diyemez kimseye,icine atar.kimseyi kirmaz.ben ezdirmem kendimi sayarim laflari tek tek cirkefim ama sonrasi pismanlik...
Nerhaba D DygBlue benim troidlerim az çalışıyor ve levotiron kullanıyorum.Ama tedavi olunmazsa engel diye biliyorum en azından hipotroidi.Bir değer var TPO muydu neydi onun aralığına bakıyorlar.Dahiliyeci yada kadın doğum uzmanı bakabilir hormonlarına.canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Ben de iste ağır konuşuyorum,döküyorum ne varsa.yıllarca okuttugum uni.de hoca olan kardesim konusmuyor benimle.dogum yaptiginin birinci haftasiydi kayinvalidesine saydirdim kahvalti sofrasinda.onun icin ertesi gun bagirdi bana,anneme dönüp nasil yetistirdin sen bunu diye haykirdi,git evimden,kavga getirme buraya da dedi.yaraliyim yillarimi verdim maddi manevi kardesim degil kizimdi o benim.rahatsizliklarimi bile anlayisla karsilamadi.tam buldumcuk oldu kocamkoylu oldu.yegenime doyamadim hasretinden ölüyorumValla haklıysan sayacaksın lafları aslında o çirkeflik olmuyorm.beauty bence hakkını zamanında savunmak oluyor.
Ben o an birşey diyemiyorum,sonradan karşımdakine tavır alıyorum.Eminim diyorlardır bu kadın deli midir nedir durduk yere garip tavırlar,soğuk soğuk...
Bulunmak istesede bulunamaz. Hastaneye odaya günde 1 saatliğine alıyorlar.1 saatede ne yardımı olacak kiGitsin tabi hiç bir şeyin abartılısı istenmez.Şuan destek de bulunuyor mu sana?
Aminnnnnn inşallah hepimizinozgrmzn İnşallah sağlıcakla normal doğum yaparsın,kolay da bir doğumun olur.
İster istemez korkuyorum inşallah iyi geçer canımKız ne ölmesi çatır çatır doğuracaksın Allahın izniyle,çookkk eskilerde kaldı doğumda zarar görme falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?