Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Seni anlıyorum,o hasreti biliyorum.Eminim kardeşin de pişmandır şimdi.

Zaten ne kaynana çekebiliyorsun ne kocanı, hormonlar aniden düşüşe geçiyor özellikle ilk hafta, ben preeklampsiden doğurmuşum millet aramış aaaa hayırlı olsun, milleti dövesim geliyordu, evet kurtulduk ama hayırlı olsun lafınada gıcık oluyordum kaynanam dahil kimsenin telefonunu açmadım.Kaynanamda aramış aaay çok stres yaptın ondan oldu, gelde anlat kadına lohusa halinle.

Sevdiğiniz kişiler yanınızda olsun, çok ve boş konuşanlardan uzak durun.

canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Tiroid bezinin iyi calismamasi yumurtalik hormonlarini da etkileyeceginden diger organlari etkileyebilecegi gibiyumurtaliklarin calismasini da engeller.bu da kısırlığa sebep olabilir.gebelik elde edilse dahi bebekte geriliklere,sagliksal anomalilere,düsük ve etken dogumlara neden olabilir.gebelik oncesi ve sirasinda devamli kontrol edilir tiroid..

o zaman doktora gidip tam tekmil tedavı görmem lazım

Pişman mıdır gerçekten,cok kırgınım..
Bence pişmandır.O da lohusaydı değil mi o zaman şimdi anlayabilirsin onu da.Kardeşinin yaşadığı durumu ben yaşadım inan öyle kötüydü ki anlatamam sana yaşadıklarımı.Burda çok ayrıntılı yazamıyorum belki tanıyan çıkabilir diye her ihtimale karşı,öyle de korkağımdır bu arada.

Ben de höh hayatımı anlatıyorum topikte hergün.amaannnn okurlarsa okusunlar...

Kızlar ya ben heyecandan çok titremem olursa belimden iğneyi nasıl yapacaklar diye korkuyorum,korkum acı değil,rezil olurum diye.Ya ne takıntıymış bunlar,ömrümü yedi ömrümüüüü

Kızlar ya ben heyecandan çok titremem olursa belimden iğneyi nasıl yapacaklar diye korkuyorum,korkum acı değil,rezil olurum diye.Ya ne takıntıymış bunlar,ömrümü yedi ömrümüüüü
Canım onlar alışkın her duruma merak etme.ozellikle anestezi uzmanı seni rahatlatacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…