- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Seni anlıyorum,o hasreti biliyorum.Eminim kardeşin de pişmandır şimdi.Ben de iste ağır konuşuyorum,döküyorum ne varsa.yıllarca okuttugum uni.de hoca olan kardesim konusmuyor benimle.dogum yaptiginin birinci haftasiydi kayinvalidesine saydirdim kahvalti sofrasinda.onun icin ertesi gun bagirdi bana,anneme dönüp nasil yetistirdin sen bunu diye haykirdi,git evimden,kavga getirme buraya da dedi.yaraliyim yillarimi verdim maddi manevi kardesim degil kizimdi o benim.rahatsizliklarimi bile anlayisla karsilamadi.tam buldumcuk oldu kocamkoylu oldu.yegenime doyamadim hasretinden ölüyorum
Evet kasılmalara bakılıyor. İnşallah gönlüme göre olur ya bayramdan önce doğurayım evimde olayım. Kaynana derdi falan çekmek istemiyorum çünkü kaldıramam sinirli biriyim zaten. Bide loğusa halimle milleti çekemem ben.
Evinize geçince ayrdım eder canım ya İnşallah.Bulunmak istesede bulunamaz. Hastaneye odaya günde 1 saatliğine alıyorlar.1 saatede ne yardımı olacak ki
Tiroid bezinin iyi calismamasi yumurtalik hormonlarini da etkileyeceginden diger organlari etkileyebilecegi gibiyumurtaliklarin calismasini da engeller.bu da kısırlığa sebep olabilir.gebelik elde edilse dahi bebekte geriliklere,sagliksal anomalilere,düsük ve etken dogumlara neden olabilir.gebelik oncesi ve sirasinda devamli kontrol edilir tiroid..canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Tiroid bezinin iyi calismamasi yumurtalik hormonlarini da etkileyeceginden diger organlari etkileyebilecegi gibiyumurtaliklarin calismasini da engeller.bu da kısırlığa sebep olabilir.gebelik elde edilse dahi bebekte geriliklere,sagliksal anomalilere,düsük ve etken dogumlara neden olabilir.gebelik oncesi ve sirasinda devamli kontrol edilir tiroid..
Pişman mıdır gerçekten,cok kırgınım..Seni anlıyorum,o hasreti biliyorum.Eminim kardeşin de pişmandır şimdi.
Tabiki canım.zaten gebelikten önce çoğu tetkiği yaptırmak lazım.sağlıklı günler dilerim canım.o zaman doktora gidip tam tekmil tedavı görmem lazım
Bence pişmandır.O da lohusaydı değil mi o zaman şimdi anlayabilirsin onu da.Kardeşinin yaşadığı durumu ben yaşadım inan öyle kötüydü ki anlatamam sana yaşadıklarımı.Burda çok ayrıntılı yazamıyorum belki tanıyan çıkabilir diye her ihtimale karşı,öyle de korkağımdır bu arada.Pişman mıdır gerçekten,cok kırgınım..
Ben de höh hayatımı anlatıyorum topikte hergün.Bence pişmandır.O da lohusaydı değil mi o zaman şimdi anlayabilirsin onu da.Kardeşinin yaşadığı durumu ben yaşadım inan öyle kötüydü ki anlatamam sana yaşadıklarımı.Burda çok ayrıntılı yazamıyorum belki tanıyan çıkabilir diye her ihtimale karşı,öyle de korkağımdır bu arada.
Vallaha mutlaka edecek babası, şan babası değil ya.Evinize geçince ayrdım eder canım ya İnşallah.
Biz de özledik... :)Metrobusu ozledim iki gundur...
Eder eder merak etme sen.Özlemle eve dönmenizi bekliyor bence.Vallaha mutlaka edecek babası, şan babası değil ya.
Kız mecbur edecek el kadar bebeyle sen mi koşacan herşeye..yumuşarsın yavaş yavaş zaten o da seni anlar ...Vallaha mutlaka edecek babası, şan babası değil ya.
:)))))))) nerden almışşşKızlar nasılsınız bugün benim eşim de dün stetoskop getirmiş bebeği dinlemek için
Canım onlar alışkın her duruma merak etme.ozellikle anestezi uzmanı seni rahatlatacaktır .Kızlar ya ben heyecandan çok titremem olursa belimden iğneyi nasıl yapacaklar diye korkuyorum,korkum acı değil,rezil olurum diye.Ya ne takıntıymış bunlar,ömrümü yedi ömrümüüüü
İnşallah ya.nasıl bu kadar korkak ve takıntılı bir hale geldim bilmiyorum,GEÇMİYOR DA.Canım onlar alışkın her duruma merak etme.ozellikle anestezi uzmanı seni rahatlatacaktır .
Dusunmemeye çalış.kafandan kovmaya calış düşünceleri.İnşallah ya.nasıl bu kadar korkak ve takıntılı bir hale geldim bilmiyorum,GEÇMİYOR DA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?