- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Valla güzel dedin,sıyırdım ben de artık.O eski halimden eser yok şimdi.İnşallah doğumdan sonraya ümit etmek istiyorum.Edelim canım, hamilelikte önce kafayı bozuyordum, hamilelikte iyice siyirdim, doğurunca rahatladim, sizde rahatlarsiniz, hormonlar meğerse beni mahvetmiş.
Benim de kontrolün birinde kafasına koymuş elini düşünüyordu bebecik.Doktora dedim ki şimdiden dünyanın tasasına mı düşmüş bu da benim gibi dedim. ''doktor da sadece hıı dedi''benim doktoru az çok biliyorsunuz.Utandım sonra.Ya benımkıde ultrasonda hep yuzunu kapatıyor aglamaklı gıbı annssı gıbı depresyondamıdır nedır bole bır mahsun halı var resımlerınde
Ucuz atlattınız canım ya gerçekten,Allah korudu ikinizi de.Benim 7. Ve 8. Ayda gittiğimde öyleydi ne bilim çocuk bana hellp sendrom geçirtiyormuş.
Canım ya gittikçe daha da tatlı olacak annesi.sen de onunla birlikte yorulacak ama yenileneceksin.İşte sinirlensen de eve gelip onu gördüğünde her şeyi unutacaksın.Tabi cnm sadece gece uyumadı bağırsak sorunu var.Onun dışında minnak çok tatlı.Gözler fıldır fıldır.
Maşallah.Erkekti değil mi senin bebeğindeIki gün de öndeymiş hatta teyzesi maşallah.lustral muadili misol kullanıyorum 50mg.bir de antipsikotik var risperdal 0.5mg.da onu kullanıyorum.
Herseyın ılacı sanırım gercekten zaman zamanla ole bır yerıne oturuyorlı kaınat gıbı yasamlarımızdaKaç ay hicbirsey hissetmedim.aldirmayi istedim.vicdan azabi,merhamet karisiyor birsuru duygu onu gorunce...
Ah ıste anı davranıslardan fevrılıgımden sonra bende bıle cok vıcdan yaparım resmen kemırır ıcımı vıcdan buda cok kotu bırseyYa kızlar hani bugün dr.asistanına söylendim ya ben.hem de sesli sesli devam ettirdim oturduğum yerden.onunuzde iki hasta var drndi ilk.her hasta en az yarim saat olsa bir saat yani.asistan bana ben" neden tam altıda alınmıyoruz "dedigimde hanımefendi burası riskli gebelikler kliniği,aksilikler cıkabiliyor dediginde dellenmiştim ya hani.eşim az önce dedi üçüzmüş bizden önceki gebelik dedi.ve ben onunla sitede cok guzel muhabbet etmistim.ayni gun randevumuz var ayni prof.e diye.bana moral ve destek vermisti.ahh kızlar yaaa vicdanım cok kotu oldu, ani tepkilerimi,sinir ataklarımi nasil kontrol edicem ben biktim pismanlik yasamaktan
O vicdan var ya bir de suçluluk duygusu haklı da olsam hep kendimi suçlarım.Ah ıste anı davranıslardan fevrılıgımden sonra bende bıle cok vıcdan yaparım resmen kemırır ıcımı vıcdan buda cok kotu bırsey
Hepımız aynı seylerı yasamısız bırzamanlar ve yasıyoruz hala duygular ortakMoral oluyorsun canım anlaşılmak cok guzel aynilarini yasayandan duymak cok guzel:)
Al işte aynı benO vicdan var ya bir de suçluluk duygusu haklı da olsam hep kendimi suçlarım.
Canım ya,çok haklısın bunları düşünmekle,zor bir süreç atlattın hiç kolay değildi yaşadıkların.Unutamıyorum kızlar, hamileyken eşimin bana yaptıklarını unutamıyorum.Annesi babası mutlu olsun diye günlerce tartıştı benimle,
Bugün dedim annen baban beni neden sürekli arıyor.Her aradıklarında eşimin beni böğürterek ağlatması aklıma geliyor.Lanet olası hellp sendormu aklıma geliyor.Günlerce hastane hastane dolaştım kimse bi b.k anlamadı o aklıma geliyor.
Randevumu erkene almasaydım ( ona bile eşim tepsi göstermişti) şimdiye belkide ölmüş olacaktım.
Canım ya,çok haklısın bunları düşünmekle,zor bir süreç atlattın hiç kolay değildi yaşadıkların.
Ama inşallah sonuçta bu senin zaferin olacak hayat deneyiminde.Hem de kızınla beraber yaşadığın zafer.
Seni çok iyi anlıyorum bundan 8 sene önce yaşadığım kötü olaylardan dolayı halen soğukluk hissettiğim,zaman zaman yüzlerine bile bakmak istemediğim kişiler ve yakınlarım var.
Ama hayatta bazen farklı şeyler getiriyor insana.Bu yaşadıklarından dolayı oluşan travmaların düzeldikçe belki sana güç verecek bunlar,neler başardım neler atlattım diyeceksin.
Şu an dinlenmeye ve kızını düşünmeye çalış.Çok zor biliyorum ama inan yapacak başka birşeyimiz yok.Bebeğin etrafın farkına varmaya başladıkça onunla dertleşecek onunla paylaşacaksın sırlarını buna inan.
Zamanla değişecek canım sabırlı ol.Ailesine değer vermesi normal ama onlara değer verirken seni geri planda bırakıyorsa o zaman al karşına konuş.Ben konuşamam ama ağlarım,sonunda patlarım.Sen öyle yapma konuş sıkıntını anlat.İnş dediğin gibi olur, ara ara sinirlerim zıplıyor.Sürekli boşanmak aklıma geliyor.
Bıktım anasına babasına çok fazla değer vermesinden.Sanki onlarla evli.
Ben depresyon kriziyle bile gittim ağlaya ağlaya..sinir icindeyken de gittim fırçalar attım.adam alıştı bana.bebegin erkek dediğinde bile amaann odun olur o da dedigimde yontarsın annesi demisti.alttan alıp moral veriyor hep.ketum dr.lara dayanamam ben.konuşkan olmalı..Benim de kontrolün birinde kafasına koymuş elini düşünüyordu bebecik.Doktora dedim ki şimdiden dünyanın tasasına mı düşmüş bu da benim gibi dedim. ''doktor da sadece hıı dedi''benim doktoru az çok biliyorsunuz.Utandım sonra.
Evet canim..Maşallah.Erkekti değil mi senin bebeğindem.beauty
Yok canımdreamy07 ilaçla ilgili olarak bebek de huzursuzluk falan oldu mu canım ilk günlerde?
Nerde ben de o şans.Ben depresyon kriziyle bile gittim ağlaya ağlaya..sinir icindeyken de gittim fırçalar attım.adam alıştı bana.bebegin erkek dediğinde bile amaann odun olur o da dedigimde yontarsın annesi demisti.alttan alıp moral veriyor hep.ketum dr.lara dayanamam ben.konuşkan olmalı..
Çok sevindim canım,hem senin hem bizim için.Yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?