Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar nasılsınız bugün benim eşim de dün stetoskop getirmiş bebeği dinlemek için

Yok yok o kendi aklınca diyip duruyordu zaten işyerinden getirmiş. Ama kıpırtısını duyduk da kalp sesi çok duyulmuyor ki
Tahminimce kalp atışlarını dinlemek için biraz uzmanlaşmak gerekir.Ayırt edebilirmisiniz bilmiyorum.
Sen nasılsın bu arada?

Anasınıda babasınıda alsın beraber aynı evde kalsınlar.

Tahminimce kalp atışlarını dinlemek için biraz uzmanlaşmak gerekir.Ayırt edebilirmisiniz bilmiyorum.
Sen nasılsın bu arada?
Belkide öyledir bilmiyorum hareketleri tıkır tıkır geliyor da kalp sesi yok :) Allah şükür iyiyim temizlik vs yapıyordum iki gundur. Eşim camları silmiş perdeleri falan yıkamış bende işte az az çekmece vs hallediyorum dolapları falan. Sen nasılsın iyisindir inşallah

Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım ya,çok kötü değilim sanki iyileşme kıpırtıları var inşallah.Ama korku ve heyecan hat safhada halen.
Eşinin de ellerine sağlık.Benim eşim yapmaz öyle şeyler,ne gerek var tertemiz der çıkar.

Ben değiştirirdim valla
Burada çok fazla alternatif yok canım ya.Bir tane çok şakacı konuşkan bir doktor vardı ilk başta gittim ama hastanedeki hijyen konusunda hiç iyi şeyler duymadığım için tekrar gitmedim.Ama adamı herkes çok övüyordu.

Valla Allah razı olsun işin içinden çıkamazdım malum ağrılarım hala daha var bi ay da zor temizlenirdi ev sende yapamazsan bi kadın tutarsın hallolur. İnşallah iyi olalım artık arada atak vs geliyor ama eski halimden bin kat iyiyim Allah'ım a şukurler olsun

Evet Özge biliyorum,hepimiz sıkıntılı süreçler geçirdik,halen de devam ediyor.Evet temizlik işini yalnız başıma yapamayacağım,yardıma ihtiyacımın olacağı kesin.

Evet Özge biliyorum,hepimiz sıkıntılı süreçler geçirdik,halen de devam ediyor.Evet temizlik işini yalnız başıma yapamayacağım,yardıma ihtiyacımın olacağı kesin.
Ben sanırım ameliyattan ççok korkuyorum ölürüm diye ya saçma mı bilmiyorum bu fikri benimsiyorum of ya. Siz de doğurunca girin buralara moral olun çok korkuyorum çok

Ben sanırım ameliyattan ççok korkuyorum ölürüm diye ya saçma mı bilmiyorum bu fikri benimsiyorum of ya. Siz de doğurunca girin buralara moral olun çok korkuyorum çok
İşte aynı korkular bende de var Özge.İnşallah yazarız canım,Allahım ömür versin hepimize de gene burada yazışalım.
ozgrmzn Senin sezeryan mı olacak?

Çok
Defolsun gitsin, vallaha boşanma fikrini iyice benimsedim, defolsun anasıyla kalsın.
Bukadar anacık, babacık olunmaz.
Çok sinirlenmişsin. Nerde yaşıyor ailesi nasıl davranıyor mesela. Sen mi kıskanıyorsun ki. Ben bazen eşim benden başka kimseyi sevmesin konuşmasın falan istiyorum oyle bişeymi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…