Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Nasıl evlerinde gibi muhabbet edebiliyor bu insanlar toplu taşıma araçlarında anlayamıyorum.bişey deyince de keyfin bozuluyosa taksi tut diyecek kadar pişkin ve arsızlar.
Ben de kızıyorum böyle rahat insanlara,hele karşıdam karşıya geçerken sallana sallana yürüyenlere arabadan inip vurasım geliyor.

Kızlar ağustos anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını soruyorlardı birbirlerine bugün:))nasıl anlıyorlar hayret
Galiba hıçkırık olduğunda ritmik,aralıkları aynı sürede olan hareketler oluyor.Geçenlerde ben de hissetmiştim.Sesini duymuyorlardır heralde değil mi?
Aynı sürede yapıyor hareketini bebek.Hıçkırdıkça sarsılıyor tabi.

Çok iyi dayandın canım,Allah sabrımızı gücümüzü arttırsın İnşallah.
İnşallah hep beraber rahatlarız.

Kızlar ağustos anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını soruyorlardı birbirlerine bugün:))nasıl anlıyorlar hayret
Hıckırıklarımı varmıs bıde yok ya ben ıyıce tırstım ben hıcbısey hıssetmıyorum ne hareket ne bısey normal deyıl bu

Kızlar farkındamısınız hepımızın korkusu aynı aynı dusunceler aynı hayat oyunları bızı ele gecırmıs korkmamayıda ögrenicez elbet korkularımızı ezıcez

Kızlar bugün metro istasyonuna girdiğimde ,bir çanta gördüm,
başıboş, unutulmuş mu bırakılmış mı nedir,güvenliğe söyledim.ne oldu acaba ,inşallah bomba değildir..

Evet canım zor gerçekten zor.Sürekli artık benim sahip olamadığım kalp atışlarım çok yoruyor beni.
Kalp atıslarında carpıntınmı vAr sadace yoksa benım gıbı ekstrasıstollerde oluyomu sana da ben hem ekstrasıstollerle ugrasırıyorum hemde kalbımın atısını hep sol kulagımda duyuyorum sureklı kalbım sankı sol kulagımda canım baslarda cok kotuydu am sımdı rıtım gıbı alıstım sanırım

Aman ne dı
Şuan bende 50mg kullanıyorum ara da da passiflora çok etkisi olmuyor gerçi şurubun ama.Bilmiyorum 1 hafta sonra psikiyatriye gideceğim bakalım ne diyecek.
cekler hepsı bır agızDasn aynı seylerı konusuyor gıbı zaten ben 2 aydır gıtmıyorum hep cok pahalı hemde zaten 75 mg kullanıyorum artıramaz daha fazla dozu nezaman azaltmaya baslıyolar bı fıkrınız varmı dogumdan once bırakıcaz demıstı ne gerek varsa burdakı kızlar anıden sezaryan oldular kullanırken bır etkısıde olmamıs bebek uzerınde valla kendımı denek gıbı hısedıyorum

başıboş, unutulmuş mu bırakılmış mı nedir,güvenliğe söyledim.ne oldu acaba ,inşallah bomba değildir..
Kız senın maceraların öldürücek beni ya hastayız falan ama bakın hepımız ıcın hayat devam edıyo kımknın metrobüslü kiminin ela lı :)))

B
Kız dur 22.23.haftalara kadar normalmiş hissetmemek ilk gebelikte..
ılmıyorum canım ya dun agda yaptırmaya gıttım yapan kızda hamile aynıyız haftamız dıyo benımkı cok hareketlı sureklı oynuyo oynamasından nefes alamıyorum dıye valla zor nefes alıyodu son zamanlarda cok taktım arada ufak bıseler hıssedıyorum mınnak ama 3 gundur oda yok

Yanlı s
farkında dıılsın ama cok cesaretlısın ben taksım patlamasından sonra bırak metroyu metrobusu dershaneye gıtmem gerek dershaneye gıtmıyorum bır aydır patlama olur kadıkoyde dıye

kuzum bizim bebekler sakin mizaçlı,uslu çocuklar olacaklar..detaylıda sordum ben dr.a bu durumu ki senden önce benim haftam.normal dedi.sen de sorup içini rahatlatsana dr.a....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…