- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Ben de kızıyorum böyle rahat insanlara,hele karşıdam karşıya geçerken sallana sallana yürüyenlere arabadan inip vurasım geliyor.Nasıl evlerinde gibi muhabbet edebiliyor bu insanlar toplu taşıma araçlarında anlayamıyorum.bişey deyince de keyfin bozuluyosa taksi tut diyecek kadar pişkin ve arsızlar.
Galiba hıçkırık olduğunda ritmik,aralıkları aynı sürede olan hareketler oluyor.Geçenlerde ben de hissetmiştim.Sesini duymuyorlardır heralde değil mi?Kızlar ağustos anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını soruyorlardı birbirlerine bugün:))nasıl anlıyorlar hayret
Çok iyi dayandın canım,Allah sabrımızı gücümüzü arttırsın İnşallah.Amin canim benim cumlemizi jinsallhh .. cok zor yasadiklarimiz ama ayakta durmaya halim yokken hayatta kalma nedenlerim var benim 2 bana muhtac cocugum belkide onlar sayesinde guclu olmaya calisiyorum yada olmak zorundayim .. mevlam senin sabrinida gucunude icine koymus goreceksin bi dogsun o bebek kendi dertlerini unutacaksin insallhh u utacagiz insallhh
Nasıl bir duygu acaba ya,nasıl bir karakteri var nasıl bir hayat yaşamış böyle insanlar çok merak ediyorum inanın.Kızlardan biri bir an once kucagima almak istiyorum ama hamileligim bitecek diye uzuluyorum yazmıs:))
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum.Hamileliğin bitmesine üzülmek.. Resmen ütopya bana :)
Gerçek olabilir mi ki?Doyumsusuz kizim biz o yuzden bu hallerdeyiz
:))Valla her gun yedim sadece kabizlik yapti mutlu olcak yerde bide kabizliktan depresyona girdim :))
Ay canım ya ne güzel dedin ev şenlenmiştir,İnşallah hepimizin evi neşeyle,şenlikle dolar.Ev şenlenmiştir şimdi,o da hissetmiştir annesi evinde olduğunu:)
Bazılarından çok orjinal fikirler çıkıyor valla,güzelmiş.
Hıckırıklarımı varmıs bıde yok ya ben ıyıce tırstım ben hıcbısey hıssetmıyorum ne hareket ne bısey normal deyıl buKızlar ağustos anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını soruyorlardı birbirlerine bugün:))nasıl anlıyorlar hayret
Kız dur 22.23.haftalara kadar normalmiş hissetmemek ilk gebelikte..Hıckırıklarımı varmıs bıde yok ya ben ıyıce tırstım ben hıcbısey hıssetmıyorum ne hareket ne bısey normal deyıl bu
Hep olumsuz mu konuscaz azda biz espiri yapalim en cok bizim hakkimiz gulmek
Kızlar farkındamısınız hepımızın korkusu aynı aynı dusunceler aynı hayat oyunları bızı ele gecırmıs korkmamayıda ögrenicez elbet korkularımızı ezıcezBen de depresyon kilo aldırıyor ,sanki bilinçsizce yiyorum ne tad var ne zevk alma yediğimden ama sanki bir saplantıya dönüşüyor bazen.
İçimde bitmeyen bir korku ve çarpıntı,sanki birisi kalbimi eline almışta sıkıyormuş gibi hissediyorum bazen.Ev işlerinden yapabildiğim çamaşır ser ve topla,birde haftada 3-5 parça ütü.Ne lavabo ne banyo temizliği hiçbirini yapamıyorum.Hem yapmak gelmiyor içimden hem de çarpıntılarım beni çok çabuk yoruyor.
Hatta dün bir ara şu an ölsem rahata kavuşur muyum acaba dedim içimden,ama bunun bir kaçış ve sıkıntıların bitişi olmadığını biliyorum ve bilmeliyiz de.
İlknur canım intihar bizim için çözüm olmamalı,son çare en ağır ilaçları kullanmak bile eminim bundan daha iyidir değil mi?İntiharı hiç düşünmeyelim canım,birbirimize destek olalım,destek olacak birilerini bulalım.Belki bulamayacağız ama umut her zaman olmalı hayatımızda,bizim için ne kadar zor olsa da...
Her şeye,çevremdeki insanların oğlumla ilgili tavırları bile ağlamama yetiyor.Mesela ben bu kadar hoşgörülü iken diğer çocuklara,benim çocuğum neden azarlanıyor diye günlerce ağladığım oluyor.Daha da yazamadığım bir sürü şey.
En önemlisi kendime olan güvensizliğimden,artık hem kilo almış olmak hem de kendime bakamamaktan kendimi fiziksel olarak yetersiz,çaresiz hissetmem...Şuan yaşadığım doğum anı korkusu,sonrasında yaşayacaklarım
O kadar çok şey var ki yazılacak uzar gider.
Kalp atıslarında carpıntınmı vAr sadace yoksa benım gıbı ekstrasıstollerde oluyomu sana da ben hem ekstrasıstollerle ugrasırıyorum hemde kalbımın atısını hep sol kulagımda duyuyorum sureklı kalbım sankı sol kulagımda canım baslarda cok kotuydu am sımdı rıtım gıbı alıstım sanırımEvet canım zor gerçekten zor.Sürekli artık benim sahip olamadığım kalp atışlarım çok yoruyor beni.
cekler hepsı bır agızDasn aynı seylerı konusuyor gıbı zaten ben 2 aydır gıtmıyorum hep cok pahalı hemde zaten 75 mg kullanıyorum artıramaz daha fazla dozu nezaman azaltmaya baslıyolar bı fıkrınız varmı dogumdan once bırakıcaz demıstı ne gerek varsa burdakı kızlar anıden sezaryan oldular kullanırken bır etkısıde olmamıs bebek uzerınde valla kendımı denek gıbı hısedıyorumŞuan bende 50mg kullanıyorum ara da da passiflora çok etkisi olmuyor gerçi şurubun ama.Bilmiyorum 1 hafta sonra psikiyatriye gideceğim bakalım ne diyecek.
Kız senın maceraların öldürücek beni ya hastayız falan ama bakın hepımız ıcın hayat devam edıyo kımknın metrobüslü kiminin ela lı :)))Kızlar bugün metro istasyonuna girdiğimde ,bir çanta gördüm,
başıboş, unutulmuş mu bırakılmış mı nedir,güvenliğe söyledim.ne oldu acaba ,inşallah bomba değildir..
ılmıyorum canım ya dun agda yaptırmaya gıttım yapan kızda hamile aynıyız haftamız dıyo benımkı cok hareketlı sureklı oynuyo oynamasından nefes alamıyorum dıye valla zor nefes alıyodu son zamanlarda cok taktım arada ufak bıseler hıssedıyorum mınnak ama 3 gundur oda yokKız dur 22.23.haftalara kadar normalmiş hissetmemek ilk gebelikte..
farkında dıılsın ama cok cesaretlısın ben taksım patlamasından sonra bırak metroyu metrobusu dershaneye gıtmem gerek dershaneye gıtmıyorum bır aydır patlama olur kadıkoyde dıyeKızlar bugün metro istasyonuna girdiğimde ,bir çanta gördüm,
başıboş, unutulmuş mu bırakılmış mı nedir,güvenliğe söyledim.ne oldu acaba ,inşallah bomba değildir..
kuzum bizim bebekler sakin mizaçlı,uslu çocuklar olacaklar..detaylıda sordum ben dr.a bu durumu ki senden önce benim haftam.normal dedi.sen de sorup içini rahatlatsana dr.a....B
ılmıyorum canım ya dun agda yaptırmaya gıttım yapan kızda hamile aynıyız haftamız dıyo benımkı cok hareketlı sureklı oynuyo oynamasından nefes alamıyorum dıye valla zor nefes alıyodu son zamanlarda cok taktım arada ufak bıseler hıssedıyorum mınnak ama 3 gundur oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?