- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Senin panik atakmıydı depresyonmuydu canım ? Bebek çalışmaları var mı yoksa korunuyor musun ?Evet yariyor ama bazen kötü oluyorum sabursizlaniyorum doktorum zamanla olucak diyo
Panik atak depresyon anksiyete agarofobi ne ararsan var cnm ama çok şükür eskiye göre iyiyim.16 ay oldu babamı kaybettim bide 1bucuk sene hastaydı onun hastalığıyla çıktı benimde hastalıkların..yok zaten eylülde malatyaya gidicem hem iyileşmeden istemiyorum bide sizin anlattıklarımızı duyunca iyice korkuyorumSenin panik atakmıydı depresyonmuydu canım ? Bebek çalışmaları var mı yoksa korunuyor musun ?
Kıyamam canım benim yaa. Rabbim yardımcin olsun. Doğru çok zor bir süreç kendini tamamen iyi hissetmeden girişme derim. Demek bizi takipte ediyorsun :)Panik atak depresyon anksiyete agarofobi ne ararsan var cnm ama çok şükür eskiye göre iyiyim.16 ay oldu babamı kaybettim bide 1bucuk sene hastaydı onun hastalığıyla çıktı benimde hastalıkların..yok zaten eylülde malatyaya gidicem hem iyileşmeden istemiyorum bide sizin anlattıklarımızı duyunca iyice korkuyorumilacimi geç icince bile etkileniyorum ki ilk 3 ay yasakmis üstelik benim içtiğim ilaç ağır bu ilac
Canım biraz hava almak iyi gelir bence. Güneşte içini açar böyle mutsuz olmaaKıyamam canım benim yaa. Rabbim yardımcin olsun. Doğru çok zor bir süreç kendini tamamen iyi hissetmeden girişme derim. Demek bizi takipte ediyorsun :)
Amin herkesin ins cnm.valla etmem mi bazen bakıyorum 30 40 msj birikmiş okuyorum hep:)Kıyamam canım benim yaa. Rabbim yardımcin olsun. Doğru çok zor bir süreç kendini tamamen iyi hissetmeden girişme derim. Demek bizi takipte ediyorsun :)
Yaz arada uzak kalma :) Ruhun nasıl kaldırıyor o kadar depresif msjı okumaya. Gerçi insanın ortak derdi olunca..Amin herkesin ins cnm.valla etmem mi bazen bakıyorum 30 40 msj birikmiş okuyorum hep:)
Ah canım elimde değil ki..Canım biraz hava almak iyi gelir bence. Güneşte içini açar böyle mutsuz olmaa
Tamam yazayim:)aynen öyle bide hep dua ediyorum hepinize ins geçer diye okurken..Yaz arada uzak kalma :) Ruhun nasıl kaldırıyor o kadar depresif msjı okumaya. Gerçi insanın ortak derdi olunca..
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim sana da sağlık afiyet versin inşallahTamam yazayim:)aynen öyle bide hep dua ediyorum hepinize ins geçer diye okurken..
ruh donmuş kalmış değil mi yağmur yağsa ne olmuş,güneş açsa ne olmuş,bişey hissedemiyorsun kiAh canım elimde değil ki..
Aynen..ruh donmuş kalmış değil mi yağmur yağsa ne olmuş,güneş açsa ne olmuş,bişey hissedemiyorsun ki
Ilaknur ben ne farkettim biliyomusun mesela bir gun iyi oluyosak 3 gun kotu oluyoruz mesela ben dun iyiydim ondan onceki gunde oyle ama hep bi korkuyodum ne zamn patlak vercek diye bu aksan iyi degilim mesela hem yorgunluk hem anksiye azmis durumda ama duzelecek cunku hep oyle oluyor alisalim bence bir iyi bir kotu olmaya canim"Kızlar nasilsiniz ya ben cok halsiz yorgunum isi biraktim artik evdeyim hicbiseye yetisemiuorum misafir almak yada misafirlige gitmek istemiyorum saat cok gec oluyo cunku donuste sizlerde boylemisiniz hic eneejim yok ogluma zor bakiyorum temizlik falan hak getire zaten"
Bunu sağlıklı annelerin olduğu bir topikte buldum. Ben bütün yaşadıklarımı depresyondan sanıyordum ilk 3 ay. Demek hamilelik başlı başına da insanı dibe çekiyor. Zor bir süreç.
Ben zaten 1gün iyiyim 10 gün kötü. Sen ne zamandan beri çekiyorsun bu illetleri ilk iki hamileliğinde varmıydı ? Hamilelikten önce ilaç alıyormuydunIlaknur ben ne farkettim biliyomusun mesela bir gun iyi oluyosak 3 gun kotu oluyoruz mesela ben dun iyiydim ondan onceki gunde oyle ama hep bi korkuyodum ne zamn patlak vercek diye bu aksan iyi degilim mesela hem yorgunluk hem anksiye azmis durumda ama duzelecek cunku hep oyle oluyor alisalim bence bir iyi bir kotu olmaya canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?