Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Senin panik atakmıydı depresyonmuydu canım ? Bebek çalışmaları var mı yoksa korunuyor musun ?
Panik atak depresyon anksiyete agarofobi ne ararsan var cnm ama çok şükür eskiye göre iyiyim.16 ay oldu babamı kaybettim bide 1bucuk sene hastaydı onun hastalığıyla çıktı benimde hastalıkların..yok zaten eylülde malatyaya gidicem hem iyileşmeden istemiyorum bide sizin anlattıklarımızı duyunca iyice korkuyorum ilacimi geç icince bile etkileniyorum ki ilk 3 ay yasakmis üstelik benim içtiğim ilaç ağır bu ilac

Kıyamam canım benim yaa. Rabbim yardımcin olsun. Doğru çok zor bir süreç kendini tamamen iyi hissetmeden girişme derim. Demek bizi takipte ediyorsun :)

Kıyamam canım benim yaa. Rabbim yardımcin olsun. Doğru çok zor bir süreç kendini tamamen iyi hissetmeden girişme derim. Demek bizi takipte ediyorsun :)
Canım biraz hava almak iyi gelir bence. Güneşte içini açar böyle mutsuz olmaa

Amin herkesin ins cnm.valla etmem mi bazen bakıyorum 30 40 msj birikmiş okuyorum hep:)

Bugün topikleri bi dolaştım.. Herkesten her telden var yaa.. Bebek arabası için çok üzülüp için için dertlenen de var bebek için dualar edip çaresiz olanda.. Ardarda doğurup nasıl bakıcam diye doğal olarak dertlenende.. Naptınız gezdiniz mi kızlar bugün ?

"Kızlar nasilsiniz ya ben cok halsiz yorgunum isi biraktim artik evdeyim hicbiseye yetisemiuorum misafir almak yada misafirlige gitmek istemiyorum saat cok gec oluyo cunku donuste sizlerde boylemisiniz hic eneejim yok ogluma zor bakiyorum temizlik falan hak getire zaten"
Bunu sağlıklı annelerin olduğu bir topikte buldum. Ben bütün yaşadıklarımı depresyondan sanıyordum ilk 3 ay. Demek hamilelik başlı başına da insanı dibe çekiyor. Zor bir süreç.

Slm arkadaslar nasilsiniz bakalim ben cok yorgunum belim her yerim agriyo su alisveris isini ve bebegin kiyafetlerini yikama olayini gece birakmayin cok zor oluyo ayakta durmak erkenden halledin maf oldum

Ilaknur ben ne farkettim biliyomusun mesela bir gun iyi oluyosak 3 gun kotu oluyoruz mesela ben dun iyiydim ondan onceki gunde oyle ama hep bi korkuyodum ne zamn patlak vercek diye bu aksan iyi degilim mesela hem yorgunluk hem anksiye azmis durumda ama duzelecek cunku hep oyle oluyor alisalim bence bir iyi bir kotu olmaya canim

Ben zaten 1gün iyiyim 10 gün kötü. Sen ne zamandan beri çekiyorsun bu illetleri ilk iki hamileliğinde varmıydı ? Hamilelikten önce ilaç alıyormuydun

Ben butun gun evdeydım öglene kadrda sessızdı sonra uyumusum koltukta eımın sınavı vardı bıyere gıtmedık dun sınemaya gıtmıstık aksamların dınlınlıgknı sessızlıgını sevıyorum ben galıba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…