Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Zaten yorulup bunalıyoruz, bu ton hormon ve psikolojimiz düzgün değil, üstüne bide ilgisiz olununca iyice deliriyor insan, dedim zaten ameliyat ta ölseydim de sende mutlu olsaydın diye.
40. Gune kadar idare et ondan sonra rahatlarsin bebeginde huylari degisiyo zaten 40 dan sonra . Adamlara gelince cok benciller suanda isine yaramiyosun o yuzden bakmiyodur su 40 bi tamamla baslar kedi gibi sokulmaya

40. Gune kadar idare et ondan sonra rahatlarsin bebeginde huylari degisiyo zaten 40 dan sonra . Adamlara gelince cok benciller suanda isine yaramiyosun o yuzden bakmiyodur su 40 bi tamamla baslar kedi gibi sokulmaya
Gerçekten 40 olunca bu duygusallık gider mi, hele berfin nin bu cadiligi gitse.

Ben lohusaligim gecenw kadar her gece aglardim ama dep yada panikten degil uykusuzluk yorgunluktan ama zamanla alisiyosun ve geciyo gidiyo

Gunaydın hamileler vede anneler anneler gece uyanık olduklarından şimdi yatıyorlardır:) napıyosunuz bugun neler yapmayı planlıyosunuz

Gunaydın hamileler vede anneler anneler gece uyanık olduklarından şimdi yatıyorlardır:) napıyosunuz bugun neler yapmayı planlıyosunuz
tünaydın canım..işyerindeyim sabah yine metrobüslerde kopa kopa geldim sinirden.arkamda bir kadın 11-12 yaşlarında bir çocuğu var ,bir ara çocuğa bişeyler dedi kadın,çocuk bildiğin küfürlü konuştu sonra sus konuşma tarzı konuştu kadınla.inanamadım.bi ara kalktı çocuğunu oturttu çocuk tlfnuyla oynamaya başladı ses son ses tlfda.kadın arada kıs diyo sesini tlfnun,ama umarsız yani,bu nasıl çocuk yetiştirmek,gel bu çocuktan başarı bekle,vatana millete hayır bekle...sinirlerim bozuldu..

Canlar merhabalar valla yarın inşaallah adalara gidecez bizde bugün gidecektik uyanamadık :) tabi bugünde ev de durmak yok bi yerlere kaçış var. Hava çok güzel.

Hava güzel ama çıkasım yok. Olanlara da şaşırıyorum ama sağlık afiyet diliyorum size.

Yukardaki o. Nun veledi sabahtan beri kosuyo 50 defa söyledim hala ayni, Allah belasını versin, bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…