Ya benımde o ısler sona kalıcak bısey almadım henuz para annemlerden cıkıcagı ıcın onların keyfını beklıyoruz :))Slm arkadaslar nasilsiniz bakalim ben cok yorgunum belim her yerim agriyo su alisveris isini ve bebegin kiyafetlerini yikama olayini gece birakmayin cok zor oluyo ayakta durmak erkenden halledin maf oldum
Yok 2 sinde yoktu 2. Oglum 4 aylik olmustu ozmanlar basladi bende . Hamileleikten once ilac kullaniyodum ogrenince kestimBen zaten 1gün iyiyim 10 gün kötü. Sen ne zamandan beri çekiyorsun bu illetleri ilk iki hamileliğinde varmıydı ? Hamilelikten önce ilaç alıyormuydun
Bencede sacma lohusa kadin kucucuk bebek nasil olcak noye dusunmez bu insanlar acabaEn nefret ettiğim şey, sabahın köründe ve gece 11 de evli insanların aranması, eşimin babasıda maşllah bunlardan birisi.Kafayı onlarla bozdum, ama haksız mıyım ya.Sabah 6:30 da bizi arıyor, akrabalarında birisi ölmüş, yaa ben yeni çocuğu eve getirmişim.Gidecek durumdamıyız da arıyor.Eşim hayatta gidemez ben tek nasıl kalayım çocukla..10:45 de nasılsınız diye arıyor.Benim hayat anlayışıma ters.
Aman cnm ne bileyim daha kırkım çıkmamış,elayı evde bırakıp markete ekmek almaya gidecem sanırım eşim giderse.Bencede sacma lohusa kadin kucucuk bebek nasil olcak noye dusunmez bu insanlar acaba
Bana emzirme danışmanı yada koçu lazim kızlar, antalyada, internetten baktım bulamadım
Yok emmiyor cins yaCnm biberonla anne sütünden sonra, emzirmeyi denedin mi?
Oh oh masallhhh sen neler atlattin canim bunuda yaparsin bol bol sut ver de buyusun buyusunde gor neler yapacak sana o dolaplar dokulecek oyuncaklar dagilacak :)))Şükür ela 1950 gr oldu.Eve geldik geleli 200 gr. Almış demek ki iyi bakıyprum.
Dogunca hemen meme vermedin mi canim . Biberon mu verdin . Ama pes etme bebeklerin hep bi donemleri vardir emmek istemezler mesela benim 2. Dogdugunda bide 3 aylikken almiyodu memeyi gece alir ama gece dene emzirmeyi canimBana emzirme danışmanı yada koçu lazim kızlar, antalyada, internetten baktım bulamadım
Nerelerdeydin ? NasılsınÖfffff herkes gezmelerde,yıllardır hafta sonu tatili nedir bilmedim valla,anlaştığım arkadaşlarım da izindeler,kaldım gıcıklarla...
Maşallah büyüyor :)Şükür ela 1950 gr oldu.Eve geldik geleli 200 gr. Almış demek ki iyi bakıyprum.
Hangi ilacı kullanıyordun ?Yok 2 sinde yoktu 2. Oglum 4 aylik olmustu ozmanlar basladi bende . Hamileleikten once ilac kullaniyodum ogrenince kestim
Kayınvalideyle görümce geldi ist.a.benimkinin kuzeni evleniyor diye.beni görmek istediler akşam iş çıkışı gittik.benimkinin teyzesi teyze kızi kayinvalide gorumce oturduk biraz.pek sevindiler kilo alışıma falan çok yakışmış önceki halim neymiş öyle :))sonra sırayla nasıl doğurduklarını anlattılar.fırt fırt çıkarıvermişler 5dk.da ,özendim falan:)Nerelerdeydin ? Nasılsın
Emzirme danışmanı koç ne kız allasen?hastsnelerde bununla ilgili eğitimler var ama canım hemşireler eğitim veriyor.Bana emzirme danışmanı yada koçu lazim kızlar, antalyada, internetten baktım bulamadım
Varmış canım, emzirmede destek oluyorlarmış.Emzirme danışmanı koç ne kız allasen?hastsnelerde bununla ilgili eğitimler var ama canım hemşireler eğitim veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?